proidea.hu online termékinformációs katalógus

record Ajtó akció meglévő ügyfeleik részére


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2018. február 16.

Kedvezményes árú karbantartás, amit egy ingyenes állapotfelmérés előz meg

A record Ajtó-nál törekednek arra, hogy minden automata ajtójuk, az összes ügyfelüknél hibamentesen működjön. Ennek a lehető legjobb megvalósítása érdekében elengedhetetlen a rendszeres szerviz, és a tervszerű megelőző karbantartás.

Pontosan tudják, hogy minden tulajdonos érdeke, hogy tervezhessen a költségekkel. Ezért hoztak létre részükre egy nagyon kedvezményes árú karbantartást, amit egy ingyenes állapotfelmérés előz meg. Ez a felmérés nem kerül külön pénzébe az ügyfeleiknek, és még a karbantartás is csak fele árba kerül, 5000 Ft / berendezés.

Az akció részleteinek megtekintéséhez kattintson ide.

record Ajtó akció meglévő ügyfeleik részére

Ha a record Ajtó akciójával kapcsolatban további információt szeretne kérni a record Ajtó-automatizálási Kft. munkatársától, használja az Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-2310 Szigetszentmiklós, Gyári u. 56.
Telefon: +36 24 515 390
Fax: +36 24 515 392
E-mail:
Web: www.record.hu
Bíró Ádám
műszaki tanácsadó, értékesítő +36 70 419 6595
Weisz Dalma
ügyintéző +36 30 444 8887
   
A record automata ajtók éppúgy használhatók magán- és középületek, szállodák, üzletek, bankok, repterek, pályaudvarok gyógyszertárak kis és nagy forgalmú bejárataként, mint belső tereket elválasztó átjárókban, kórházakban folyosói elválasztó és műtőajtókhoz, hűtőterekhez. Valamint még rengeteg olyan helyen, ahol valamilyen oknál fogva nehézkes az ajtók kézi használata, ám az elegancia megjelenése lényeges, illetve fontos, hogy az ajtók – az emberek áthaladása után – mindenképpen visszazáródjanak.
Kulcsszavak:  record  Ajtó  automata  ajtók  automata  nyílászáró  automata  ajtó  akció  karbantartás