a_9_d_17_1581933776798_tracon_logo__zold_fekete__200x72.jpg Tracon installációs kontaktorok

Az installációs kontaktorokat állandó csatlakozással ellátott olyan viszonylag nagyteljesítményű fogyasztó készülékek kapcsolására fejlesztették ki, amelyeket távvezérléssel kell működtetni (pl. forróvíz-tárolók, hőtárolós kályhák, reklámvilágítások stb.). Szükség lehet a használatukra pl. három szintesnél magasabb épületek lépcsőházainak világítási áramköreiben is, ahol az időkapcsoló érintkezőjének korlátozott kapcsolóképessége miatt a kapcsolási teljesítményt növelni kell. A kontaktorok műanyagházba szerelve, kettő, három vagy négy érintkezővel készülnek, csavaros csatlakozókapcsokkal rendelkeznek, és 35×7,5 mm-es szerelősínre rögzíthetők.

Letöltések

Kapcsolódó hírek

Új EVO moduláris installációs készülék sorozat a Tracon kínálatában
A termékcsaláddal szerelt kapcsolószekrények installációja gyors, biztonságos és esztétikus
Új EVO moduláris installációs készülék sorozat a Tracon kínálatában

További termékek a cégtől

 
Tracon mérőműszerek
7 termék

Táblaműszerek analóg és digitális kivitelben, sorolható mérőműszerek analóg és digitális kivitelben, almérésre alkalmas fogyasztásmérők, meddőteljesítmény-szabályzók, kisfeszültségű áramváltók.

7 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Tracon sorolható mérőműszerek

A 35/7,5 mm-es sínre szerelhető műszerek analóg és digitális kivitelben szállíthatóak. 45 mm-es szabványos előlap-kivágásba illeszthetőek, így elosztószekrényben ill. elosztódobozokban könnyedén elhelyezhetők. A műszerek háza önkioltó tulajdonságú ABS-ből készül. A csatlakozó kapcsok beépítés után IP40 fokozatú védettséggel rendelkeznek.
A sorolható analóg mérőműszerek 45 mm szélességű műszerek. A mért mennyiség pillanatnyi értéke a segédmutató felhasználó által beállított értékéhez viszonyítható. A teljesítménymérő külön kijelző és külön elektronikai egységgel rendelkezik. A műszerek skálája cserélhető (a jelzett típusoknál).
A sorolható digitális mérőműszerek 36 mm szélességű műszerek. Működésükhöz 230 V segédfeszültség szükséges.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Tracon digitális táblaműszerek

Az elosztóberendezésekben, kapcsolótáblákban alkalmazott műszerekkel váltakozóáramú áram (A), feszültség (V), teljesítmény (W), valamint váltakozóáramú hálózatokban frekvencia (Hz), teljesítménytényező (cos φ), továbbá meddőteljesítmény (VAr) mérhető. A digitális táblaműszerek kétféle méretnagyságban készülnek: 96×96; 72×72 mm keretméretűek. A műszerek háza hő- és lángálló, önkioltó tulajdonságú ABS-ből (UL94V-1) készül. A műszerek megfelelnek az IEC 51 és az EN 61010-1 szabványok követelményeinek, a táblakivágási méretek a DIN 43700, a keretméretek a DIN 43718 szabványok előírásait követik. A műszerek alkalmazhatók az AVA és AV típusjelű kisfeszültségű áramváltók 5 A-es szekunder áramköreiben mérőműszerként.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Tracon fényerő-szabályzó modulok

A szabályzó modulok segítségével a dimmelhető fényforrások, lámpatestek, LED szalagok vezérlése egyszerűen megoldható egy nyomógomb segítségével. A modulokat a nyomógomb mögé a szerelvénydobozba építve lehet elhelyezni. A ki-be kapcsolás a nyomógomb rövid megnyomásával végezhető el, a szabályzás a nyomógomb folyamatos nyomásával valósítható meg. A nyomógombok párhuzamos kapcsolásával a folyosói világítás fényerő-szabályzása is megoldható több helyről.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Tracon villanyszerelési dobozok

A falon kívüli kötöződobozok, műanyag dobozok és elektronikai dobozok jól ellenállnak a külső hatásoknak (pl vegyi, hő, napsugárzás stb.), és megfelelő védelmet biztosítanak a bennük elhelyezett vezeték-összekötéseknek, illetve villamos vezérléseknek.
A műanyag szerelődobozok nedves, poros, vegyi és korróziós hatású vagy a mechanikus sérüléssel veszélyeztető környezetbe való falon kívüli szereléshez alkalmazhatók.
A falon kívüli rugalmas kötődobozok magas nedvességtartalmú, poros, vegyi és korróziós hatású környezetbe való szereléshez ajánlottak.
A gipszkarton dobozok funkciója szigetelt üregek biztosítása a készülékek és a villamos kötések számára, valamint a szerelvények megfelelő rögzítése.
A süllyesztett perforált kötődobozok vakolat alatti villamos kötések elhelyezésére alkalmasak.
A süllyesztett perforált szerelvénydobozok esetében a sorolható dobozok vízszintes vagy függőleges irányban összefüggő sorba kapcsolhatóak, legfeljebb 5 doboz összekapcsolásával.
A dobozfedelek készülékdobozok és kötődobozok lefedésére alkalmazhatók rugós műanyag nyelv segítségével.
Az univerzális szerelvénydoboz külső szigetelt és burkolt falak szerelvényezéséhez alkalmazható.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Ajánlott kategóriák

Motorvédő kapcsolók, kontaktorok, motorvédő relék
Motorvédő kapcsolók, kontaktorok, motorvédő relék
Kapumozgatók, kapuvezérlők
Kapumozgatók, kapuvezérlők
Redőnymozgatók, árnyékolómozgatók, vezérlések
Redőnymozgatók, árnyékolómozgatók, vezérlések
Szelepmozgatók, zsalumozgatók
Szelepmozgatók, zsalumozgatók

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...