proidea.hu online termékinformációs katalógus

AntiBac - antibakteriális polcrendszerek a ZENIT Kft. forgalmazásában


2019. február 18.

Harcban a MRSA és Tsi ellen

Van, amikor nem csupán a tárolás a nehéz – van, amikor a tárolás egy plusz gonddal, a tárolás tisztaságával párosul. Nem véletlen, hogy a fertőzések számítanak a kórházi tartózkodás leggyakoribb komplikációi közé, és ezért nem ritkán a felelőtlen és szakszerűtlen raktározás a hibás.

Mi tehát a cél? Mi lehet a magas higiéniai követelményeknek megfelelni köteles gyógyszeripari laborok és speciális hűtőhelyiségek válasza a tisztasági kihívásra?

AntiBac antibakteriális bevonatú polcrendszer
Nos, az AntiBac kifejlesztésével sikerült egy hathatós megoldást találni a problémára, mely már a Zenit Kft.-nél is elérhető. Az antibakteriális polcrendszerek komoly segítséget jelenthetnek abban az esetben, amennyiben Ön speciálisan a magas higiéniai követelményeknek megfelelni köteles raktározásért felel. A polcrendszer bevonata akadályozza a baktériumok anyagcsere folyamatait - a mikroorganizmusok osztódása ezzel találkozva lelassul, és a sejtfal elvékonyodik. A hatást a független Quality Lab erősítette meg és adott ki róla igazolást.
A Zenit Kft.-nél kapható termék hosszantartó védelmet garantál a baktériumok szaporodásának csökkentésére. Antibakteriális védelemmel rendelkezik a Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa és E-Coli baktériumok ellen – az antibakteriális redukcióképesség bizonyítottan 99,99%.


Ha az AntiBac antibakteriális polcrendszerrel kapcsolatban árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a ZENIT Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Cég
Székhely: H-1095 Budapest, Ipar u. 2/B. fsz. 5.
Telefon: +36 1 430 8290
Fax: +36 1 688 1527
E-mail:
Web: www.zenitkft.hu
Bukodi Attila
marketing asszisztens +36 1 688 1527
   
   
   
A ZENIT Logisztikai Eszközök Kereskedôháza Kft. több mint 10 éve a magyar piac egyik meghatározó szereplője a raktártechnikai rendszerek kialakítása és megvalósítása terén. A cég szolgáltatási palettája ma már felöleli az átfogó logisztikai rendszerek tervezését az igények felmérésétől a raktártechnikai berendezések kivitelezésén át a teljes körű szervizelésig.
Márkanevek: ZENIT, META
Kulcsszavak:  Zenit  Kft  antibakteriális  polcrendszer  AntiBac  AntiBak  antibakteriális  védelem  speciális  higiéniai  követelmény  kórházi  raktározás