MARIANItech Design expandált lemez kerítésként és elválasztó panelként

Az építészeti megoldásoknál az egyik leggyakrabban használt szemtípus a Copacabana

A G19 Business Center 2011-ben nyitotta meg kapuit Miskolcon. Az épület egy üzleti szolgáltató központ, amely ideális helyszín gazdasági és kulturális rendezvények lebonyolítására.

Az igényes, elegáns környezettel a kerítés fa és fém kombinációja is szépen harmonizál. A fa panelekből készült kerítés magasítása és néhány elválasztó panel festett acél expandált lemez betétet kapott.
A Copacabana típusú, 62 x 25 mm szemméretű, 1,5 mm vastag acél expandált lemez árnyékoló hatású, gátolja a direkt betekintést, de mégis átereszti a fényt. Az expandált lemezt ezen tulajdonsága miatt nevezik áttört lemeznek is. A Copacabana típus a MARIANItech Design expandált lemezek csoportjába tartozik, építészeti megoldásoknál az egyik leggyakrabban használt szemtípus.
A MARIANItech expandált lemezekkel kapcsolatban részletes termékismertetőért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a Metmark Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.