proidea.hu online termékinformációs katalógus

Good design díjat kapott az mmcité better hulladékgyűjtője


2018. március 08.

A szakmai zsűri a design minősége mellett az esztétikát is díjazta

A 2018-as év sikeresen kezdődik az mmcité-nek. Örömmel osztják meg Önökkel a jó hírt, hogy Good design díjat kaptak a több mint 60 éve működő Athenaeum építészeti és design múzeumtól Chicagoban a nagykapacitású, betonból készült Better hulladékgyűjtőért. A szakmai zsűri nemcsak a design minőségét díjazta, hanem azt is, hogy egy olyan terméknél, mint a hulladékgyűjtő, az esztétikára is törekedtek.

"Az elismerés nagy örömmel töltött el bennünket. Az egész csapat számára fantasztikus, hogy az ötleteinket és erőfeszítéseinket nemzetközi díj koronázza, főleg egy ilyen elismert díj. Törekvéseink annak ellenére sem szűnnek, hogy a múltban több termékünk már kapott ilyen díjat. Ez számunkra azt jelenti, hogy valamit jól csinálunk." - nyilatkozta a fő tervező és társtulajdonos, David Karásek a kapott díjról.

Good design díj a better hulladékgyűjtőnek

A díjnyertes better hulladékgyűjtő letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni az mmcité3 kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2045 Törökbálint, Bajcsy-Zsilinszky utca 83/3.
Telefon: +36 23 332 041
Fax: +36 23 332 042
E-mail:
Web: www.mmcite.com/hu
Czödör István
   
   
   
   
Az mmcité kft. a mmcité r.t. leányvállalata, amely az utcabútorok fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. A cég az ISO 9002 minőségi okmányát is birtokolja. Az mmcité r.t. az egyetlen cseh utcabútort gyártó cég, amelynek közvetlen üzleti képviselete van Európa legtöbb országában.
Kulcsszavak:  mmcité  better  hulladékgyűjtők  szemetes  beton  hulladékgyűjtő  HPC  beton  magas  szilárdságú  finombeton