proidea.hu online termékinformációs katalógus

Higiéniai polcrendszer a ZENIT Kft. kínálatában


2019. március 20.

Speciális műanyag higiéniai fedőréteggel ellátott élelmiszertároló polcrendszer

A mikroorganizmusok hiába aprók, óriási baj okozói lehetnek. Épp ezért érdemes mindazoknak átböngészniük a ZENIT Kft. kórházak, konyhák, azaz a fertőzésmentességet fokozottan igénylő helyek számára kifejlesztett higiéniai polckínálatát, akik nem csupán igénylik, de meg is követelik a makulátlanságot.

A ZENIT Kft. élelmiszertároló polcrendszerei minősítéssel rendelkező, horganyzott felületkezeléssel, plusz egy speciális műanyag higiéniai fedőréteggel bebiztosított, polcszintenkénti 150 kg terhelhetőséggel bíró, csúcskategóriás termékek. A konyhák és hűtőkamrák számára már csak azért is megoldással szolgálhatnak, mert száraz és folyékony élelmiszerek tárolására egyaránt ajánlhatók, illetve hőmérsékleti tartományuk -20°C és +40°C között mozog. A ZENIT termékeinél a kicsapódás- és buborékmentes bevonat, illetve a gyors, könnyed szerelhetőség és variálhatóság alap – az pedig további előny, hogy élelmiszertároló polcrendszereik utólag is bővíthetőek.

higiéniai polcrendszer élelmiszertárolásra

Ami azonban talán a legfontosabb: a higiéniai polcrendszerek bevonatai megfelelnek a Lebensmittel- und Futtermittelgesetzbuches (LFGB) előírásainak és az Európai Parlament (EG) Nr.1935/2004 (3) számú rendeletének – ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy tisztasági szempontból talán a legfontosabb minősítési eljáráson estek át. Sőt, amennyiben az élelmiszerek nem tartalmaznak semmilyen savat, akár csomagolásmentesen is a polcokra kerülhetnek.


Ha a higiéniai polcrendszerrel kapcsolatban árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a ZENIT Logisztikai Eszközök Kereskedőháza Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Cég
Székhely: H-1095 Budapest, Ipar u. 2/B. fsz. 5.
Telefon: +36 1 430 8290
Fax: +36 1 688 1527
E-mail:
Web: www.zenitkft.hu
Bukodi Attila
marketing asszisztens +36 1 688 1527
   
   
   
A ZENIT Logisztikai Eszközök Kereskedôháza Kft. több mint 10 éve a magyar piac egyik meghatározó szereplője a raktártechnikai rendszerek kialakítása és megvalósítása terén. A cég szolgáltatási palettája ma már felöleli az átfogó logisztikai rendszerek tervezését az igények felmérésétől a raktártechnikai berendezések kivitelezésén át a teljes körű szervizelésig.
Márkanevek: ZENIT, META
További hírek a Polcrendszerek, állványrendszerek termékkategóriában
További hírek a Raktártechnika termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
Kulcsszavak:  Zenit  Kft  élelmiszertároló  polcrendszer  élelmiszertárolás  higiéniai  polcrendszer  konyha  hűtőkamra  tárolás  száraz  élelmiszer  folyékony  élelmiszer  kórház  konyha