proidea.hu online termékinformációs katalógus

Tavaszi Polmetál trapézlemez akció


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2018. március 02.

A kedvezmény 2018. március 31-ig vehető igénybe

Ha szeretné lecserélni garázsának, műhelyének vagy bármilyen melléképületének a tetőszerkezetét, vagy csak felújítást tervez, a Polmetál Pruszynski Kft.-hez bizalommal fordulhat.

A két oldalon horganyozott és többrétegű festékkel bevont trapézlemezek bármely tető, vagy homlokzat fedésére alkalmasak.

Előnyük:
- hosszú élettartam
- a megadott hosszúságban gyártott, így a hulladék minimális
- a trapézlemezek súlya kb. 5 kg/m²
- könnyű és gyors szerelhetőség
- egyszerű szállítás

A Polmetál a TH20-as, TH35-ös és TH45-ös trapézlemezekre a három megadott színből egy forradalmi lehetőséget kínál. Amennyiben egy komplett tetőrendszert rendel, a vásárlás összegéből 15% kedvezményt adnak.
A Polmetál trapézlemezek letölthető adatlapjáért kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a Polmetál Pruszynski Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-9736 Tormásliget, Iparterület 127/5.
Telefon: +36 94 365 034
Telefon: +36 94 565 164
Fax: +36 94 565 165
E-mail:
Web: www.pruszynski.hu
Kantó György
   
   
   
   
   
A Polmetál Pruszynski Kft. 2002-ben alakult lengyel-magyar vegyes vállalatként. A cég a Grupa Pruszynski csoport tagja, mely Lengyelországban piacvezető a fém tetőfedőanyagok gyártásában. A cég elsősorban ipari és mezőgazdasági könnyűszerkezetes csarnokrendszerek elemeit, tartó és burkoló lemezeit, fém álmennyezeteket, gipszkarton falrendszerek tartó vázait, valamint a családi házak fedésére is használt Magyarországon is egyre népszerűbb cserepes lemezeket gyárt és forgalmaz.
További hírek a Fém trapézlemezek, hullámlemezek termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Polmetál  Pruszynski  trapézlemez  trapézlemezek  fémlemez  trapézlemez  akció  TH20  TH35  TH45  tetőfedés