proidea.hu online termékinformációs katalógus

LB-Knauf fugázó akció


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2018. július 02.

Az akció 2018. június 1. és július 31. között érvényes

LB-Knauf fugázó akció

Az akcióban való részvétel menete:
 1. Gyűjtse a megvásárolt fugázóanyag csomagolását (SilverCol fugázó vödör tetejét és a Procol+ fugázó tasakját)
 2. 5 db csomagolás váltható be 1000 Ft – os Tesco vásárlási utalványra
 3. A beváltás az LB-Knauf regionális projektvezetőknél lehetséges; LB-Knauf Képviselők elérhetősége
Az akcióban résztvevő termékek:
LB-Knauf SilverCol flexibilis, gyárilag előkevert fugázóhabarcs
SilverCol - Prémium minőségű, flexibilis tulajdonságú, gyárilag előkevert fugázóhabarcs

Alkalmazási területe széleskörű, hiszen kül- és beltéri kerámia, természetes kő, gres, mozaik, cementkötésű lapburkolatok fugáinak kitöltésére egyaránt bevethető. Padlófűtés és falfűtés nem jelent neki akadályt és a nagy hőingadozásnak kitett felületeken, tehát például erkélyeken és teraszokon is felhasználható.

Ideális fugázója medencéknek, homlokzatburkolatoknak vagy hidegburkolattal ellátott járófelületeknek, de cement- és műgyanta kötésű kenhető vízszigetelésekre került burkolatokon is alkalmazható. Egyenletesen húzható és könnyen bedolgozható a fugarésbe, a hozzáadott adalékszer hatására nagymértékben vízlepergető, így megakadályozza a foltképződést. Fontos kiemelni, hogy a készítménybe kevert speciális svájci ezüst tartalmú adalékanyag gátat szab a baktériumok szaporodásának, a gombásodásnak, az algásodásnak és a penészedésnek. Ennek megfelelően azokban a helyiségekben és felületeken ajánljuk alkalmazni, ahol fokozott jelentősége van a higiéniának. Az ezüsttartalmú adalékot az antimikrobiális higiéniai szerek professzionális szakértője, a svájci SANITIZED fejlesztette ki.
Procol+ - Kiemelt minőségű, kül- és beltéri flexibilis fugázó

Kiemelt minőségű kül- és beltéri flexibilis fugázó. A Procol+ több mint az elődje. A továbbfejlesztett recept rengeteg előnyös tulajdonsággal ruházza fel a terméket. Az alkalmazástechnikai paraméterek javítása mellett a felhasználói élmény fokozása a végső cél. Ennek érdekében új adalékok biztosítják a magasabb szintű vízlepergető tulajdonságot. Minimális a lemosóvíz habzása, így ugyanannyi víz nagyobb felület lemosását teszi lehetővé. A krémesebb állag a könnyebb bedolgozhatóságot biztosítja. A csomagolás újragondolása könnyebb kezelhetőséget és pormentes zárást eredményez. Az anyag alkalmazása széleskörű: mészkő-, márvány-, gránit- és kis vízfelvételű lapokhoz is ajánlják.


Műszaki tulajdonságok:
 • flexibilis
 • penészálló
 • vízlepergető
 • padló- és falfűtéshez egyaránt alkalmazható
 • repedés és foltmentes
 • 2-10 mm fugaszélesség
 • kül- és beltérben is használható
 • kiváló bedolgozhatóság
 • porzáró csomagolás
 • 26 különböző szín
 • kiadósság 0,5 – 1 kt/m²
 • A dió, mandula, nugát, kakaó, kávé és kapri trendszínek SilverCol vagy a Procol+ fugázók kedvező tulajdonságaival is elérhetők.
LB-Knauf Procol+ kül- és beltéri flexibilis fugázó
Az LB-Knauf fugázó akcióban szereplő termékek letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Ha további információt vagy árajánlatot szeretne kérni a Lasselsberger-Knauf Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
LB Knauf SilverCol fugazó

A SILVERCOL egy prémium minőségű, flexibilis tulajdonságú, gyárilag előkevert fugázóhabarcs. Alkalmazási területe széleskörű, hiszen kül- és beltéri kerámia, természetes kő, gres, mozaik, cementkötésű lapburkolatok fugáinak kitöltésére egyaránt bevethető. Padlófűtés és falfűtés nem jelent neki akadályt, és a nagyobb hőingadozásoknak kitett felületeken, tehát például erkélyeken és teraszokon is felhasználható. Ideális fugázója medencéknek, homlokzat burkolatoknak vagy hidegburkolattal ellátott járófelületeknek, de cement- és műgyanta kötésű kenhető vízszigetelésekre (Aquastop, Aquastop Flex M, Aquastop Flex, Aquastop Plus) került burkolatokon is alkalmazható. Egyenletesen húzható és könnyen bedolgozható a fugába, a hozzáadott adalékszer hatására pedig nagymértékben vízlepergető, így megakadályozza a foltképződést. Fontos kiemelni, hogy a készítménybe kevert speciális adalékanyag gátat szab a baktériumok szaporodásának, a gombásodásnak, az algásodásnak és a penészedésnek. Ennek megfelelően azokban a helységekben és azokon a felületeken ajánljuk alkalmazni, ahol fokozott jelentősége van a higiéniának. Az ezüsttartalmú adalékot az antimikrobiális higiénia szerek professzionális szakértője, a svájci SANITIZED fejlesztette ki.

LB Knauf ProCol+ flexibilis fugazó

Kiemelt minőségű kül- és beltéri flexibilis fugázó. A ProCol+ több mint az elődje. Az új, továbbfejlesztett recept több előnyös tulajdonsággal ruházta fel a terméket. A fejlesztés célja az alkalmazástechnikai paraméterek javítása mellett a felhasználói élmény fokozása volt. Ennek érdekében: új adalékok biztosítják a jobb vízlepergető tulajdonságot, a módosított recepttel minimális a lemosó víz habzása, így ugyanannyi víz nagyobb felület lemosását teszi lehetővé, a krémesebb állag könnyebb bedolgozhatóságot biztosít, az új csomagolás könnyebb kezelhetőséget és pormentes zárást eredményez. Alkalmazható: mészkő, márvány, gránit és kis vízfelvételű lapokhoz is (pl. gres). Tulajdonságok: flexibilis, penészálló, vízlepergető padló- és falfűtéshez egyaránt, repedés- és foltmentes, 2-10 mm fugaszélesség, kül- és beltérben is használható, kiváló bedolgozhatósági, porzáró csomagolás, 20 különböző színben.

Cég
Székhely: H-8200 Veszprém, Házgyári u. 9.
Telefon: +36 88 590 500
Fax: +36 88 590 515
E-mail:
Web: www.lb-knauf.hu
LB-Knauf vevőszolgálat
  +36 88 590 500
   
   
   
A Lasselsberger-Knauf cégcsoport a Lasselsberger és Knauf konszernek leányvállalata, amelyek mind a nyersanyagok, mind a termékek területen több évtizedes piaci és felhasználási tapasztalattal rendelkeznek. Partnerek számára iparilag gyártott habarcsot, vakolatot, padlókiegyenlítőt és ragasztót kínálnak a legjobb minőségben, a vevőknek nyújtott mindenkori rendszerekkel és kísérő szolgáltatásokkal. Lasselsberger - Knauf cégcsoport a magyar piacon 1990 - óta van jelen. 1997 szeptember 1-én vezették be az ISO 9001:1994-es minőségirányítási rendszert. ISO 9001:2000-es folyamatirányítási rendszert a 2003-as év októberétől alkalmazzák.
Kulcsszavak:  LB-Knauf  fugázó  Lasselsberger  Knauf  SilverCol  fugázó  Procol+  fugázóhabarcs  flexibilis