Tungsram Operations Kft.

Tungsram térvilágítás

Az egyedi és tesztelt fényvisszaverő optikai technológiájának felhasználásával, amely hatékony hőtűrő képességgel egészül ki, kiváló fényhatékonyság tartható fenn a lámpatest egész élettartama alatt, még szélsőséges hőviszonyok között is. Ez a lámpatest a széleskörű fényeloszlásoknak köszönhetően számos felhasználási területhez rugalmasan alkalmazkodik. Az AHIx tökéletes választás a nagy teljesítményt igénylő LED alkalmazásokhoz, ahol az optikai rugalmasság és megbízhatóság elengedhetetlen.

  • környezeti hőmérséklet: -40°C és +50°C
  • elektronikus dimmelhető Dali és Dynadim driver-ek, CLO
  • névleges fényhasznosítás: akár 133 lm/W

Letöltések

További termékek a cégtől
Tungsram vészvilágítások
 
Tungsram vészvilágítások

Az Emergency Downlighter egy beépített akkumulátorral ellátott LED-es lámpafejből, egy állapotjelző LED-ből és egy vészvilágító egységből áll, amely a LED-et működtetni tudja karbantartott és nem karbantartott üzemmódban is. Az optikailag hatékony lencsék optimális teljesítményt nyújtanak folyosón vagy nyílt területen. A biztonsági előírásoknak megfelelő mélysugárzó vészvilágítás biztosítja a menekülési út világítását az épületekben. Az integrált önellenőrzési funkció megfelel az európai szabványnak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Tungsram időjárásálló lámpatestek
 
Tungsram időjárásálló lámpatestek

Az Integrated Mariner Premium egy kompakt, magas (akár 140lm/W-os) teljesítményű és világítási rendszerekbe teljes mértékben integrálható megoldást jelent, amely kiválóan alkalmazható a magas fényintenzitást és ellenállóképességet igénylő környezetekben is. A gyors csatlakozási megoldás révén a lámpatest könnyű és gyors egyszeri vagy folyamatos felszerelést tesz lehetővé.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Tungsram LED panelek
 
Tungsram LED panelek

A bekapcsolt panelek egységes eloszlású és nem vakító fényt szolgáltatnak, a kikapcsolt lámpatestek pedig beleolvadnak környezetükbe. A Tungsram LED panelek kiválóan helyettesítik az elavult technológián alapuló kompakt fénycsöves lámpatesteket. Az alacsony káprázási érték (UGR <19) és a különböző színhőmérsékletek (4000K és 6500K) további kényelmet biztosítanak az irodában dolgozók számára, csökkentve a szemükre gyakorolt megerőltető hatást és növelve eredményességüket.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Tungsram dísz- és járdavilágítás
 
Tungsram dísz- és járdavilágítás

A Navona parkok, járdák és városközpontok megvilágítására tervezett LED-es megoldás, mely lehetővé teszi a hagyományos lámpatestek kiváltását korszerű, energiahatékony megvilágítási eszközökre. Különböző fényáramú verziókban, 16 W és 72 W teljesítmény között, szimmetrikus és aszimmetrikus fényeloszlással is elérhető.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Tungsram alagút világítás
 
Tungsram alagút világítás

Az alagutak karbantartása problémát okozhat nem csak a működtetőknek, de azoknak is, akik használják. Ezért a Tungsram mérnökei különös figyelmet szenteltek arra, hogy egy nagyon tartós, megbízható és hosszú élettartammal rendelkező terméket alkossanak. A terméket könnyen és gyorsan lehet üzembe helyezni és karbantartani, időt és pénzt spórolva. A biztonság szempontjából a világítás szerepe jelentős. Alagútvilágítási megoldásunk javíthat a járművezetők látásviszonyán jobb világítás minőséget nyújtva, így gyorsabban tudnak reagálni veszély esetén az alagutakban, ahol minden másodperc számít.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Közvilágítás
Közvilágítás
Fényforrások
Fényforrások
Térburkolatok, útszegélyek
Térburkolatok, útszegélyek
Út- és hídépítési elemek
Út- és hídépítési elemek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...