Termékcsalád:  Tracon világítástechnika
a_9_d_17_1581933776798_tracon_logo__zold_fekete__200x72.jpg Tracon fényvetők

RSMDB, R-SMDH és R-SMDP szériájú fényvetők. SMD LED-es fényvetők normál és lapos kivitelben. Energiatakarékos és ovális alakú fényvetők, valamint szerelő fényvetők. Fémhalogén fényvetők működtető elemekkel és működtető elemek nélkül. A Tracon fényvetőket alapesetben 120°-os sugárzási szöget biztosító optikával szállítják.

Letöltések

Kapcsolódó hírek

5 éves kiterjesztett garancia a Tracon "LED Professional" lámpatestekre
Érintett termékcsoportok: LED utcai lámpatestek, LED csarnokvilágítók, LED fényvetők
5 éves kiterjesztett garancia a Tracon "LED Professional" lámpatestekre

További termékek a cégtől

 
Tracon kültéri világítótestek

Kültéri LED fali világítótestek LED állólámpák és LED süllyesztett lépcsővilágítók és földbe süllyeszthető világítótestek.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Tracon ipari relék

A reléket a villamos automatizálásban főként a végrehajtószervek vezérlésére, reteszelésére, a rendszer vagy a folyamat állapotának jelzésére, stb. alkalmazzák (pl. megmunkálógépek, gyártógépsorok működtetésére). A relék kialakítása, felépítése, mérete, illetve a kapcsolható teljesítmény nagysága szerint megkülönböztethetők miniatűr, ipari és teljesítmény relék, valamint ezek előnyös tulajdonságait kombináló miniatűr-teljesítmény és ipari-teljesítmény relék. Ezek mellett - elsősorban elektronikus vezérlésekbe - az ún. print relék ajánlottak. Szerelési helyzetük tetszőleges. A relék átlátszó porvédő burával védettek, dugaszolható kivitelűek. 2 vagy 3 váltóérintkezővel rendelkeznek, csatlakozásuk körben elhelyezett 8 vagy 11 lábas dugaszoló-csatlakozóval – a megadott reléfoglalatokkal – lehetséges. Rendelkeznek „TEST” gombbal, amelynek segítségével az érintkezők által kapcsolni kívánt áramkörök megfelelő működése ellenőrizhető.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Tracon vezeték nélküli füstérzékelők

A kompakt méretű vezeték nélküli füstérzékelők segítségével a helységben a füst jelenléte mutatható ki, így a tűz elleni személy- és vagyonvédelemben kiválóan alkalmazhatók. A készülék hangjelzéssel riaszt és megfelelő vevő felé távjelzést ad már csekély füst érzékelése esetén is. A füstérzékelő jeladási távolsága nyitott térben max. 50 m.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Tracon sorolósínek és szerelősínek

A TFSS- kódjelű sorolósínek kismegszakítók betáplálási oldalainak közösítésére, összekötésére szolgálnak. A csapos kivitelek hüvelykapcsokhoz, a villás kivitelek csavarfejjel szorító csavaros csatlakozókapcsokhoz használhatók.
Sorolható készülékek rögzítésére 35×7.5 mm méretű "kalap" formájú galvanizált acél sínek - szerelősínek - szolgálnak. A szigetelt földelő sín kisfeszültségű mérő,- vezérlő- és elosztóberendezésekben a nulla- és a védővezetők megbízható csatlakoztatására és elosztására alkalmazható. Csavaros hüvelykapcsokkal. UL94-V1 lángállóságú műanyag szigeteléssel rendelkezik, és 35×7,5 mm méretű szerelősínre rögzíthető.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Tracon vezetékjelölők és jelzőcímkék

Vezetékekre ráhúzható vagy pattintható vezetékjelölők. 20 mm átmérőjű ötapadós jelzőcímkék elosztószekrényekben, készülékekben gyűjtősínek, csatlakozókapcsok jelölésére.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Ajánlott kategóriák

Térvilágítás, épület megvilágítás, járdafelület világítás
Térvilágítás, épület megvilágítás, járdafelület világítás
Kültéri fitnesz és sporteszközök
Kültéri fitnesz és sporteszközök
Fényforrások
Fényforrások
Térburkolatok, útszegélyek
Térburkolatok, útszegélyek
Köztéri ülőbútorok
Köztéri ülőbútorok

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...