Wavin smartFIX

Megbízható gyorscsatlakozó idomrendszer alubetétes csövekhez


Tökéletes megoldás
A Wavin smartFIX az első olyan kompakt, teljesen műanyag gyorscsatlakozó idomrendszer alubetétes csövekhez, amely nem igényel speciális szerszámokat. Ezáltal lerövidíti a szerelési időt és megkönnyíti a szerelők munkáját olyan helyeken is, ahol a csővezetékekhez nehéz hozzáférni és egyszerű, rugalmas megoldásra van szükség.

Széles idomválaszték
A Wavin smartFIX egyszerű és gyors megoldást kínál az alubetétes csőrendszerek szereléséhez. A 48 különböző idomot tartalmazó választéka révén teljes rugalmasságot biztosít minden szerelési munkához. A 16, 20 és 25 mm-es csatlakozók , könyökök, T-idomok, szűkítők és menetes toldóidomok révén a Wavin smartFIX gyorscsatlakozó idomrendszerrel nincsen megoldhatatlan feladat.

Megbízhatóság
A Wavin smartFIX műanyag gyorscsatlakozó rendszerrel tökéletesen és hosszú távon is megbízható, professzionális kötéseket hozhat létre. A rendszer tökéletes működését a megszokott Wavin rendszergarancia támasztja alá.

Szerelés három egyszerű lépésben
A hírben szereplő termékek
Wavin SmartFIX műanyag gyorscsatlakozó idomrendszer
 
Wavin SmartFIX műanyag gyorscsatlakozó idomrendszer

A Wavin smartFIX gyorscsatlakozó idomrendszer a kifejezetten nehezen hozzáférhető helyeken - mint például a mosogatók alatt, szerelőkeretek mögött - alkalmazható. A szerelés elvégzéséhez nincs szükség speciális és költséges szerszámokra, így téve gazdaságossá és gyorssá a kivitelezést.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Többrétegű csövek, csőrendszerek
Többrétegű csövek, csőrendszerek
Csőrendszerek, idomok, folyókák
Csőrendszerek, idomok, folyókák
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...