proidea.hu online termékinformációs katalógus

Red Dot díjat nyert a Tarkett iD Mixonomi kollekciója


2017. május 31.

A kollekció a Tarkett innovatív padló megközelítési módját testesíti meg

Innováció a vásárlók számára
A Tarkett arra törekszik, hogy minden értelemben innovatívan közelítse meg a padlót, innovatív megoldást kínálva a vásárlók számára, valódi kreatív és trendi dizájnokat nyújtva, és hozzájárulva egy biztonságosabb és tisztább, fenntartható környezethez. A Tarkett számos innovációs díjat nyert az elmúlt évek során. Legutóbb az új iD Mixonomi kollekció nyert Red Dot Award díjat kiváló termékdizájnjának köszönhetően. Ez a díj is igazolja, hogy a Tarkett vezető szerepet játszik a világon az innovatív padlómegoldások terén.

Mit jelent a termékdizájn kategóriában adott Red Dot díj?
A Red Dot díj az egyik legkeresettebb minőségi védjegy a kiváló dizájn és innováció tekintetében. Eszerint a termékdizájn kategóriában elnyerhető Red Dot díj még inkább a termékdizájn fejlesztés egyik legelismertebb értékelését jelenti a világon. Ebben az évben a Red Dot 54 országból kapott pályaműveket. Minden beküldött terméket külön-külön értékelt ki a szakértőkből álló, független, nemzetközi zsűri. A termékdizájn kategóriában az iD Mixonomi luxus vinyl lapok kollekciója nyerte el a Red Dot díjat az innovatív dizájnjának és a kreatív lehetőségeinek köszönhetően.

iD Mixonomi: semmi máshoz nem hasonlítható kreatív koncepció
Az építészek és dizájnerek számára készült, moduláris vinyl lapokból álló iD Mixonomi padló kollekció lehetővé teszi az egyedi atmoszférájú belső terek kialakítását. A vásárlók egyedi padló kompozíciókat alakíthatnak ki - az időtálló mintáktól kezdve a legvibrálóbb összeállításokig - a színek és a formák végtelen kombinálási lehetőségével.

Az iD Mixonomi 2017 szeptemberétől lesz kapható az EMEA régióban.

Tarkett iD Mixonomi moduláris vinyl padló

Ha az iD Mixonomi moduláris vinyl padlóról szeretne bővebb információt, árajánlatot vagy katalógust kérni a Tarkett munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-1031 Budapest, Záhony u. 7.
Telefon: +36 1 437 8150
Fax: +36 1 437 8151
E-mail:
Web: http://intezmenyi.tarkett.hu
Web: http://lakossagi.tarkett.hu
Sámson Ádám
  +36 20 569 1039
   
   
   
   
A Tarkett és a Sommer-Allibert padló üzletágának 1997-es egyesülése óta a Tarkett a világon az egyik legnagyobb gyártója és forgalmazója PVC, keményfa és laminált burkolóanyagoknak. A Tarkett több mint 100 éves tapasztalattal rendelkezik a burkolóanyagok gyártásában. Termékei között megtalálhatóak a rugalmas (műanyag és linóleum), keményfa (készparketták), valamint a laminált padlók.
A cégcsoport 2003 óta Tarkett márkanév alatt folytatja tevékenységét. Mára a Tarkett Csoport innovatív és globális vállalattá vált, amely több mint 50 országban van jelen. 10 országban összesen 26 gyártóközpontja találtható, ezekből 16 Európában. 7000 alkalmazottjával a Tarkett évente 238 millió négyzetméter padló- és falburkolóaanyagot ( gyárt.
Kulcsszavak:  Tarkett  iD  Mixonomi  padló  red  dot  díj  moduláris  vinyl  padló  padlóburkolat  termékdizájn