Termékcsalád:  Viessmann melegvíztárolók
Viessmann Fűtéstechnika Kft. Vitocell 100-W melegvíztároló

Falikazánok alá- vagy melléállított melegvíztárolók, Ceraprotect zománcozással ellátott acél tárolótesttel, 120…400 liter tároló űrtartalommal. A tartály legaljáig vezetett fűtőcsőspirálon keresztül a teljes víztartalom felfűtése biztosított. A nagy hatékonyságú körkörös hőszigetelés miatt csekély a hőveszteség. A Vitocell 100-W tárolók a Viessmann falikazánokkal megegyező színben szállíthatók. Teljesítményük tökéletesen illeszkedik a Viessmann lakóházakhoz ajánlott falikazán programjához.

Letöltések

További termékek a cégtől

Vitocal 200-S split-kivitelű levegő hőszivattyú
 
Vitocal 200-S split-kivitelű levegő hőszivattyú

Levegő hőjét hasznosító split-kivitelű hőszivattyú, 1,1…14 kW teljesítmény-tartományban, amelyet korszerű, alacsony energiaszintű épületek fűtésére és hűtésére terveztek. Mivel a telepítése nagyon egyszerű, ezért azon felhasználóknak is ajánlott, akik számára a talajhő bármilyen okból nem elérhető, de szeretnének hatékony hőszivattyús technikát alkalmazni. A Vitocal 200-S két részből áll, a kompresszort, levegő-hőcserélőt (elpárologtatót) és ventilátort tartalmazó kültéri egységből, valamint a hőhasznosítást szolgáló beltéri egységből. A Vitocal 200-S kivonja a levegőben tárolt hőenergiát, majd kompresszortechnológiával magasabb hőmérsékletre emelve leadja azt a fűtési rendszernek. A körfolyamat során a leadott energia háromszor-négyszer több, mint a folyamat működtetésére felhasznált energia. A reverzibilis kivitelű készülékek nyári üzemállapotban ezt a körfolyamatot fordítják meg, és ezzel aktívan hűthetik az épületet. A Vitocal 200-S levegőhőt hasznosító hőszivattyúk alkalmazása egy-, két- és többlakásos épületekhez, új építéshez és korszerűsítéshez ajánlott, és napelemes áramtermeléssel ideálisan kombinálható.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Vitocell 100-B bivalens melegvíztároló
 
Vitocell 100-B bivalens melegvíztároló

Bivalens melegvíztároló Ceraprotect zománcozással ellátott acél tárolótesttel, 300, 400 és 500 liter tároló-űrtartalommal. A Vitocell 100-B optimális megoldás napkollektoros melegvíz készítéshez. A tartály legaljáig vezetett nagyra méretezett fűtőcsőspirálnak köszönhetően a teljes víztartalom gyors és egyenletes felfűtése biztosított. A nagy hatékonyságú körkörös hőszigetelés miatt csekély a hőveszteség. Bivalens használati melegvíz készítéshez napkollektorok és fűtőkazánok egymástól függetlenül járulnak hozzá. A napkollektorok által termelt hőt az alsó fűtőcsőspirál adja át a használati melegvíznek. Az elhelyezés megkönnyítése érdekében a Vitocell 100-B (400 és 500 l űrtartalom esetén) levehető hőszigeteléssel van ellátva. A készülékhez elektromos fűtőbetét is szállítható, illetve utólag beszerelhető.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Vitoflex 300-UF rostélytüzeléses fatüzelésű kazán
 
Vitoflex 300-UF rostélytüzeléses fatüzelésű kazán

A Vitoflex 300-UF egy rostélytüzeléses fatüzelésű, 390…1250 kW névleges hőteljesítmény tartományú, maximálisan 50% nedvességtartalmú fa tüzelőanyagok számára, a legnehezebb feladatokra (magas, w10 ... w50 értékű tüzelőanyag-flexibilitás) kialakított kazán. Az előtoló és alátoló tüzelés kombinációjával a Vitoflex 300-UF a legkorszerűbb technikai színvonalat képviseli. A betolócsiga bevezeti a fa tüzelőanyagot a tüzelő vályúba, ahol megtörténik annak előszárítása. A külső rostélyon és a mozgó előtoló rostélyon a tüzelőanyag teljesen elgázosodik. Ezután a fagázok szekunder levegő szabályozott hozzávezetésével elégnek.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Vitocell 360-M fűtővíz puffertároló
 
Vitocell 360-M fűtővíz puffertároló

Kombinált puffertároló, nemesacél bordáscsövön keresztül történő használati melegvíz készítéssel, belső átrétegző rendszerrel, 750 és 950 liter tároló-űrtartalommal. A Vitocell 360-M fűtővíz-puffertároló és tároló-vízmelegítő kombinációja, melyet kis helyszükséglet és egyszerű szerelés jellemez. A kombitároló (multivalens puffertároló melegvíz készítéssel) lehetőséget nyújt több hőfejlesztő helytakarékos csatlakoztatására, mely higiénikus használati melegvíz készítésére alkalmas magas csapolási aránnyal. Különösen alkalmas a Viessmann napenergiával működő rendszereivel együtt történő használati melegvíz készítéshez és fűtés-rásegítéshez. A szolárrendszer a teljes tárolót fel tudja fűteni az alsó részen elhelyezett csőkígyós hőcserélőnek köszönhetően. A belső átrétegző rendszerrel a felfűtött fűtővíz keveredés nélkül tud a tároló felső részébe áramlani, ez a rendszer indulásakor felgyorsítja a magasabb hőmérsékletű víz rendelkezésre állását.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Vitovolt 200 napelem Vitovolt 300 napelem
 
Viessmann napelemek
2 termék

Egy Viessmann napelemes rendszer felszerelésével mindenki a maga áramszolgáltatójává válhat. Az ingyenesen rendelkezésre álló napenergia árammá alakítása pénzügyileg kifizetődő. Megfelelően méretezett rendszerrel gyakorlatilag több évtizedre előre meghatározhatja az áramfogyasztása költségeit. Ilyen lehetőséget jelenleg egyetlen más rendszer sem kínál. Egy 6,5 m²-es napelemes rendszer (4 db általános méretű modul) éves termelése már fedezi egy magyar állampolgár átlagos éves áramfogyasztását. A Viessmann termékválasztékában megtalálhatók az elterjedtebb polikristályos modulok, valamint a magasabb műszaki színvonalat és hatásfokot képviselő monokristályos modulok is.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Ajánlott kategóriák

Közvetett fűtésű melegvíztárolók, puffertartályok
Közvetett fűtésű melegvíztárolók, puffertartályok
Napkollektorok
Napkollektorok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű álló kazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű álló kazánok

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...