Új év: új Uponor iroda és oktatóközpont

Az Uponor korszerű fűtési, hűtési és vízellátási megoldásai bemutatófalakra szerelve megtekinthetők

Január 30-án az új Uponor iroda és oktatóközpont megnyitóját partnereikkel és az Uponor felső menendzsmentjével együtt ünnepelték. A rendezvényen a vendégeknek lehetősége volt elsőként megtekinteni az új, modern bemutatótermet, ahol az Uponor korszerű fűtési, hűtési és vízellátási megoldásai bemutatófalakra szerelve nyújtanak lehetőséget, hogy a látogatók, érdeklődők "élőben" megnézhessék a rendszereiket.
A bemutatóterem megtekintését követően az Uponor menedzsmentje, Heiko Folgmann (Executive Vice President Central&Eastern Europe), Seppo Huotari (Vice President Eastern Europe), Dirk Meyer-Venter (Area Manager South East Europe) és az Uponor Kft. ügyvezető igazgatója, Pölcz Csaba köszöntötte a vendégeket. Az új oktatóteremben a résztvevők előadásokat hallgathattak meg az Uponorról, a vállalat értékeiről, a professzionális megoldásairól és a cég terveiről. Az Uponor egyik fontos célja, hogy partnerei és ügyfelei igényeit mindig szem előtt tartva támogassa és segítse őket minél gyümölcsözőbb és sikeresebb üzleti kapcsolatok kiépítésében.
Az előadásokat követően ünnepélyesen, szalagvágással is felavatták az új irodát, majd partnereik részére egy állófogadást szerveztek az új bemutatófalaik között. A finom falatok mellett lehetőség nyílt, hogy a vendégek első ízben találkozhassanak és beszélgethessenek az Uponor felső menedzsmentjével.
Az Uponor hiszi, hogy az új oktatóközponttal és bemutatóteremmel segíteni tudja az épületgépész tervezők, kivitelezők, valamint az építészek szakmai fejlődését, hiszen a világ egyik legkorszerűbb, energiahatékony fűtési, hűtési, vízellátási épületgépészeti megoldásait ismerhetik meg.

Ha szeretné megtekinteni az új bemutatótermet, szándékát jelezheti az Uponor Épületgépészeti Kft. felé az alábbi Információkérés gomb segítségével.

Kategóriák

Fal és födém fűtési-hűtési rendszerek
Fal és födém fűtési-hűtési rendszerek
Padlófűtési rendszerek és kültéri felületfűtések
Padlófűtési rendszerek és kültéri felületfűtések
Szabályozók
Szabályozók
Padlófűtési szerelvények, osztó-gyűjtők
Padlófűtési szerelvények, osztó-gyűjtők
Műanyag csőrendszerek
Műanyag csőrendszerek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...