proidea.hu online termékinformációs katalógus

Egyfázisú INSTA POWER kapcsolóüzemű tápegység épületautomatizálási rendszerekhez és gépekhez


2019. május 24.

Kompakt, hatékony és megbízható, PUSH-IN kioldógombos kötéstechnikával

Weidmüller Configurator sziftver

Az épületautomatizálásban, gépiparban változatos méretű és kialakítású vezérlőszekrényt, mérőszekrényt és elektromos elosztó szekrényt használnak. Ezekhez hatékony, nagy teljesítményű és magas hatásfokú tápellátási megoldások szükségesek.

Az egyfázisú INSTA POWER kapcsolóüzemű tápegységek széles teljesítményválasztékkal, kompakt kialakítással és kiváló ár/érték aránnyal állnak rendelkezésre. Széles, -25 °C és +70 °C közötti hőmérséklet-tartományban működnek, számos nemzetközi minősítéssel rendelkeznek, bemeneti feszültségük pedig széles tartományban változhat. Számos alkalmazásban használhatók, például jelátviteli és távközlési rendszerekben, valamint 96 W alatti teljesítményigényű automatizálási rendszerekben.

Különleges előnyök:
  • Rendkívül hely- és energiatakarékos
  • Robusztus és megbízható
  • Egyszerű és gyors telepítés
  • Világszerte alkalmazható a nemzetközi tanúsítványoknak köszönhetően (pl. cCSAus, Cl.1, Div. 2 és NEC Class2)
  • Rugalmas szerelés kalapsínre vagy szerelőlapra
INSTA POWER - rendkívül hely és energiatakarékos
Rendkívül hely és energiatakarékos

Csupán 60 mm-es alapmélységével az INSTA POWER kapcsolóüzemű tápegység a legkisebb vezérlőszekrényben is elhelyezhető. A max. 91%-os hatásfok és a rendkívül kicsi, max. 0,5 W-os üresjárási teljesítményveszteség minimális energiaköltséget igényel.
INSTA POWER - robusztus és megbízható
Robusztus és megbízható

Az INSTA POWER kapcsolóüzemű tápegységek megbízhatóan működnek a -25 °C és +70 °C közötti hőmérséklet-tartományban (indítás: –40 °C), MTBF értékük pedig nagyobb mint 750 000 óra.
INSTA POWER - egyszerű és gyors telepítés
Egyszerű és gyors telepítés

Karbantartás, esetleges ellenőrző mérések kényelmesen a PUSH IN csatlakozók használatával végezhetők el.


Az egyfázisú INSTA POWER kapcsolóüzemű tápegységgel kapcsolatban árajánlatot, további információt a megfelelő gomb használatával kérhet a Weidmüller Kft. munkatársától.
 
 

Cég
Székhely: H-1097 Budapest, Gubacsi út 6.
Telefon: +36 1 382 7700
Fax: +36 1 382 7701
E-mail:
Web: www.weidmueller.hu
Cziglédszky Dóra
marketing asszisztens  
Kerekes Zoltán
ügyvezető igazgató  
   
A Weidmüller név több mint 160 éve egyet jelent a teljesítménnyel, a szakértelemmel és a megbízhatósággal a gépgyártás, folyamatirányítás, készülékgyártás, energetika és közlekedésipar területén. Több mint 80 országban innovatív megoldásaikkal és szolgáltatásaikkal támogatják ügyfeleiket és partnereiket.
Márkanevek: Weidmüller
Kulcsszavak:  Weidmüller  weidmueller  instapower  insta-power  kapcsolóüzemű  tápegység  vezérlőszekrény  mérőszekrény  elosztószekrény  elosztó  szekrény  épületautomatizálás  épületautomatizálási  rendszer  tápellátás