proidea.hu online termékinformációs katalógus

Weishaupt tárolótöltő-rendszer


2014. július 23.

Nagy vízmennyiségek gazdaságos felmelegítése

Az új WHI load-H töltőállomás ideális eszköz nagy mennyiségű víz felmelegítésére a lehető leggazdaságosabb energiafelhasználás mellett.
Egy tárolótöltő-rendszer egy töltőállomásból és egy, megfelelő befogadóképességű melegvíztárolóból áll. A hagyományos vízmelegítővel ellentétben ennél a tárolónál nincs szükség fűtőcsőspirálra, ugyanis a használati melegvíz-készítés a töltőállomás lemezes hőcserélőjében történik.

Egy ilyen berendezés különleges előnye - a nagy melegvízteljesítmény mellett - a hőtermelőhöz visszatérő alacsony hőmérsékletben rejlik. Egy kondenzációs kazán ezáltal a használati melegvíz-töltés alatt is képes kondenzációs üzemben és így optimális hatásfokkal dolgozni.

A Weishaupt WHI load-H töltőállomás 85, 170 vagy 340 kW átviteli teljesítményű kivitelben kapható. A hozzájuk tartozó melegvíztárolók (WAS zero) hatféle méretben, 300 - 2000 liter befogadóképességekkel állnak rendelkezésre.

Ha a WHI load-H töltőállomással kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Weishaupt Hőtechnikai Kft. munkatárástól, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-2051 Biatorbágy, Budai utca 6.
Telefon: +36 23 530 880
Fax: +36 23 530 881
E-mail:
Web: www.weishaupt.hu
Rácz József
ügyvezető igazgató  
   
   
   
A Baden-Württenberg tartománybeli Max Weishaupt GmbH több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik az olaj- és gázégők gyártásában, fejlesztésében. Magyarországi leányvállalatát 1991-ben alapította.
További hírek a Hőszivattyúk termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Weishaupt  használatimelegvíz  WHI  load-H  töltőállomás  tárolótöltő-rendszer  vízmelegítés  felmelegítés