proidea.hu online termékinformációs katalógus

Víztakarékos zuhanymegoldások a B&K Kft.-től


2013. március 28.

A beépített áramláskorlátozó biztosítja a vízmennyiség csökkentését

A BKH2008111 fali zuhanyfej, illetve a BKH2008211 kézi zuhany a komfortos zuhanyzás élményét és a víztakarékos tisztálkodás előnyeit ötvözi. Az állítható fali zuhanyfej csatlakozásához beépített áramláskorlátozó biztosítja, hogy az áteresztett vízmennyiség mintegy a felére csökkenjen a hagyományos zuhanykifolyókkal szemben. Ezzel párhuzamosan a légbeszívó szelepen bejutott levegő feldúsítja a vizet, ezáltal a felhasználó komfortérzete sem csökken.
Mindkét eszköz könnyedén és egyszerűen felszerelhető, beépítésük bontást vagy komolyabb átalakítást nem igényel. Használatukkal a hagyományos zuhanykifolyók 10-12 l/perc vízáteresztésével szemben 6-10 l/perces vízmennyiséget érhetünk el.

Ha a víztakarékos zuhanymegoldásokkal kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a B&K Kft. munkatárástól, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Telefon: +36 29 413 553
Fax: +36 29 413 535
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: http://www.nyilvanoswc.eu
Varga Gábor Zoltán
marketing manager +36 30 385 9971
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
További hírek a Csaptelepek termékkategóriában
További hírek a Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  B&K  víztakarékos  zuhanymegoldások  zuhanyfej  kézi  fali