proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új weberepox easy ragasztó és fugázó


2019. február 22.

Könnyen feldolgozható epoxi ragasztó és fugázó a nagy igénybevételű bel– és kültéri falakhoz, padlókhoz

Új weberepox easy ragasztó és fugázó
  • Egyszerű felhasználás
  • Egyszerű tisztítás
  • Kiválóan ellenáll az erős kémiai behatásoknak
  • Ellenáll jelentős igénybevételnek és magasnyomású tisztításnak
Vegyszerálló fugázás kialakítása burkolatokhoz és kerámiaburkolatokhoz, burkolat sérült fugájának javítására, uszodai mozaikok ragasztása beton vagy cement alapra, ragasztás speciális anyagú alapfelületre (fém, poliészter).

Felhasználási területek
  • vegyipar - laboratóriumok, gyártó- és raktárcsarnokok, festőüzemek, cserzőműhelyek
  • élelmiszeripar - vágóhidak, közkonyhák, tejüzemek, sörfőzdék, borospincék
  • kórházak és klinikák - műtők, konyhák, fürdőszobák és zuhanyzók, mosdók
  • uszodák, termálfürdők - úszómedencék és a medencék körüli felületek, közös zuhanyzók, termálvizes vagy tengervizes medencék
  • garázsok, akkumulátorhelyiségek, nyilvános WC-k, istállók, szennyvíztisztítók
A weberepox easy ragasztó és fugázó letölthető katalógusát a hír alatti termékképre kattintva éri el. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Saint-Gobain Construction Products Hungary Kft. Weber divízió munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2085 Pilisvörösvár, Bécsi út 07/5 hrsz
Telefon: +36 26 567 651
Telefon: +36 26 567 600
E-mail:
Web: www.hu.weber
Bíró Kata
   
   
   
   
A csoport hazánkban 1992 óta képviselteti magát, jelenleg Saint-Gobain Construction Products Hungary Kft. néven három márkanévvel (Rigips, Isover, Weber) működik, illetve a vállalatcsoport további tagja a gépjárműüvegek értékesítésére specializálódott Saint-Gobain Autover és a csiszolóanyag gyártó- és értékesítő Saint-Gobain Abrasives, valamint elérhető a Saint-Gobain PAM (csővezeték rendszerek) és a Saint-Gobain Glass (üveg alapú megoldások) is. A csoport a hazai piacon 2017-ben 18,7 milliárd forint árbevételt ért el.

A Weber hazánk egyik legismertebb és legelismertebb építőipari márkaneve. 1978-ban Pilisvörösváron Terranova márkanév alatt kezdődött el a nemesvakolat gyártása.. Ma már rendkívül széles termékpalettát kínál az építőiparnak: a különböző típusú és struktúrájú hőszigetelő rendszerek, vakolatok, és a műszaki habarcsok mellett jelentős a hidegburkolati segédanyagok gyártása is. A Weber kiemelkedő szereplője a panelrehabilitációs programnak, amelyet a már több mint 2 millió négyzetméter, termékeikkel hőszigetelt homlokzati felület igazol.
Márkanevek: Weber, weberter, webertherm, weberpas, webersan, webercol, weberniv, webercolor, webertec, weberton, webermur, weberrep, weberprim
Kulcsszavak:  weberepox  easy  ragasztó  fugázó