proidea.hu online termékinformációs katalógus

Uponor előszerelt falikorong pár


2015. március 09.

A falikorongpár gyorsan, stabilan beépíthető

Az Uponor folyamatos fejlesztésének újabb eredménye az előszerelt falikorong pár (16-1/2”), mely meggyorsítja a munkavégzést, egyszerűen szerelhető és még az ára is kedvező.

A termék márciustól elérhető kereskedelmi partnereknél.
 


Ha az előszerelt falikorong párral kapcsolatban bővebb információt szeretne kérni a Uponor Kft. munkatársától, használja az Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-1043 Budapest, Lórántffy Zsuzsanna utca 15/b.
Telefon: +36 1 203 3611
E-mail:
Web: www.uponor.hu
Uponor ügyfélszolgálat
   
   
   
Az Uponor 1965 óta foglalkozik csővezeték rendszerek gyártásával, mára már világviszonylatban is a piacvezető gyártók közé tartozik. A vállalat több mint 4000 alkalmazottat foglalkoztat világszerte, jelen van több mint 100 országban, az éves árbevétele meghaladja az 1 milliárd €-t. A cég több mint 20 éve nyújt ügyfelei számára sugárzó fűtési-hűtési, radiátoros, vízellátási, valamint távhőellátással kapcsolatos megoldásokat Magyarországon is. Az alkalmazások rendszergaranciával kerülnek forgalomba, nagykereskedői partnereken keresztül. Folyamatos fejlesztések energiahatékony termékeket eredményeznek, a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés figyelembevételével. Az Uponor célja a jobb emberi környezet kialakítása a minőség szem előtt tartásával.
További hírek a Csőrendszerek, idomok, folyókák termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  előszerelt  falikorong  pár