proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Gerflor és Milliken burkolatok tökéletes munkakörülményt biztosítanak a Váci 1. épületében


2018. március 05.

Az első referencia, ahol a Milliken Freelay LVT Polished Concrete 5.0 PVC-t alkalmazták

Az Első Pesti Hazai Takarékpénztár épületén belül található OTP Innovációs Labor nem csak szellemiségét tekintve "újító", a Decor Floor jóvoltából a munkakörülmények is innovatívak: az első referencia, ahol Milliken Freelay LVT Polished Concrete 5.0 termékkel dolgoztak a tervezők.
Prémium üzleteket magában foglaló kereskedelmi, gasztronómiai és szórakoztató központtá alakult a Vörösmarty téren álló, egykor az értéktőzsdét is befogadó, közel száz éves banképület. Az épületen belül található az OTP Innovációs Labor, melyet Decor Floor termékekkel töltött meg az Arkitektor tervező iroda. A cég újító szemlélete az irodai környezetben is megjelenik: a Decor Floor által szállított Gerflor és Milliken burkolatok tökéletes munkakörülményt biztosítanak az ott dolgozóknak.
Épület: Váci 1. Első Pesti Hazai Takarékpénztár épülete

Projekt: OTP Innovációs Labor

Sales, Decor Floor Kft.: Csetényi Péter

Tervező: Arkitektor - Kogan-Szabó Sándor

Termékek:

Milliken:
   Arctic Survey modul szőnyegpadló (25x100 cm)
   Colour Compositions modul szőnyegpadló (25x100 cm)
   Freelay LVT Polished Concrete 5.0

Gerflor:
   Mipolam Robust EL7 homogén vezetőképes PVC
   Creation 55 Wood LVT

Az alkalmazott Milliken és Gerflor padlóburkolatok letölthető termékismertetőiért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Decor Floor Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Gerflor Mipolam EL vezetőképes PVC burkolat

A Mipolam Accord EL7 P kopásállósági besorolású (nagy forgalmú terekbe ajánlott), 100%-ig újrahasznosítható, 6 színben, tekercses és modul változatban elérhető, alacsony károsanyag kibocsátású burkolat. A Mipolam Robust EL7 P kopásállósági besorolású (normál-közepes forgalmú terekbe ajánlott), 100%-ig újrahasznosítható, 6 színben, tekercses és modul változatban elérhető, alacsony károsanyag kibocsátású burkolat. A Mipolam Elegance EL5 P kopásállósági besorolású (normál-közepes forgalmú terekbe ajánlott), 100%-ig újrahasznosítható, 6 színben, tekercses változatban elérhető, alacsony károsanyag kibocsátású burkolat. A Mipolam Technic EL5 P kopásállósági besorolású (normál-közepes forgalmú terekbe ajánlott), 100%-ig újrahasznosítható, 6 színben, modul változatban elérhető, alacsony károsanyag kibocsátású burkolat.

Cég
Székhely: H-1025 Budapest, Szépvölgyi út 92/G.
Telefon: +36 1 246 2312
Fax: +36 1 247 0768
E-mail:
Web: www.decorfloor.hu
Decor Floor ügyfélszolgálat
   
   
   
   
A Decor Floor Kft. 1997-ben alakult, a mai napig 100% magyar tulajdonban van. A cég fő tevékenysége a közületi felhasználásra alkalmas hideg- és melegpadló burkolatok gyári képviselete és nagykereskedelme. Vásárlóik azon beruházók, generálkivitelezők, akiknek fontos, hogy magas színvonalú burkolóanyagokat és szolgáltatást kapjanak. Szolgáltatásuk nem merül ki az értékesítésben, a projekteket végigkövetik a tervezéstől egészen a használatig. Tervezési szinten tanácsadás az építészeknek az anyagok kiválasztásban, elsődleges figyelemmel a használat során felmerülő problémák kivédésére (tisztántarthatóság, igénybevételnek megfelelő anyag kiválasztása).
Márkanevek: Milliken, Floorgres, Modulyss, Laminam, Gerflor
Kulcsszavak:  Gerflor  Milliken  Mipolam  Robust  EL7  homogén  vezetőképes  PVC  Creation  55  Wood  LVT  Arctic  Survey  Colour  Compositions  Freelay  LVT  Polished  Concrete  5  0  padlóburkolatok  melegburkolat  vinyl  vinil  pvc  lvt  luxury  vinyl  tile  szőnyegpadló  padlószőnyeg  modulszőnyeg  iroda