proidea.hu online termékinformációs katalógus

Újabb Parkour eszközökkel bővült az Ecogarden kínálata


2014. április 01.

Az új eszközök saválló, rozsdamentes csőből és HPDE műanyag kiegészítő elemekből készülnek

A legújabb Parkour eszközök saválló, rozsdamentes csőből és HPDE műanyag kiegészítő elemekből készülnek. A gömbcsatlakozók fokozott biztonságot jelentenek, gömbformájuk rejti a csavarozást, így a sérülés, balesetveszély minimális. Versenyképes árakon kínálják kiváló minőségű, különleges Parkour eszközeiket, melyek egy hiányzó láncszemként lépnek be a fitnesz és játszótéri eszközök piacára. Fantáziadús, kreatív és innovatív tervezés jellemezi legújabb eszközeiket, melyek igazi kihívást rejtegetnek a kamaszoknak.

Az eszközök használata edzett karokat, lábakat igényel, de a kiváló koordinációs képesség és egyensúly érzék is alapfeltétel. Rendkívül tartósak, jól bírják a terhelést és a szélsőséges időjárási viszonyokat is.

Karbantartási igényük elenyésző, és ellenállnak a vandalizmusnak is.

Ezek az eszközök nem játékeszközök, ezért ütéscsillapító burkolat az eszközök alá nem kötelező. Az Ecogarden Kft. azonban a biztonságos használat érdekében mégis azt javasolja, hogy a beruházók tervezzenek az eszközök alá védőburkolatot, azok speciális mozgásformákat igénylő kialakítása miatt.

A Parkour elemekkel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni az Ecogarden Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1221 Budapest, Anna u. 9-11.
Fax: +36 1 207 2227
Web: http://www.ecogarden.hu/
Koltai Krisztina
ügyvezető igazgató +36 30 701 9650
   
A TLF Magyarország 25 év szakmai tapasztalattal épít játszóteret, játszó-és kalandparkot. Vállalják játszóterek tervezését, kivitelezését és karbantartását.
Márkanevek: Togo, Elastico, Sporti, Modulo Piú, Gardenia
További hírek a Játszótéri és játszóházi berendezések termékkategóriában
További hírek a Színházak, sportlétesítmények, játszóterek berendezései termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
Kulcsszavak:  Parkour  Ecogarden  elem  játszótér  eszköz