Termékcsalád:  Viessmann melegvíztárolók
logo2jav_100-2.jpg Vitocell 100-W melegvíztároló

Falikazánok alá- vagy melléállított melegvíztárolók, Ceraprotect zománcozással ellátott acél tárolótesttel, 120…400 liter tároló űrtartalommal. A tartály legaljáig vezetett fűtőcsőspirálon keresztül a teljes víztartalom felfűtése biztosított. A nagy hatékonyságú körkörös hőszigetelés miatt csekély a hőveszteség. A Vitocell 100-W tárolók a Viessmann falikazánokkal megegyező színben szállíthatók. Teljesítményük tökéletesen illeszkedik a Viessmann lakóházakhoz ajánlott falikazán programjához.

Letöltések

További termékek a cégtől

 
Vitoplex 200 alacsony hőmérsékletű kazán

Alacsony hőmérsékletű olaj-/gázüzemű fűtőkazán háromhuzatú kivitelben, 90 … 1950 kW névleges hőteljesítménnyel, háromféle gázégővel, nagyobb épületek, középületek fűtésére és ipari felhasználásra, új építésű és korszerűsítendő épületekhez. A Viessmann tüzelőanyagtól függően elsősorban a Vitoflame 100 kétfokozatú, gyárilag beszabályozott és üzem közben tesztelt égőket ajánlja (olajtüzeléshez 270 kW-ig, gáztüzeléshez 200 kW-ig). 270 kW feletti teljesítménynél a Weishaupt és a Riello égők alkalmazása javasolt. A kompakt háromhuzamú kazán 350 kW teljesítményig beszállítható egy szabványos ajtón (80 cm), és így jelentősen könnyebb az elhelyezése. A Vitoplex 200 háromhuzamú kazán helytakarékos, a járható kazánfedél (700 kW teljesítménytől) megkönnyíti a szerelést és a karbantartást. A kazán és a fűtési rendszer gazdaságos üzeméről a digitális Vitotronic szabályozó gondoskodik.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Vitovent 300-W lakásszellőztető rendszer

Lakásszellőztető rendszer hővisszanyeréssel, falra szerelhető kivitelben, max. 300 és 400 m³/h térfogatárammal. A Vitovent 300-W különösen energiatakarékos. A nagy felületű belső hőcserélő a hideg évszakban a kifújt levegő energiájának akár 93%-át is visszanyeri, és a befújt friss levegő melegítésére fordítja. Alkalmazásának előnyei az egészséges, megszűrt levegő, a zárva tartható ablakok, amely által a kinti zaj és por távol tartható, a kiegyenlített páraháztartás, mely megelőzi a penészképződést és megóvja az épület állagát, valamint a komfortos szabályozás. Ezen kívül integrált elektromos fűtés véd a téli fagyveszély ellen.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Viessmann hőszivattyúk
4 termék

A hőszivattyú a környezetünkben rejlő kimeríthetetlen és megújuló hőenergiát hasznosítja: a föld, a talajvíz vagy a levegő energiáját. Működéséhez minimális energiabefektetés szükséges, ezért napjaink legjelentősebb környezetvédelmi megoldásának számít. A hőszivattyút bátran ajánlható azoknak, akik számára a földgáz vagy más tüzelőanyag nem hozzáférhető, esetleg a fűtendő épület teljesítményigénye olyan alacsony, hogy más hőtermelő választása se műszakilag, se gazdaságilag nem indokolt. A talajhőt hasznosító hőszivattyúk elsődleges energiaforrásként a talajban rejlő energiákat hasznosítják, jellemzően földkollektorok, talajszondák vagy talajkosarak segítségével. A talajban és talajvízben rejlő hőt hasznosító hőszivattyúk a legmagasabb hatékonyságot nyújtják minimális energiaigény mellett. Különösen csendes és rendkívül megbízható készülékek. A levegőben rejlő hőt hasznosító hőszivattyúk elsősorban azok számára nyújt megoldást, akik gyorsan és költséghatékonyan szeretnék megvalósítani a hőhasznosítást vagy talajszondák / talajkollektorok elhelyezésére nincs módjuk.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Vitodens 222-F Touch kondenzációs gázkazán

Kondenzációs falikazán beépített melegvíztárolóval, 3,29…35 kW névleges teljesítménnyel, 100 illetve 300 literes melegvíztárolóval, lakás, családi ház ellátásához, új és korszerűsítendő rendszerekhez. A saválló nemesacél kazántest (Inox-Radial) tartósan ellenáll a lecsapódó savas kondenzvíznek, és biztosítja a kondenzációs hő legmagasabb fokú hasznosítását. A MatriX-szövettel ellátott hengeres égőt is hasonlóan hosszú élettartamra tervezték. Az integrált Lambda Pro Control égésszabályozás automatikusan hangolja az égést a beérkező gáz minősége függvényében, melynek ingadozása esetén is a kazán az elérhető legmagasabb hatásfokkal üzemel. A kazánnal szállított Vitotronic szabályozó nem csak a kazánt vezérli, hanem a teljes fűtési rendszer szabályozási feladatainak az ellátására is alkalmas. A Vitodens 222-F kazánokat kiemelkedő melegvíz teljesítményre tervezték. A 100 ill. 130 literes rétegtároló (26 kW-os ill. 35 kW-os készülék) egy hagyományos 200-250 literes tároló teljesítményével vetekszik, minimális helyigény mellett.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Vitovent 300 lakásszellőztető rendszer

Lakásszellőztető rendszer hővisszanyeréssel, falra szerelhető kivitelben, max. 180 m³/h térfogatárammal. Vitovent 300 különösen energiatakarékos. A nagy felületű belső hőcserélő a hideg évszakban a kifújt levegő energiájának akár 93%-át is visszanyeri, és a befújt friss levegő melegítésére fordítja. Alkalmazásának előnyei az egészséges, megszűrt levegő, a zárva tartható ablakok, amely által a kinti zaj és por távol tartható, a kiegyenlített páraháztartás, mely megelőzi a penészképződést és megóvja az épület állagát, valamint a komfortos szabályozás.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Ajánlott kategóriák

Közvetett fűtésű melegvíztárolók, puffertartályok
Közvetett fűtésű melegvíztárolók, puffertartályok
Napkollektorok
Napkollektorok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű álló kazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű álló kazánok

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...