a_9_d_17_1581933776798_tracon_logo__zold_fekete__200x72.jpg Tracon kontaktorok

A kontaktorok önállóan, vagy védelemmel (pl. hőrelé) kiegészítve villamos motorok vagy más kisfeszültségű villamos berendezések távvezérelt működtetésére, kapcsolására alkalmasak. A készülékek különféle érzékelőelemekkel kiegészítve számos automatizálási feladatra is alkalmassá tehetők. Homlokoldalukra segédérintkező és időzítőegység szerelhető, valamint oldalsó segédérintkezővel is elláthatóak. Segítségükkel jelző és/vagy reteszelési feladatok segédáramköri megoldása lehetséges. A kontaktor csak színuszos váltakozó, egyenáramú összetevővel nem rendelkező feszültséggel működtethető.

Letöltések

További termékek a cégtől

 
Tracon szerelőlámpák

Hordozható, állványra szerelhető LED szerelő reflektorok, valamint kézi szerelőlámpák védőkeret nélkül, illetve fém vagy műanyag védőkerettel.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Tracon szén-monoxid érzékelők, füstérzékelők
2 termék

A kompakt méretű szén-monoxid érzékelő és füstérzékelő riaszt, ha a levegőben CO, illetve füst jelenlétét észleli.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Tracon világításvezérlők
4 termék

A világítás vezérléséhez a TRACON infravörös és radaros (mikrohullámú) mozgásérzékelőket, alkonykapcsolókat, LED meghajtókat, tápegységeket, valamint fényerő szabályzó modulokat kínál.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Tracon ipari csatlakozók

Az ipari csatlakozókat elektromos berendezések és fogyasztók kisfeszültségű hálózathoz való csatlakoztatására tervezték. Elsősorban ipari jellegű helyeken alkalmazzák, pl. üzemekben, mezőgazdaságban, kereskedelemben, építkezéseken, stb., de alkalmazásuk előfordulhat a háztartásban is. A készülékek szerkezeti kivitelezése (a csatlakozódugó vezetőcsapja és a csatlakozóaljzat vezetőhornya ill. vezetőhorony helyzete és mérete) biztosítja a helyes csatlakoztatást, így nem cserélhetők össze a különböző feszültségszintek. Az érintkezőcsapok elrendezése normál (6h). Az IP67-es védettségi fokozatú csatlakozó magas por és víz elleni védelemmel bír. A zárófedél elfordításával olyan tömítettség áll fenn, amely megfelelően biztosítja az IP 67 jelű védettségi fokozatot.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Tracon vezeték nélküli füstérzékelők

A kompakt méretű vezeték nélküli füstérzékelők segítségével a helységben a füst jelenléte mutatható ki, így a tűz elleni személy- és vagyonvédelemben kiválóan alkalmazhatók. A készülék hangjelzéssel riaszt és megfelelő vevő felé távjelzést ad már csekély füst érzékelése esetén is. A füstérzékelő jeladási távolsága nyitott térben max. 50 m.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Ajánlott kategóriák

Motorvédő kapcsolók, kontaktorok, motorvédő relék
Motorvédő kapcsolók, kontaktorok, motorvédő relék
Kapumozgatók, kapuvezérlők
Kapumozgatók, kapuvezérlők
Redőnymozgatók, árnyékolómozgatók, vezérlések
Redőnymozgatók, árnyékolómozgatók, vezérlések
Szelepmozgatók, zsalumozgatók
Szelepmozgatók, zsalumozgatók

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...