proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új PREFA 44x44 cm-es tetőfedő és homlokzatburkoló rombusz elem


2016. március 24.

Az elemek már 12°-os hajlásszögtől beépíthetők


Az új 44x44 cm-es tetőfedő és homlokzatburkoló rombusz a PREFA jól bevált előnyeit ötvözi a legapróbb részletekre is kiterjedő, esztétikailag inspiráló újítással. A hagyományos rombusz formára épülő karbantartásmentes alumínium tető a nagyméretű elemeknek köszönhetően különleges kisugárzású, elegáns és modern lesz. A megjelenésében is tökéletesen harmonizáló rendszer kiegyensúlyozottságot kölcsönöz az épületnek. A beépített rögzítési sávnak köszönhetően az elemek gyorsan, ezáltal költséghatékonyan építhetők be.

Tetőfedő és homlokzatburkoló rombusz 44x44
  • standard felület: stukkó
  • színválaszték: P.10 barna, antracit, rozsdavörös, világosszürke, márványszürke, téglavörös, mohazöld, mogyoróbarna
  • 10 napos szállítási határidővel: sima kivitel és natúr alumínium
  • méret: 437x437 mm
  • súly: kb. 2,6 kg/m²
  • anyagszükséglet: 5,24 db/m²
  • tetőhajlásszög: min. 12°
Ha a PREFA 44x44 cm-es tetőfedő és homlokzatburkoló rombusz elemmel kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a PREFA Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-2058 Budaörs, Gyár u. 2.
Postacím: H-2058 Budaörs, Pf. 80.
Telefon: +36 23 511 670
Fax: +36 23 511 675
E-mail:
Web: www.prefa.hu
Kovács Tímea
pénzügyi- és logisztikai vezető  
   
   
   
   
Az alumínium feldolgozása terén szerzett hihetetlen tapasztalatnak köszönhetően a PREFA-nak nincs versenytársa az alumínium tetőfedőanyagok és ereszcsatornarendszerek gyártása terén. 1946-ban a salzburgi Gödl bádogos és tetőfedőmester kifejlesztette az alumínium cseréplemezt, amelynek a PREFA nevet adta. 1966-ban jelent meg a piacon az egységes PREFA termékcsoport Ausztriában. Ez még natúr fedőelemekből állt. Ezt 1978-ban követte az első ráégetett lakkbevonattal ellátott PREFA cseréplemez és a bevonatos alumíniumszalagok piaci bevezetése a bádogosok igényeinek kielégítésére. 1990-től kezdődően a PREFA folyamatosan építette ki hálózatát a nyugat-európai országokban (Németország, Hollandia, Svájc), majd 2003-tól a közép-kelet-európai országokban alapítottak leányvállalatokat (Csehország, Magyarország, Lengyelország). Jelenleg két gyáregységben - Ausztriában (Marktl/Lilienfeld), Németországban (Wasungen) - állítják elő a PREFA Hungária Kft. által forgalmazott termékeket. A PREFA termékek alapanyaga alumíniumötvözet (AlMn1Mg0,5 az EN 573 szabvány szerint), a festékbevonat pedig korszerű PP99 poliamid-poliuretán lakkbevonat. Minden termék megfelel az EN, DIN, ÖNORM szabványok előírásainak, valamint a hatályos magyar előírásoknak (ÉME A-736/2001).
További hírek a Kiselemes fém tetőburkolatok és homlokzatburkolatok termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  PREFA  44x44  tetőfedő  homlokzatburkoló  rombusz  elem  alumínium  tető  homlokzat