logo2jav_100-2.jpg Vitoligno 250-S faelgázosító kazán

Csúcskategóriájú faelgázosító kazán félméteres és méteres hasított fa számára, 40, 50, 60, 75, 85, 100, 120 és 170 kW névleges hőteljesítménnyel. A Vitoligno 250-S fatüzelésű fűtőkazánt speciálisan hasábfával történő tüzelésre fejlesztették. A nagy töltőtérbe 75 kW-os teljesítményig félméteres - 85 kW-tól pedig méteres hasábok adagolhatók. Az időjárás függvényében vezérelt szabályozás a befűtéstől a leégésig szabályozza a hőelosztást. A tiszta és hatékony égéssel akár 92 százalékos hatásfok is elérhető. Az olajtüzelésű kazánként is működtethető Vitoligno 250-S faelgázosító kazán elsősorban többlakásos lakóépületek, mezőgazdasági épületek, valamint kisméretű ipari üzemek fűtésére ajánlott, új építéshez és korszerűsítéshez egyaránt.

Letöltések
Műszaki adatok

További termékek a cégtől

 
Vitovolt 200 napelem

Napelem modulok akár 280 Wp teljesítménnyel, mono- és polikristályos kivitelben. A Vitovolt 200 napelemek több típusban, méretben és teljesítményben érhetők el. A polikristályos változatok a legelterjedtebbek, mert kedvező áruk mellett egész évben kiegyensúlyozott áramtermelést biztosítanak. Az előállításukhoz kevesebb energiafelhasználás szükséges, ezért ökológiailag is kedvező termékek. A legtisztább szilíciumból készített monokristályos modulok képviselik a legmagasabb műszaki színvonalat és hatásfokot. Különösen a nyári melegebb időszakban teljesítenek jobban. Ez a típus a legmegbízhatóbb: hosszútávon a monokristályos moduloknál várható a legkevesebb teljesítménycsökkenés (degradáció). A Viessmann Vitovolt 200 modulokra a magyarországi képviselet 5 év teljeskörű termékjótállást vállal. A napelem gyártója ezen felül 10 év termékszavatosságot vállal, valamint 25 éves teljesítménygaranciát (min 80%-os teljesítményre).

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Vitodens 200-W Touch kondenzációs gázkazán

Kondenzációs falikazán 1,7…35 kW, kaszkádrendszerben 600 kW-ig, kombi kivitelben 5,2…35 kW névleges hőteljesítménnyel, családi házhoz, egy-, két- és többlakásos épülethez, új és korszerűsítendő rendszerekhez. A saválló nemesacél kazántest (Inox-Radial) tartósan ellenáll a lecsapódó savas kondenzvíznek, és biztosítja a kondenzációs hő legmagasabb fokú hasznosítását. A MatriX-szövettel ellátott hengeres égőt is hasonlóan hosszú élettartamra tervezték. Az integrált Lambda Pro Control égésszabályozás automatikusan hangolja az égést a beérkező gáz minőségének függvényében, melynek ingadozása esetén is a kazán az elérhető legmagasabb hatásfokkal üzemel. A kazánnal szállított Vitotronic szabályozó nem csak a kazánt vezérli, hanem a teljes fűtési rendszer szabályozási feladatainak az ellátására is alkalmas. A Vitodens 200-W készülékhez különálló melegvíz tároló beépítése javasolt. A készülékhez hangolt Vitocell 100-W tárolókkal a készülék a legmagasabb igényeket is kielégíti. Amennyiben azonban nem áll rendelkezésre elegendő hely - pl. lakásokban -, úgy a Vitodens 200-W beépített hőcserélővel, ún. kombi változatként is szállítható (B2KB típus).

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Vitocell 100-W melegvíztároló

Falikazánok alá- vagy melléállított melegvíztárolók, Ceraprotect zománcozással ellátott acél tárolótesttel, 120…400 liter tároló űrtartalommal. A tartály legaljáig vezetett fűtőcsőspirálon keresztül a teljes víztartalom felfűtése biztosított. A nagy hatékonyságú körkörös hőszigetelés miatt csekély a hőveszteség. A Vitocell 100-W tárolók a Viessmann falikazánokkal megegyező színben szállíthatók. Teljesítményük tökéletesen illeszkedik a Viessmann lakóházakhoz ajánlott falikazán programjához.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Vitocal 242-S split-kivitelű levegő hőszivattyú

Levegő hőjét hasznosító split-kivitelű hőszivattyú, beépített 220 literes melegvíz tárolóval, 1,1…9,06 kW teljesítmény-tartományban, amelyet korszerű, alacsony energiaszintű épületek fűtésére és hűtésére terveztek. Mivel a telepítése nagyon egyszerű, ezért azon felhasználóknak is ajánlott, akik számára a talajhő bármilyen okból nem elérhető, de szeretnének hatékony hőszivattyús technikát alkalmazni. A Vitocal 242-S két részből áll, a kompresszort, levegő-hőcserélőt (elpárologtatót) és ventilátort tartalmazó kültéri egységből, valamint a hőhasznosítást szolgáló beltéri egységből. A Vitocal 242-S kivonja a levegőben tárolt hőenergiát, majd kompresszortechnológiával magasabb hőmérsékletre emelve leadja azt a fűtési rendszernek. A körfolyamat során a leadott energia háromszor-négyszer több, mint a folyamat működtetésére felhasznált energia. A reverzibilis kivitelű készülékek nyári üzemállapotban ezt a körfolyamatot fordítják meg, és ezzel aktívan hűthetik az épületet. A Vitocal 242-S levegőhőt hasznosító hőszivattyúk alkalmazása lakásokhoz, családi házakhoz, új építéshez és korszerűsítéshez ajánlott, és napelemes áramtermeléssel ideálisan kombinálható.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Viessmann központi lakásszellőztető rendszerek
3 termék

Az egészség, a jó közérzet, valamint az épület szerkezetének állagmegóvása érdekében feltétlenül szükség van a megfelelő légcserére. Ez a korszerű, tömör nyílászárók esetén természetes módon már nem tud megvalósulni. A megoldást egy szabályozott szellőztető rendszer kínálja: biztosítja a szükséges légcserét és egyben szabályozza a helyiségek páratartalmát. Egy szellőztető rendszer megakadályozza a penészképződést is, valamint gondoskodik a friss és szűrt levegő utánpótlásáról. Szellőztető rendszer beépítése minden új családi ház és lakás számára javasolt. Passzív- és alacsony energiaszintű ház esetén a szellőztető rendszer az épületgépészet központi eleme.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Ajánlott kategóriák

Szilárd tüzelésű kazánok
Szilárd tüzelésű kazánok
Kémények
Kémények
Béléscsövek
Béléscsövek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...