proidea.hu online termékinformációs katalógus

Luminari glass design üvegek a Maform design stúdió irodájában


2017. december 14.

A különböző felületeken más-más mintával és színkombinációval készítették el az üvegeket

A Rákosy Glass egyik fő terméke a Luminari glass design üveg, melynek formatervezett kialakítása és átgondolt grafikai mintái exkluzív élményt nyújtanak a felhasználóknak. A hétköznapi, funkcionális tárgyakat különleges és szerethető jellemvonásokkal ruházzák fel a gondosan megtervezett mintakollekciók és anyagtársítások.

Luminari glass design üvegek a Maform design stúdió irodájában

A Luminari glass design üveg a Maform design stúdió irodáját is megtöltötte élettel és egyedi karakterrel, melyek a tervezőstúdió szellemiségét is jellemzik. A különböző felületeken más-más mintával és színkombinációval készítették el az üvegeket, melyek így változatosak, és mégis, érzetre egy egységet alkotnak. Textilbetétes kialakításuk nem zárja el teljesen a fény útját, ezáltal meghagyva a terek közötti kapcsolatot, mégis finoman különválasztja a helyiségeket a hatékony használat érdekében.

Luminari glass design üvegek a Maform design stúdió irodájában

Luminari glass design üvegek a Maform design stúdió irodájában

A Luminari glass design üvegek letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatotvagy bővebb információt szeretne kérni a Rákosy Glass Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1103 Budapest, Noszlopy u. 5.
Telefon: +36 1 261 0445
Fax: +36 1 431 0468
E-mail:
Web: www.rakosyuveg.hu
Rákosy Eszter
ügyvezető +36 30 491 3942
   
   
   
A Rákosy Glass Kft. 2007-ben alakult a magyar üvegiparban méltán elismert és 1981 óta működő Rákosy Üvegipari Egyéni Cég nyomdokain. A cég családi vállalkozás, mely három generációra visszanyúlóan foglalkozik üvegmegmunkálással.
Kulcsszavak:  Rákosy  Glass  Luminari  glass  design  üveg  üvegek  síküveg  Maform  design  stúdió  mintás  üveg