Tungsram Operations Kft.

Tungsram vészvilágítások

Az Emergency Downlighter egy beépített akkumulátorral ellátott LED-es lámpafejből, egy állapotjelző LED-ből és egy vészvilágító egységből áll, amely a LED-et működtetni tudja karbantartott és nem karbantartott üzemmódban is. Az optikailag hatékony lencsék optimális teljesítményt nyújtanak folyosón vagy nyílt területen. A biztonsági előírásoknak megfelelő mélysugárzó vészvilágítás biztosítja a menekülési út világítását az épületekben. Az integrált önellenőrzési funkció megfelel az európai szabványnak.

  • állandó energia vészhelyzeti üzemmódban
  • hosszú élettartam, 5 év garancia a testre és 3 év garancia az akkumulátorra
  • prémium lítium akkumulátor (LiFePO4)

Letöltések

További termékek a cégtől
Tungsram időjárásálló lámpatestek
 
Tungsram időjárásálló lámpatestek

Az Integrated Mariner Premium egy kompakt, magas (akár 140lm/W-os) teljesítményű és világítási rendszerekbe teljes mértékben integrálható megoldást jelent, amely kiválóan alkalmazható a magas fényintenzitást és ellenállóképességet igénylő környezetekben is. A gyors csatlakozási megoldás révén a lámpatest könnyű és gyors egyszeri vagy folyamatos felszerelést tesz lehetővé.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Tungsram út- és utcavilágítási lámpatestek Tungsram dísz- és járdavilágítás Tungsram térvilágítás Tungsram alagút világítás
 
Tungsram LED kültéri lámpatestek
4 termék

Legyen szó közúti forgalomról, gyalogosközlekedésről a járdán vagy közterületeken, esetleg bevásárlásról az üzletekben vagy vacsoráról egy étteremben, a hatékony kültéri világítás nagyobb láthatóságot jelent. Cserébe segít a közbiztonság és a biztonságérzet maximalizálásában, illetve új életet lehel a nagyvárosokba. A kültéri világításnak más haszna is van beleértve a nagymértékű esztétikai előnyt és jelentős mértékű energiaköltség-megtakarítást. A Tungsram úttörő szerepet játszott a hatékony LED-es lámpatestek fejlesztésében, melyek átalakították a kültéri környezetet, és milliók számára biztosítanak minőségi éjszakai világítást. A Tungsram LED világítást mindenhol használják: a lakótelepi utcáktól kezdve az autópályákon át. Ragyogó fehér fényt bocsátanak ki, amely javítja a biztonságot a jobb láthatóság mellett, ugyanakkor csökkenti az energiafogyasztást és a kapcsolódó költségeket. A nagyteljesítményű térvilágítást úgy tervezték, hogy közvetlenül biztosítsa a fényt ott, ahol arra szükség van, miközben a megvilágítás, egyenletesség és káprázás tekintetében is optimális teljesítményt nyújtson.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Tungsram ipari kerek LED lámpatestek
 
Tungsram ipari kerek LED lámpatestek

A TUNGSRAM Round High Bay Gen1 sorozat masszív ipari esztétikával rendelkezik, amely alkalmassá teszi a magas mennyezetű és 6 méteres vagy annál nagyobb megvilágítást igénylő létesítményekben történő alkalmazásra. Úgy tervezték, hogy a hagyományos, 250 és 400 Wattos higangőzzel vagy fémhalogeniddel működő lámpatesteket helyettesítse. A hosszú élettartam jelentősen csökkenti a karbantartási költségeket higany és egyéb veszélyes anyagok használata nélkül. A Round High Bay Gen1 termékcsalád a LED világítás minden előnyét kínálja az ügyfeleknek - friss fényminőség, hosszabb élettartam, csökkentett energiafogyasztás és kevesebb karbantartás.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Tungsram LED Track ADV spot Tungsram LED panelek Tungsram LED mélysugárzók Tungsram lineáris lámpatestek
 
Tungsram LED beltéri lámpatestek
8 termék

8 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Tungsram UV-C fertőtlenítő berendezések
 
Tungsram UV-C fertőtlenítő berendezések

A Tungsram UV-C Sanitizer fertőtlenítő készülékét kifejezetten a közös használatú eszközök, elektronikai eszközök fertőtlenítésére tervezték, kórházak, magánrendelők, a járóbeteg ellátásban résztvevő, illetve egyéb egészségügyi vagy idős-, gyermekgondozó intézmények számára. Az UV-C Sanitizer megbízhatóan alkalmazható a betegellátásban széles körben használt adminisztratív, diagnosztikai vagy szórakoztatáshoz kapcsolódó eszközök felületi fertőtlenítésére; mint pl. orvosi tabletek, digitális kijelzők, mobiltelefon, billentyűzet, kulcstartó, távirányító. A teljes fertőtlenítés néhány percet vesz csak igénybe.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Tartalékvilágítás, jelzőfények
Tartalékvilágítás, jelzőfények
Beltéri, mennyezetre és falra szerelt lámpatestek
Beltéri, mennyezetre és falra szerelt lámpatestek
Fényforrások
Fényforrások
Biztonsági jelek, forgalomirányító berendezések
Biztonsági jelek, forgalomirányító berendezések
Sorozatkapcsok, kábelezési segédanyagok
Sorozatkapcsok, kábelezési segédanyagok
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...