proidea.hu online termékinformációs katalógus

mmcité Vera Solo körpadok a százéves fák körül


2017. november 30.

A padok a 777-ben alapított osztrák Kremsmünster apátságot díszítik

Az mmcité padokat a világ különböző részein, sokféle típusú környezetben megtalálhatja. A szuper modern Dubaj-ban és az osztrák apátságban is. A két Vera Solo körpad a 777-ben alapított osztrák Kremsmünster apátságot díszíti, a gingko és a hárs körül alkotnak gyűrűt. A padok beépítése nem volt egyszerű. Arborista szakértő felügyelte a munkát, a legfontosabb cél az volt, hogy a fák gyökerei a pad elhelyezésekor ne sérüljenek.

A Vera Solo padok a méltán kedvelt Vera padokból indulnak ki, melyek a világ számos pontján megtalálhatóak. A tiszta minimalista dizájn a Vera Solo padoknál alapvető elemekből indul ki – T alakú lábak és masszív fa ülőrész. Nemcsak úgy lehet lerakni, mint Kremsmünsterben, kör alakban, hanem ellipszis, szabályos és szabálytalan hullám alakzatok is létrehozhatóak velük.

mmcité Vera Solo körpad

mmcité Vera Solo körpad

mmcité Vera Solo körpad az osztrák Kremsmünster apátságban

Az mmcité padok letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni az mmcité3 kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2045 Törökbálint, Bajcsy-Zsilinszky utca 83/3.
Telefon: +36 23 332 041
Fax: +36 23 332 042
E-mail:
Web: www.mmcite.com/hu
Czödör István
   
   
   
   
Az mmcité kft. a mmcité r.t. leányvállalata, amely az utcabútorok fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. A cég az ISO 9002 minőségi okmányát is birtokolja. Az mmcité r.t. az egyetlen cseh utcabútort gyártó cég, amelynek közvetlen üzleti képviselete van Európa legtöbb országában.
További hírek a Köztéri ülőbútorok termékkategóriában
További hírek a Utcabútorok, kültéri berendezések termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
Kulcsszavak:  mmcité  Vera  Solo  pad  körpad  padok  ülőbútor  Kremsmünster  apátság