Új, értékarányos PM1000 és PM1200 teljesítménymérő kínálat a Schneider Electrictől

Az új termékek szeptember 17-én kerülnek bevezetésre

 
Szeptember 17-től a Schneider Electric egy új termékcsaládot kíván bevezetni: a PM1000-es és PM1200-as elnevezésű teljesítménymérőket, melyek egységes kinézettel rendelkeznek, és minden Schneider Electric moduláris készülékkel kompatibilisek. Robosztus felépítésük (IP51-védettségű), DIN sínre is szerelhetőségük és kompakt méretük miatt költséghatékony megoldást jelentenek mindenki számára. A készülékek minimum 1%-os pontossággal biztosítják az egyes paraméterek (In, U, V, PQS, E, PF, Hz, THD) mérését. Összesített és fázisonkénti pillanatnyi és maximum adatokat is meg tudnak jeleníteni, illetve RS485-ös kommunikáción keresztül továbbítani. A készülékek kiválóan használhatóak belső ellenőrző mérések elvégzésére, illetve költségallokációra.

A soronként 15 mm-es magasságú LED-es kijelző bármilyen körülmények között könnyen leolvashatóvá teszi a szükséges adatokat, speciális gyors elérési gombbal, ami az előre beállított adatokat teszi azonnal elérhetővé. A PM1000 teljesítménycsaládot kifejezetten azok számára ajánlják, akik nemcsak a fogyasztásukat szeretnék felügyelni, hanem a hálózat egyéb paramétereit is, ám nincs szükségük a készüléken grafikus megjelenítésre, illetve belső memóriára.

Csomagajánlat

A Schneider Electric a PM1200-as terméket az EGX300-as átjáróval egy csomagban ajánlja a beruházóknak, amiben integrált webszerver van beleépítve. Az EGX300-ra telepített firmware az összes Schneider Electric terméket automatikusan felismeri és megkülönbözteti, ezzel is egyszerűsítve a telepítési feladatokat.
 
 
Ezen felül a Schneider Electric által kifejlesztett, felhasználóbarát Energy Online nevű webes felületet csatlakoztatható az EGX300-as átjáróra akár készülékenként is, ahol bármilyen internetcsatlakozást biztosító eszközzel folyamatosan felügyelni lehet a hálózat paramétereit. Ez a felület látványos grafikonokkal áll rendelkezésre, és nagyon könnyen kinyerhető a kívánt információ bármikor és bárhol, hiszen akár okostelefon és táblagép segítségével is elérhető.

Az StruxureWare Power Monitoring elnevezésű szoftver azok számára nyújt teljes körű szolgáltatást, akik nagy rendszereket akarnak felügyelni, mérési statisztikákat és trendeket kinyerni és készíteni, legyen az nagyipari, középületi, adatközponti, egészségügyi vagy áramszolgáltatói területen történő felhasználás. Riasztás esetén azonnali távvezérlésű beavatkozást is lehetővé tesz a program, ha szükség van rá. Amennyiben a felhasználó nem kívánja a mérések interneten keresztüli elérését és felügyeletét, az EGX100-as helyi átjáróval a csomag költséghatékonyabbá tehető.

A Schneider Electric készleteivel kapcsolatos információ mindenki számára elérhető a "Kapcsolj Át!" online szolgáltatás (www.kapcsolj-at.hu) segítségével.
 

Ha a PM1000 és PM1200 teljesítménymérővel kapcsolatban bővebb információt szeretne, küldje el üzenetét a Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt. munkatársának az alábbi gombok egyikének segítségével.
 

Kapcsolódó hírek

Újból legalább 20% kedvezmény Schneider Electric fogyasztás- és teljesítménymérő műszerekhez
Csak azt találjuk meg, amit keresünk! - 2014 az energiahatékonyság éve
Újból legalább 20% kedvezmény Schneider Electric fogyasztás- és teljesítménymérő műszerekhez

Kategóriák

Mérők, távadók, áramváltók
Mérők, távadók, áramváltók
Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás
Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás
Épületvillamosság
Épületvillamosság

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...