proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új, értékarányos PM1000 és PM1200 teljesítménymérő kínálat a Schneider Electrictől


2012. augusztus 30.

Az új termékek szeptember 17-én kerülnek bevezetésre


     PM1000 teljesítménymérő
 
Szeptember 17-től a Schneider Electric egy új termékcsaládot kíván bevezetni: a PM1000-es és PM1200-as elnevezésű teljesítménymérőket, melyek egységes kinézettel rendelkeznek, és minden Schneider Electric moduláris készülékkel kompatibilisek. Robosztus felépítésük (IP51-védettségű), DIN sínre is szerelhetőségük és kompakt méretük miatt költséghatékony megoldást jelentenek mindenki számára. A készülékek minimum 1%-os pontossággal biztosítják az egyes paraméterek (In, U, V, PQS, E, PF, Hz, THD) mérését. Összesített és fázisonkénti pillanatnyi és maximum adatokat is meg tudnak jeleníteni, illetve RS485-ös kommunikáción keresztül továbbítani. A készülékek kiválóan használhatóak belső ellenőrző mérések elvégzésére, illetve költségallokációra.

A soronként 15 mm-es magasságú LED-es kijelző bármilyen körülmények között könnyen leolvashatóvá teszi a szükséges adatokat, speciális gyors elérési gombbal, ami az előre beállított adatokat teszi azonnal elérhetővé. A PM1000 teljesítménycsaládot kifejezetten azok számára ajánlják, akik nemcsak a fogyasztásukat szeretnék felügyelni, hanem a hálózat egyéb paramétereit is, ám nincs szükségük a készüléken grafikus megjelenítésre, illetve belső memóriára.

Csomagajánlat

A Schneider Electric a PM1200-as terméket az EGX300-as átjáróval egy csomagban ajánlja a beruházóknak, amiben integrált webszerver van beleépítve. Az EGX300-ra telepített firmware az összes Schneider Electric terméket automatikusan felismeri és megkülönbözteti, ezzel is egyszerűsítve a telepítési feladatokat.
 

     EGX300 átjáró
 
Ezen felül a Schneider Electric által kifejlesztett, felhasználóbarát Energy Online nevű webes felületet csatlakoztatható az EGX300-as átjáróra akár készülékenként is, ahol bármilyen internetcsatlakozást biztosító eszközzel folyamatosan felügyelni lehet a hálózat paramétereit. Ez a felület látványos grafikonokkal áll rendelkezésre, és nagyon könnyen kinyerhető a kívánt információ bármikor és bárhol, hiszen akár okostelefon és táblagép segítségével is elérhető.

Az StruxureWare Power Monitoring elnevezésű szoftver azok számára nyújt teljes körű szolgáltatást, akik nagy rendszereket akarnak felügyelni, mérési statisztikákat és trendeket kinyerni és készíteni, legyen az nagyipari, középületi, adatközponti, egészségügyi vagy áramszolgáltatói területen történő felhasználás. Riasztás esetén azonnali távvezérlésű beavatkozást is lehetővé tesz a program, ha szükség van rá. Amennyiben a felhasználó nem kívánja a mérések interneten keresztüli elérését és felügyeletét, az EGX100-as helyi átjáróval a csomag költséghatékonyabbá tehető.

A Schneider Electric készleteivel kapcsolatos információ mindenki számára elérhető a "Kapcsolj Át!" online szolgáltatás (www.kapcsolj-at.hu) segítségével.
 

Ha a PM1000 és PM1200 teljesítménymérővel kapcsolatban bővebb információt szeretne, küldje el üzenetét a Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt. munkatársának az alábbi gombok egyikének segítségével.
 
 

Cég
Székhely: H-1133 Budapest, Váci út 96-98.
Telefon: +36 1 382 2800
Fax: +36 1 382 2606
E-mail:
Web: www.se.com/hu
Schneider Electric Vevőszolgálat
  +36 1 382 2800
   
   
   
A Schneider Electricnél hisznek abban, hogy az energiához és a digitális technológiákhoz való hozzáférés mindannyiunk alapvető emberi joga. Ezért mindent megtesznek annak érdekében, hogy kisebb ráfordítással többet érjenek el, és biztosítsák az energiát mindig, mindenhol és mindenki számára. Olyan digitális energiaellátási és automatizálási megoldásokat kínálnak, amelyek növelik a hatékonyságot és a fenntarthatóságot. Integrált megoldásokban egyesítik a vezető energiahatékonysági technológiákat, a valós idejű automatizálást, a szoftvereket és a különféle szolgáltatásokat az otthonok, az épületek, az adatközpontok, az infrastruktúrák és a különböző iparágak számára. Minden eszközzel támogatják folyamatosan fejlődő, nemzetközi, nyílt közösségük kibontakozását, amelynek tagjai elkötelezettek legfőbb értékeik, a befogadó környezet és a szabad gondolkodás iránt.
Márkanevek: Merlin Gerin, Telemecanique, Square D, Prodax, TAC, Merten
További hírek a Mérők, távadók, áramváltók termékkategóriában
További hírek a Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás termékkategóriában
További hírek az Épületvillamosság termékkategóriában
Kulcsszavak:  Schneider  Electric  PM1000  PM  1000  PM-1000  PM1200  PM  1200  PM-1200  teljesítménymérők  EGX300  EGX  300  EGX-300