proidea.hu online termékinformációs katalógus

Szerszámakció a Weidmüllernél 2017. november 6. és 2018. január 31. között


2017. november 03.

Egyedi szerszámcsomagok a villamos kivitelezés minden területére


A Weidmüller több mint 30 éve fejleszti és gyártja a minőségi szerszámokat a legszigorúbb követelmények alapján. Amikor új megoldásokat fejlesztenek ki, mindig van egy céljuk: a munkát könnyebbé tenni, egyszerűsíteni a folyamatokat, és hogy segítsék vállalkozásának hosszú távú termelékenységét.

Akciójukban most 8 féle szerszámszettet és 16 féle Red Line szerszámot kínálnak kedvezményes áron.

Akciós szórólap letöltése.

Az akcióban szereplő termékek árai 2018. január 31-ig érvényesek. Amennyiben további információt szeretne kérni a Weidmüller Kft. munkatársától, használja az alábbi gombok egyikét.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-1097 Budapest, Gubacsi út 6.
Telefon: +36 1 382 7700
Fax: +36 1 382 7701
E-mail:
Web: www.weidmueller.hu
Cziglédszky Dóra
marketing asszisztens  
Kerekes Zoltán
ügyvezető igazgató  
   
A Weidmüller a csatlakozástechnika, energia- jel- és adatátvitel, -illesztés, és -feldolgozás területén alkalmazott ipari megoldások vezető gyártója. A vállalat a villamos csatlakozástechnika valamint a funkcionális- és kommunikációs elektronika területén fejleszti, gyártja, és értékesíti termékeit. A Weidmüller teljes termékskálája és összes szolgáltatása ügyfelei gyártmányainak értéknövelését, és ezzel üzleti sikereit szolgálja. A Weidmüller jelentős nemzetközi szereppel bíró vállalatcsoportként működik, és több mint 70 országban rendelkezik saját termelőüzemmel, kereskedelmi egységgel és képviselettel.
Kulcsszavak:  Weidmüller  Weidmuller  Weidmueller  szerszámakció  villanyszerelői  szerszámcsomag  táskával  Orange  Line  szerszámtartó  táska  övvel  villanyszerelői  fogó  csomag  installációs  szerszámcsomag  lemezlyukasztó  szerszámcsomag  Red  Line  szerszámok  Top  Case  Insta  szerszámcsomag  EPG  60  akkus  prés  csomag