Tungsram Operations Kft.

Tungsram térvilágítás

Az egyedi és tesztelt fényvisszaverő optikai technológiájának felhasználásával, amely hatékony hőtűrő képességgel egészül ki, kiváló fényhatékonyság tartható fenn a lámpatest egész élettartama alatt, még szélsőséges hőviszonyok között is. Ez a lámpatest a széleskörű fényeloszlásoknak köszönhetően számos felhasználási területhez rugalmasan alkalmazkodik. Az AHIx tökéletes választás a nagy teljesítményt igénylő LED alkalmazásokhoz, ahol az optikai rugalmasság és megbízhatóság elengedhetetlen.

  • környezeti hőmérséklet: -40°C és +50°C
  • elektronikus dimmelhető Dali és Dynadim driver-ek, CLO
  • névleges fényhasznosítás: akár 133 lm/W

Letöltések

Tungsram térvilágítás - szerelési útmutató

szerelési útmutató

pdf 8.7 MB
Tungsram térvilágítás
 
Tungsram térvilágítás - műszaki adatlap

műszaki adatlap

pdf 2.5 MB
Tungsram térvilágítás
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
További termékek a cégtől
Tungsram út- és utcavilágítási lámpatestek Tungsram dísz- és járdavilágítás Tungsram térvilágítás Tungsram alagút világítás
 
Tungsram LED kültéri lámpatestek
4 termék

Legyen szó közúti forgalomról, gyalogosközlekedésről a járdán vagy közterületeken, esetleg bevásárlásról az üzletekben vagy vacsoráról egy étteremben, a hatékony kültéri világítás nagyobb láthatóságot jelent. Cserébe segít a közbiztonság és a biztonságérzet maximalizálásában, illetve új életet lehel a nagyvárosokba. A kültéri világításnak más haszna is van beleértve a nagymértékű esztétikai előnyt és jelentős mértékű energiaköltség-megtakarítást. A Tungsram úttörő szerepet játszott a hatékony LED-es lámpatestek fejlesztésében, melyek átalakították a kültéri környezetet, és milliók számára biztosítanak minőségi éjszakai világítást. A Tungsram LED világítást mindenhol használják: a lakótelepi utcáktól kezdve az autópályákon át. Ragyogó fehér fényt bocsátanak ki, amely javítja a biztonságot a jobb láthatóság mellett, ugyanakkor csökkenti az energiafogyasztást és a kapcsolódó költségeket. A nagyteljesítményű térvilágítást úgy tervezték, hogy közvetlenül biztosítsa a fényt ott, ahol arra szükség van, miközben a megvilágítás, egyenletesség és káprázás tekintetében is optimális teljesítményt nyújtson.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Tungsram vészvilágítások
 
Tungsram vészvilágítások

Az Emergency Downlighter egy beépített akkumulátorral ellátott LED-es lámpafejből, egy állapotjelző LED-ből és egy vészvilágító egységből áll, amely a LED-et működtetni tudja karbantartott és nem karbantartott üzemmódban is. Az optikailag hatékony lencsék optimális teljesítményt nyújtanak folyosón vagy nyílt területen. A biztonsági előírásoknak megfelelő mélysugárzó vészvilágítás biztosítja a menekülési út világítását az épületekben. Az integrált önellenőrzési funkció megfelel az európai szabványnak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Tungsram lineáris lámpatestek
 
Tungsram lineáris lámpatestek

Az egységes és folyamatos illesztés révén a világítótestek elrendezése bármely a belsőépítész által megálmodott formája megvalósítható. A termékek különböző rögzítési módokkal kaphatók: függesztett, felületi, sínes és süllyesztett. Magas színvisszaadási értékének (CRI80 +) köszönhetően a termékcsalád tökéletes látási viszonyokat és kellemes hangulatot biztosít.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Tungsram dísz- és járdavilágítás
 
Tungsram dísz- és járdavilágítás

A Navona parkok, járdák és városközpontok megvilágítására tervezett LED-es megoldás, mely lehetővé teszi a hagyományos lámpatestek kiváltását korszerű, energiahatékony megvilágítási eszközökre. Különböző fényáramú verziókban, 16 W és 72 W teljesítmény között, szimmetrikus és aszimmetrikus fényeloszlással is elérhető.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Tungsram UV-C fertőtlenítő berendezések
 
Tungsram UV-C fertőtlenítő berendezések

A Tungsram UV-C Sanitizer fertőtlenítő készülékét kifejezetten a közös használatú eszközök, elektronikai eszközök fertőtlenítésére tervezték, kórházak, magánrendelők, a járóbeteg ellátásban résztvevő, illetve egyéb egészségügyi vagy idős-, gyermekgondozó intézmények számára. Az UV-C Sanitizer megbízhatóan alkalmazható a betegellátásban széles körben használt adminisztratív, diagnosztikai vagy szórakoztatáshoz kapcsolódó eszközök felületi fertőtlenítésére; mint pl. orvosi tabletek, digitális kijelzők, mobiltelefon, billentyűzet, kulcstartó, távirányító. A teljes fertőtlenítés néhány percet vesz csak igénybe.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Közvilágítás
Közvilágítás
Fényforrások
Fényforrások
Térburkolatok, útszegélyek
Térburkolatok, útszegélyek
Út- és hídépítési elemek
Út- és hídépítési elemek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...