proidea.hu online termékinformációs katalógus

Harmadik alkalommal tartották meg a Villeroy & Boch éves tervezői találkozóját


2018. március 02.

A rendezvény az Urban Wellbeing című nemzetközi építész konferencia összefoglalójára épülve került megrendezésre

Immár harmadik alkalommal került megrendezésre a Villeroy & Boch éves tervezői programja 2018 februárjában. A rendezvény minden évben a Villeroy & Boch központja által szervezett nemzetközi építész konferenciát követően, annak összefoglalójára épülve kerül megrendezésre. Ezen nemzetközi konferenciára 2017 októberében, Hamburgban került sor, Urban Wellbeing címmel.


A hamburgi rendezvénynek két magyar résztvevője is volt, Szentgyörgyi Szandra a Sandroza Kft., míg Török-Szabolcs Bence a T1 Építészeti és Belsőépítész Iroda képviseletében, akik a hazai rendezvényen többek között a hamburgi eseményekről és különösen a Villeroy & Boch referenciaként is megjelenő helyszínről, az Elbphilharmonie-ról is beszámoltak a vendégeknek.
A hazai találkozó kiemelt vendége volt Martin Murphy tervező, a hamburgi Störmer, Murphy and Partners iroda vezető építésze, aki számos érdekes, hamburgi projektjüket mutatta be a megjelenteknek.
A Villeroy & Boch Magyarország Kft. termékeinek letölthető katalógusait a hír alatti céglogóra kattintva érheti el. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a cég munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-6800 Hódmezővásárhely, Erzsébeti út 7.
Telefon: +36 62 530 565
Fax: +36 62 530 573
Zöld szám: +36 80 820 144
E-mail:
Web: www.alfoldi.hu
Web: www.villeroy-boch.hu
Fehér Erzsébet
marketingvezető  
   
   
   
   
   
A Villeroy & Boch Magyarország Kft. elődje, az Alföldi Porcelángyár alapkövét 1965-ben tették le Hódmezővásárhelyen, ezzel megalakult Magyarország azóta egyik legismertebbé vált vállalata. A cég 1992 óta tartozik Európa egyik legnagyobb, közel 270 éves múltra visszatekintő kerámiagyártójához, a Villeroy & Boch konszernhez, és 1998 óta Villeroy & Boch Magyarország Kft. néven folytatja tevékenységét. Ez a változás a gyártókapacitás jelentős bővítésén túl együtt járt az európai minőségi követelményekhez történő alkalmazkodással is. Mára az Alföldi, amellett, hogy megőrizte vezető helyét a magyar finomkerámia-iparban, Európában is jegyzett gyártóvá lépett elő.
Kulcsszavak:  Villeroy  &  Boch  tervezői  találkozó  Urban  Wellbeing  Elbphilharmonie  Martin  Murphy  építész  konferencia