proidea.hu online termékinformációs katalógus

Wavin smartFIX


2008. január 18.

Megbízható gyorscsatlakozó idomrendszer alubetétes csövekhez


Tökéletes megoldás
A Wavin smartFIX az első olyan kompakt, teljesen műanyag gyorscsatlakozó idomrendszer alubetétes csövekhez, amely nem igényel speciális szerszámokat. Ezáltal lerövidíti a szerelési időt és megkönnyíti a szerelők munkáját olyan helyeken is, ahol a csővezetékekhez nehéz hozzáférni és egyszerű, rugalmas megoldásra van szükség.

Széles idomválaszték
A Wavin smartFIX egyszerű és gyors megoldást kínál az alubetétes csőrendszerek szereléséhez. A 48 különböző idomot tartalmazó választéka révén teljes rugalmasságot biztosít minden szerelési munkához. A 16, 20 és 25 mm-es csatlakozók , könyökök, T-idomok, szűkítők és menetes toldóidomok révén a Wavin smartFIX gyorscsatlakozó idomrendszerrel nincsen megoldhatatlan feladat.

Megbízhatóság
A Wavin smartFIX műanyag gyorscsatlakozó rendszerrel tökéletesen és hosszú távon is megbízható, professzionális kötéseket hozhat létre. A rendszer tökéletes működését a megszokott Wavin rendszergarancia támasztja alá.

Szerelés három egyszerű lépésben


 

Termék
Cég
Székhely: H-2072 Zsámbék, Új gyártelep
Telefon: +36 23 566 000
Fax: +36 23 566 001
E-mail:
Web: www.wavin.hu
Brindza József
mérnök értékesítő +36 20 958 3840
   
   
   
Az 1955-ben alapított hollandiai székhelyű cég meghatározó szereplője a műanyag csőgyártásnak. A Wavin főbb termékcsoportjai a közmű-, ivóvíz-, csatorna-, gázcsővezetékek, műanyag aknák, valamint az épületgépészeti csővezetékek a padló- és felületfűtéstől a hideg- és melegvizes ivóvízvezetékeken át a különféle lefolyócső rendszerekig.
További hírek a Többrétegű csövek, csőrendszerek termékkategóriában
További hírek a Csőrendszerek, idomok, folyókák termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában