proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Uponor C-46 climate controller hőtermelő oldali szabályozó


2011. november 03.

Minden szobában kellemes közérzetet biztosít

Az Uponor bemutatja az új C-46 climate controllert. Ez az intelligens berendezés képes szabályozni a fűtési és hűtési rendszereket, akár a külső akár a belső hőmérséklet függvényében.

Az Uponor folyamatosan fejleszti termékeit és a technológiát, hogy az emberi környezet komfortérzete minél magasabb szintet képviseljen az otthonokban vagy akár az irodákban. A fő funkciója az új climate controller szabályozónak a sugárzó fűtési, hűtési rendszerek vízhőmérséklet szabályozása egy keverőszelep segítségével. A C-46 lehetőséget nyújt a mikroklímák hatásos szabályzásához szobákban vagy bármely épületben - lakó vagy középületben.

A szabályozó gyors reakció idejének köszönhetően, a külső és a belső környezet hőmérséklet paramétereinek változásától függetlenül, az épületben dolgozó emberek egész évben kellemesen fogják magukat érezni. A C-46 szabályozó a többi Uponor szabályozó egységgel egyesítve pl.: C-56 szabályozó, H-56 harmatpont érzékelő, T-75 rádiós termosztát, I-76 programozó egység stb. segítenek növelni a hatásosságát a sugárzó fűtési, hűtési rendszereknek minimális erőráfordítással bármilyen épülettípusban. Hogyan működik a rendszer? A C-46 szabályozó fogadja az adatokat a külső és a belső érzékelőktől, a rádiós harmatpont érzékelőtől, a külső hőmérséklet érzékelőtől, az előremenő hőmérséklet érzékelőtől, az adatokból kiszámolja a szükséges előremenő hőmérsékletet és gondoskodik a hűtési felületek harmatpont védelemről. Ha szükséges a harmatpont érzékelőt bármikor újra pozícionálhatjuk.

A C-46 szabályozót úgy tervezték, hogy gyakorlatilag bármilyen rendszerhez illeszthető legyen, szerelőbarát a kialakítás és természetesen csatlakoztatható az Uponor DEM rádiós szabályozóhoz. A climate controllert nagyon könnyű üzembe helyezni és használni. A rádiós kapcsolat még könnyebbé teszi az installációt, továbbá az alkalmazott software is segíti az egyszerű és gyors beállítást.
 

Műszaki jellemzői a C-46 climate controller-nek:
  • szabályozza a keringtető szivattyút
  • kezeli a hőtermelő oldal szabályzását, szabályozza a keverőszelepet
  • működési módok: fűtés, hűtés, fűtés és hűtés, hó olvasztás
  • kompatibilis más Uponor szabályzókkal
 
Az Uponor C-46 climate controllerről bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképre kattint, amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni az Uponor Épületgépészeti Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-1043 Budapest, Lórántffy Zsuzsanna utca 15/b.
Telefon: +36 1 203 3611
E-mail:
Web: www.uponor.hu
Uponor ügyfélszolgálat
   
   
   
Az Uponor 1965 óta foglalkozik csővezeték rendszerek gyártásával, mára már világviszonylatban is a piacvezető gyártók közé tartozik. A vállalat több mint 4000 alkalmazottat foglalkoztat világszerte, jelen van több mint 100 országban, az éves árbevétele meghaladja az 1 milliárd €-t. A cég több mint 20 éve nyújt ügyfelei számára sugárzó fűtési-hűtési, radiátoros, vízellátási, valamint távhőellátással kapcsolatos megoldásokat Magyarországon is. Az alkalmazások rendszergaranciával kerülnek forgalomba, nagykereskedői partnereken keresztül. Folyamatos fejlesztések energiahatékony termékeket eredményeznek, a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés figyelembevételével. Az Uponor célja a jobb emberi környezet kialakítása a minőség szem előtt tartásával.
További hírek a Szabályozók termékkategóriában
További hírek az Épületgépészeti automatika termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Uponor  C-46  climate  controller  hőtermelő  oldali  szabályozó