Higiéniai polcrendszer a ZENIT Kft. kínálatában

Speciális műanyag higiéniai fedőréteggel ellátott élelmiszertároló polcrendszer

A mikroorganizmusok hiába aprók, óriási baj okozói lehetnek. Épp ezért érdemes mindazoknak átböngészniük a ZENIT Kft. kórházak, konyhák, azaz a fertőzésmentességet fokozottan igénylő helyek számára kifejlesztett higiéniai polckínálatát, akik nem csupán igénylik, de meg is követelik a makulátlanságot.

A ZENIT Kft. élelmiszertároló polcrendszerei minősítéssel rendelkező, horganyzott felületkezeléssel, plusz egy speciális műanyag higiéniai fedőréteggel bebiztosított, polcszintenkénti 150 kg terhelhetőséggel bíró, csúcskategóriás termékek. A konyhák és hűtőkamrák számára már csak azért is megoldással szolgálhatnak, mert száraz és folyékony élelmiszerek tárolására egyaránt ajánlhatók, illetve hőmérsékleti tartományuk -20°C és +40°C között mozog. A ZENIT termékeinél a kicsapódás- és buborékmentes bevonat, illetve a gyors, könnyed szerelhetőség és variálhatóság alap – az pedig további előny, hogy élelmiszertároló polcrendszereik utólag is bővíthetőek.

higiéniai polcrendszer élelmiszertárolásra
higiéniai polcrendszer élelmiszertárolásra
Galéria


Ami azonban talán a legfontosabb: a higiéniai polcrendszerek bevonatai megfelelnek a Lebensmittel- und Futtermittelgesetzbuches (LFGB) előírásainak és az Európai Parlament (EG) Nr.1935/2004 (3) számú rendeletének – ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy tisztasági szempontból talán a legfontosabb minősítési eljáráson estek át. Sőt, amennyiben az élelmiszerek nem tartalmaznak semmilyen savat, akár csomagolásmentesen is a polcokra kerülhetnek.


Ha a higiéniai polcrendszerrel kapcsolatban árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a ZENIT Logisztikai Eszközök Kereskedőháza Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Kategóriák

Polcrendszerek, állványrendszerek
Polcrendszerek, állványrendszerek
Raktártechnika
Raktártechnika
Berendezések
Berendezések

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...