a_20_d_12_1560373289835_world2000_logo.jpg Utcabútorok

A Novatilu, City Design utcabútorok alkalmazásával nemcsak a komfortérzetet teremthet, hanem a rendezett környezetet is, hiszen padok, asztal-pad kombinációk, virágtartók, kerékpártartók, széles választéka ízléses, modern stílusban állnak rendelkezésre. Látványuk mindenképp hozzáad az adott terület értékéhez. A rendezett környezethez a tisztaság is hozzátartozik, ezért a hulladékgyűjtők és éppolyan fontos utcabútoroknak számítanak, mint más köztéri bútorok.

Letöltések

További termékek a cégtől

 
Hally Gally trambulinok

Trambulinok széles választékban a World2000 Kft-nél. Több mint 10 éves kapcsolat köt össze minket a Hally Gally-val, termékeik kiváló minőségűek, mindegyik rendelkezik TÜV minősítéssel. A trambulinok több formában is színben is elérhetők, kiváló alkotóelemei a játszótereknek.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
EUROPLAY játszótéri játékok

Az EUROPLAY játszótéri eszközök mind rendelkeznek TÜV tanúsítvánnyal. A játszóeszközök fa elemei bél nélküli vörösfenyőből készülnek, tartósságuk kiváló. A termékkínálatban szerepelnek: csúszdák, játszóvárak, hinták, rugós játékok, homokozók, játékelemek kiváló minőségben és stílusos, modern megjelenésben.

Termék kártya
 
HOLZHOF játszótéri játékok

Vidám és színes játszótéri eszközök a Holzhoftól kicsiknek és nagyobbaknak. Hinták, játszóvárak, játszóházak, homokozók, csúszdák, rugós játékok, körhinták, mérleghinták széles választéka a Holzhoftól.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Blaabjerg ugrálódombok

Blaabjerg ugrálódombok a World2000 Kft-nél több színben és méretben elérhetőek. Különleges élmény kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Különösen ajánlott wellness szállodák, campingek részére.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
CEMER kültéri fitnesz eszközök

A CEMER kültéri fitneszgépek az egész család számára, kicsiknek és nagyoknak egyaránt kiváló szórakozási lehetőséget nyújtanak – akár még a nagyszülőknek is. A kültéri fitnesz eszközök a nyilvános parkokban, sportpályákon, játszótereken, iskolaudvarokon, hoteleknél, idősek otthonánál, lakótelepeken, sátorozó helyeken és minden egyéb olyan helyen elhelyezhető, ahol a szabad levegőn való mozgási lehetőség biztosított. Köszönhetően a biztonságosságának, a kültéri fitnesz eszközöknél a sérülési lehetőség nagyon csekély. Az eszközök 2-3 beállítási lehetőséggel többféle funkciójúak, egyedül vagy több személy egyidejűleg is használhatja.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Ajánlott kategóriák

Köztéri ülőbútorok
Köztéri ülőbútorok
Térburkolatok, útszegélyek
Térburkolatok, útszegélyek
Utasvárók, kerékpártárolók, gépkocsibeállók
Utasvárók, kerékpártárolók, gépkocsibeállók
Térvilágítás, épület megvilágítás, járdafelület világítás
Térvilágítás, épület megvilágítás, járdafelület világítás
Kötőelemek, dübelek
Kötőelemek, dübelek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...