proidea.hu online termékinformációs katalógus

Internorm kapcsolt szárnyú ablak ajándék reluxával


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2018. június 02.

Az akció a 2018. június 1-29. között leadott megrendelésekre érvényes

Internorm kapcsolt szárnyú ablak ajándék reluxával

Ha ablakcserénél, új otthon építésénél a kiváló hőszigetelés mellett az árnyékolást is szeretné megoldani, de nincs hely redőnynek és a falakat sem akarja szétvésni, Önnek fejlesztette az Internorm a kapcsolt szárnyas ablakot.
Itt az árnyékoló az üvegek közé van beépítve, ami megvédi az árnyékolót a szennyeződéstől. Kézzel, motorosan vagy akár okos eszközről is irányíthatja az árnyékolókat.

Rendeljen 2018. június 1-29. között kapcsolt szárnyú ablakot és ezen időszak alatt minden magán ügyfelüknek ajándékba adják a reluxát.

Kérjük, a részletek egyeztetésére forduljon Internorm-márkakereskedőjéhez!

* Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze és csak az akciós időtartam alatti megrendelésekre vonatkozik.


A kapcsolt szárnyas ablakok letölthető katalógusát a hír alatti termékképekre kattintva találja meg. Amennyiben árajánlatot vagy további információt szeretne kérni az Internorm Ablak Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2051 Biatorbágy, Sasbérc út 1.
Telefon: +36 23 920 100
E-mail:
Web: www.ablak-internorm.hu
Web: www.internorm.hu
Monostori Gábor
műszaki vezető  
   
   
   
Az Internorm a legsikeresebb osztrák ablakmárka és egyike Európa legnagyobb ablak- és ajtógyártó cégeinek. Az Internorm 2001-ben érkezett Magyarországra. Termékeik csúcsminőségének legjobb bizonyítéka -- melyet elégedett ügyfelek milliói is megerősítenek - a több mint 13 millió legyártott ablakegység. Három ausztriai gyártóüzemben (Traun, Sarleinsbach, Lannach), több mint 1600 dolgozó közreműködésével folyik a termelés és a fejlesztés, rendkívül magas követelményeknek megfelelően. Ezt bizonyítják a legszigorúbb minőségi ellenőrzések, független vizsgálati intézmények minősítésének elnyerése, ISO 9001 és a RAL védjegy.
Kulcsszavak:  Internorm  kapcsolt  szárnyú  ablak  reluxa  KV  440  műanyag/alu  kapcsolt  szárnyú  ablak  KV  350  műanyag/alu  kapcsolt  szárnyú  ablak  HV  350  fa/alu  kapcsolt  szárnyú  ablak