proidea.hu online termékinformációs katalógus

Helios légtechnikai szeminárium tervezőknek, kivitelezőknek 2017. október 19-én


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2017. szeptember 26.

Szellőztetési megoldások, hővisszanyerős szellőztetés

A Kamleithner-Budapest Kft., a Helios ventilátorok magyarországi vezérképviselete, szeretettel meghívja Önt a soron következő Helios Légtechnikai Szemináriumra, melyet kifejezetten tervezőknek és kivitelezőknek szerveznek.
 
Téma: Szellőztetési megoldások, hővisszanyerős szellőztetés
(Tervezőknek, kivitelezőknek)

 
Időpont: 2017. október 19. (csütörtök) 9:45-től
 
Helyszín: 1214 Budapest, II. Rákóczi Ferenc út 189. (Kamleithner Budapest Kft.)
 
Regisztráció: Részvételi szándékát legkésőbb 2017. október 10-ig (kedd) az alábbi oldalon történő regisztrációval jelezze: REGISZTRÁCIÓ ITT - szeminarium.helios.hu
 
A szemináriumon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztráció során megadott adatokat a cég bizalmasan kezeli.

A jelentkezéseket korlátozott számban tudják fogadni! A sikeres jelentkezést e-mailben a Helios vezérképviselet (Kamleithner-Budapest Kft.) visszaigazolja.


Program
 
 
  9:30 -   10:00 Érkezés
 
  10:00 - 11:00 Háztartási szellőztetési megoldások
  • Méretezés, légmennyiségek
  • Kisventilátorok, egyedi és strangos szellőztetők
  • Konyhai elszívás és légpótlás
11:00 - 11:15 Szünet
 
11:15 - 12:00 Hővisszanyerős szellőztetések
  • Tervezési alapok
  • Méretezés
  • Kiválasztás, kiírás
  • Vezérlés, (EasyControls), működtetés
12:00 - 12:30 Kérdések és válaszok (kötetlen beszélgetés)
 
Előadó: Kovács István (műszaki vezető, okleveles gépészmérnök)


Amennyiben a rendezvénnyel kapcsolatban kérdése van, küldje el üzenetét írásban a Kamleithner-Budapest Kft. munkatársának az alábbi Információkérés gomb használatával.
 
 

Termék
Helios KWL® központi hővisszanyerő szellőztető rendszer

Csendes és energiatakarékos Helios KWL® szellőztetők, a hővisszanyerős KWL-rendszer központi berendezései. 60-2600 m³/h légszállításig, kombinált elszívó és frisslevegőt befúvó gépek, amely a külső levegőt az elhasznált levegő hőjével felmelegíti és többfokozatú szűrésen keresztül juttatja a helyiségekbe, belső elosztó hálózaton keresztül. Maximális komfort a lakossági típusoknál egyedülálló easyControls beépített webszerveres szabályozással, a nagyobb típusoknál érintőképernyős vezérlőegységgel. Heti program, vakáció program, pára- CO2-, VOC érzékelős folyamatos szabályozású üzem, a 700-as típustól állandó nyomás vagy állandó térfogatáram szabályozású modellek. A hővisszanyerők termikus hatásfoka 90% feletti, egyes típusok páravisszanyerő entalpia hőcserélővel is rendelhetők.

Cég
Székhely: H-1225 Budapest, Tétényliget u. 3.
Telefon: +36 1 425 3288
Fax: +36 1 425 7589
E-mail:
Web: www.helios.hu
Dóczi Balázs  
marketing koordinátor +36 1 425 3288
   
   
   
A cég 1989-ben kezdte meg működését többségi osztrák befolyással, majd 2017-re egy tisztán magyar tulajdonú családi vállalkozássá alakult. 1995 óta legfőbb tevékenységük a Helios ventilátorok magyarországi vezérképviselete. Az évek alatt a termékportfólió folyamatosan változott, tisztult. A palettán megtalálhatóak a lakossági kisventilátorokon és a központi hővisszanyerős szellőztető berendezéseken túl úgy a kis technológia elszívások, mint a nagykonyhai, valamint tűzvédelmi lépcsőházi rendszerek. A Helios ventilátorgyár Németországban, Villingen-Schwenningenben található. Immáron 50 éve foglalkoznak magas minőségű termékek gyártásával. A minőség fenntartása érdekében a termékek jelentős része a helyi gyárban készül.
Márkanevek: Helios
Kulcsszavak:  Kamleithner  Helios  légtechnikai  szeminárium  szakmai  rendezvény  oktatás  tervezőknek  kivitelezőknek