proidea.hu online termékinformációs katalógus

Vigyen színt az életébe és válasszon az Internorm alumínium borításai közül


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2018. április 09.

Az akció a 2018. április 11. és május 18. között leadott megrendelésekre érvényes

Az Internorm ablakok kiváló hő- és hangszigetelésükkel biztosítják, hogy otthon igazán komfortosan érezzük magunkat. Az ablakok precízen zárnak, évek múltán is tökéletesen működnek. A négyféle design kialakításban rendelhető ablakok mellé ugyanabban a stílusban emelő-toló ajtókat és bejárati ajtókat is választhat.

Kiemelkedő műszaki tulajdonságaik mellett az Internorm ablakok és bejárati ajtók egyedi kialakításukkal hódítanak. Az akció keretében most lehetőség nyílik arra, hogy álmai nyílászáróihoz jusson!
Válassza bármelyik Internorm ablakrendszert, és a 2018. április 11-május 18. között leadott megrendeléseknél ablakaira a külső alumínium borítást ajándékba kapja*! Az akció a standard színekre vonatkozik. Ezekről a színekről érdeklődjön Internorm-márkakereskedőjénél!

Miért érdemes külső aluborításos ablakot választani? Mert ezzel a technológiával Ön olyan ablakhoz jut, ami:
- csúcsminőségű: jobban és tovább ellenál az időjárás viszontagságainak
- esztétikus: a házon egységes külső megjelenést biztosít
- 100% időtálló: nem vetemedik és soha nem kell festeni
- tökéletesen kombinálható: házon belül minden helyiségben igényei szerint választhat a műanyag vagy a fa között

*Az akció csak az akciós időtartam alatt, magánügyfelek által leadott megrendelésekre vonatkozik, és más akcióval nem vonható össze.
A Construma 2018 kiállításon az "A" pavilon 204/A standján idén is bemutatkozik az Internorm.
Többek között megtekinthetőek lesznek a Construma-díjas termékcsaládok, sőt most az ablakokat egy applikációval interaktívan is megismerhetik.
Újdonságukat, az ablakhoz rendelhető francia erkélyt is kiállítják. A standon hat különböző kialakítású bejárati ajtóval várják ez érdeklődőket.

Az alumínium borítású ablakok letölthető katalógusát a hír alatti termékképekre kattintva találja meg. Amennyiben árajánlatot vagy további információt szeretne kérni az Internorm Ablak Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2051 Biatorbágy, Sasbérc út 1.
Telefon: +36 23 920 100
E-mail:
Web: www.ablak-internorm.hu
Web: www.internorm.hu
Monostori Gábor
műszaki vezető  
   
   
   
Az Internorm a legsikeresebb osztrák ablakmárka és egyike Európa legnagyobb ablak- és ajtógyártó cégeinek. Az Internorm 2001-ben érkezett Magyarországra. Termékeik csúcsminőségének legjobb bizonyítéka -- melyet elégedett ügyfelek milliói is megerősítenek - a több mint 13 millió legyártott ablakegység. Három ausztriai gyártóüzemben (Traun, Sarleinsbach, Lannach), több mint 1600 dolgozó közreműködésével folyik a termelés és a fejlesztés, rendkívül magas követelményeknek megfelelően. Ezt bizonyítják a legszigorúbb minőségi ellenőrzések, független vizsgálati intézmények minősítésének elnyerése, ISO 9001 és a RAL védjegy.
Kulcsszavak:  Internorm  ablakok  ablakrendszer  nyílászárók  aluborítás  alumínium  borítású  ablak