Az Uponor Ecoflex előszigetelt távvezetékek a kecskeméti régiós raktárban elérhetőek

2014. december 08.

Egyedi méretben rendelhető

A Uponor piacvezető Magyarországon a PE-Xa haszoncsövű előszigetelt távvezetékek forgalmazása terén.

Az Uponor Ecoflex csővezeték előnyei:
  • kis hajlítási sugár – tereptárgyak könnyen kerülhetőek
  • könnyű, gyors fektetés
  • színjelölt vezetékek (több cső esetén)
  • időálló szigetelés
  • nem kell csőkompenzátor
  • bordázott felület – ellenáll a mechanikai hatásoknak

A termékek a kecskeméti régiós raktárban találhatóak, egyedi méret rendelés lehetséges, akár 24 órán belüli kiszállítással.

Az Ecoflex előszigetelt távvezetékről bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképre kattint, amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni az Uponor Épületgépészeti Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Termék
Székhely: H-1043 Budapest, Lórántffy Zsuzsanna utca 15/b.
Web: www.uponor.hu
Uponor ügyfélszolgálat

Az Uponor 1965 óta foglalkozik csővezeték rendszerek gyártásával, mára már világviszonylatban is a piacvezető gyártók közé tartozik. A vállalat több mint 4000 alkalmazottat foglalkoztat világszerte, jelen van több mint 100 országban, az éves árbevétele meghaladja az 1 milliárd €-t. A cég több mint 20 éve nyújt ügyfelei számára sugárzó fűtési-hűtési, radiátoros, vízellátási, valamint távhőellátással kapcsolatos megoldásokat Magyarországon is. Az alkalmazások rendszergaranciával kerülnek forgalomba, nagykereskedői partnereken keresztül. Folyamatos fejlesztések energiahatékony termékeket eredményeznek, a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés figyelembevételével. Az Uponor célja a jobb emberi környezet kialakítása a minőség szem előtt tartásával.
Kulcsszavak:  Uponor  Ecoflex  előszigetelt  távvezeték