proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új év: új Uponor iroda és oktatóközpont


2013. február 05.

Az Uponor korszerű fűtési, hűtési és vízellátási megoldásai bemutatófalakra szerelve megtekinthetők

Január 30-án az új Uponor iroda és oktatóközpont megnyitóját partnereikkel és az Uponor felső menendzsmentjével együtt ünnepelték. A rendezvényen a vendégeknek lehetősége volt elsőként megtekinteni az új, modern bemutatótermet, ahol az Uponor korszerű fűtési, hűtési és vízellátási megoldásai bemutatófalakra szerelve nyújtanak lehetőséget, hogy a látogatók, érdeklődők "élőben" megnézhessék a rendszereiket.


A bemutatóterem megtekintését követően az Uponor menedzsmentje, Heiko Folgmann (Executive Vice President Central&Eastern Europe), Seppo Huotari (Vice President Eastern Europe), Dirk Meyer-Venter (Area Manager South East Europe) és az Uponor Kft. ügyvezető igazgatója, Pölcz Csaba köszöntötte a vendégeket. Az új oktatóteremben a résztvevők előadásokat hallgathattak meg az Uponorról, a vállalat értékeiről, a professzionális megoldásairól és a cég terveiről. Az Uponor egyik fontos célja, hogy partnerei és ügyfelei igényeit mindig szem előtt tartva támogassa és segítse őket minél gyümölcsözőbb és sikeresebb üzleti kapcsolatok kiépítésében.


Az előadásokat követően ünnepélyesen, szalagvágással is felavatták az új irodát, majd partnereik részére egy állófogadást szerveztek az új bemutatófalaik között. A finom falatok mellett lehetőség nyílt, hogy a vendégek első ízben találkozhassanak és beszélgethessenek az Uponor felső menedzsmentjével.


Az Uponor hiszi, hogy az új oktatóközponttal és bemutatóteremmel segíteni tudja az épületgépész tervezők, kivitelezők, valamint az építészek szakmai fejlődését, hiszen a világ egyik legkorszerűbb, energiahatékony fűtési, hűtési, vízellátási épületgépészeti megoldásait ismerhetik meg.

Ha szeretné megtekinteni az új bemutatótermet, szándékát jelezheti az Uponor Épületgépészeti Kft. felé az alábbi Információkérés gomb segítségével.

 

Cég
Központi iroda: H-1043 Budapest, Lórántffy Zsuzsanna utca 15/b.
Telefon: +36 1 203 3611
E-mail:
Web: www.uponor.hu
Uponor ügyfélszolgálat
   
   
   
Ügyfeleik bizalommal építhettek az Uponorra az elmúlt 100 évében. Az Uponor 1965 óta foglalkozik csővezeték rendszerek gyártásával, napjainkban világviszonylatban is a piacvezető gyártók közé tartozik. Értékesítési hálózata több, mint 100 országban van jelen, 4000 alkalmazottat foglalkoztat, az éves árbevétele meghaladja az 1,2 milliárd Eurót. Az Uponor több, mint 25 éve van jelen Magyarországon és nyújt ügyfelei számára felületfűtési és -hűtési, radiátoros, vízellátási, távhőellátással, zajcsillapított csatornarendszerrel, előszerelt hőközponti egységekkel, valamint helyiségszabályzással kapcsolatos megoldásokat. Alkalmazásaik rendszergaranciával kerülnek forgalomba, nagykereskedői partnereinken keresztül. Folyamatos fejlesztéseik energiahatékony termékeket eredményeznek a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés figyelembe vételével. Ügyfeleikkel, partnereikkel és munkatársaikkal egy jobb emberi környezet, fenntartható jövő kialakításán dolgoznak a minőség szem előtt tartásával.
Kulcsszavak:  Uponor  iroda  oktatóközpont