proidea.hu online termékinformációs katalógus

Horganyzott belsőperemes ereszcsatorna rendszer forgalmazása az Umicore Kft.-nél


2014. március 04.

A félkörszelvényű ereszrendszerek egy olcsóbb termékcsaládja

Az Umicore Building Products Hungary Kft. félkörszelvényű ereszrendszerei választékát horganyzott, belsőperemes ereszcsatornák forgalmazásával bővíti, hogy elérhetővé tegyen egy olcsóbb termékcsaládot is a vásárlók számára. Így Ön az igényeinek és pénztárcájának megfelelően válogathat a termékekből.

Ha a horganyzott belsőperemes ereszcsatornákról árajánlatot, részletes felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni az Umicore Building Products Hungary Kft./VMZINC munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-2092 Budakeszi, Kagyló u. 4-6.
Postacím: H-2092 Budakeszi, Pf. 101.
Telefon: +36 23 452 452
E-mail:
Web: www.vmzinc.hu
Károlyi Zsuzsanna
műszaki tanácsadás +36 30 210 4103
Stefánovics Attila
értékesítési vezető +36 30 181 1524
   
A VM Building Solutions Hungary Kft. - régi nevén UMICORE BPH Kft. – a Fedrus International csoport 100%-os tulajdonú leányvállalata. A magyar piacon 1995 óta jelen levő cég a Franciaországban gyártott réz-titán ötvözetű horganytermékek magyarországi forgalmazásával foglalkozik. A cég tevékenysége az anyacég által gyártott termékek értékesítésén és marketingjén túlmenően kiterjed a lágy fémlemezfedésekkel és a bádogosmunkával kapcsolatos valamennyi területre: fémlemezfedések, homlokzatburkolatok, ereszcsatorna rendszerek, szerszámok, bádogosgépek, ornamentikák, szegélyek, vápák és egyedi termékek gyártása.
Márkanevek: VMZINC
További hírek az Ereszcsatornák termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Umicore  félkörszelvényű  ereszrendszerek  horganyzott  belsőperemes  ereszcsatorna