A Média Építészeti Díja döntősei 2014-ben

2014. október 27.

A nemzetközi előzsűri 65 épületből és 59 tervből választotta ki az 5 döntőst

Eljött a várva várt pillanat. Az előzsűri - ha virtuális térben is, de - összeült, és két körben, nehéz döntések sorozatának végeztével kiválasztotta, hogy melyik öt épület és öt terv kerül a Médiadíj zsűrije elé, az Uránia Nemzeti Filmszínházban november 27-én.
A nemzetközi előzsűri 65 épületből és 59 tervből választotta ki, hogy melyek szerintük Magyarország legérdekesebb építészeti projektjei. Tavaly három nő, ezúttal három férfi pontozta a pályázók munkáit, amelyek alapján összeáll a finalisták mezőnye. Az előzsűri három tagja mind a környező országokban élnek és alkotnak: a bosnyák Demir Mensur, az osztrák Peter Bogner és a román Arpad Zachi. A döntősök az Uránia Nemzeti Filmszínházban fogják bemutatni a munkáikat november 27-én a médiazsűri előtt.

Ha további információt szeretne kérni az Építészfórum Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.

Székhely: H-1063 Budapest, Szondi u. 76.
Web: www.epiteszforum.hu
Fürdős Zsanett
felelős szerkesztő

A www.epiteszforum.hu naponta új hírekkel jelentkező építészeti napilap, amely a hasznos szakmai és közéleti információk mellett beszámol a legfontosabb díjakról, sikeres tervpályázatokról, építészekről, új épületekről és pályázati kiírásokról, ismerteti a professzionális piac nemzetközi és hazai eseményeit, bemutatja szereplőit, tájékoztat az új termékekről, fejlesztésekről, tehát átfogó képet közvetít a szakmai színtérről. Az utóbbi években az építészeti tartalmak a vizuális kultúra és a kortárs design elemeivel bővültek.
Hír
Átadták a legjobb kortárs magyar építészetért járó díjakat
2014.12.01
A 2014-es Média Építészeti Díja közönségdíjának döntősei