proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Panasonic legújabb fejlesztése: Aquarea "All-In-One" levegő-víz hőszivattyú termékcsalád


2014. szeptember 01.

Kompakt hidraulikai egységgel rendelkező osztott rendszerű levegő-víz hőszivattyús termékcsalád, nagyhatékonyságú használati melegvíztárolóval

A Panasonic legújabb fejlesztése az "All-In-One" hőszivattyú termékcsalád. A név egy olyan kompakt hidraulikai egységgel rendelkező osztott rendszerű levegő-víz hőszivattyús termékcsaládot takar, amelyben egy nagyhatékonyságú használati melegvíztároló is beépítésre került. Az új hőszivattyú használatával leegyszerűsödik és megrövidül a telepítés is.

Főbb jellemzők:
  • Nagy hatékonyságú kivitel (akár COP 5.0)
  • Egyszerű és gyors telepítés és karbantartás
  • A osztályú Panasonic fejlesztésű inverters vízköri szivattyú
  • Nagyhatékonyságú rozsdamentes acél 200 literes tároló
  • Egyszerű és gyorsan kapcsolható a Panasonic hőszivattyú manager a berendezéshez
  • Egy és háromfázisú kivitelek 3-16 kW tartományban
  • Gyári a készülékbe épített vízköri szűrő
 


Az új Panasonic Aquarea "All-In-One" osztott rendszerű levegő-víz hőszivattyú hidraulikai egysége rendkívül kompakt kialakításának köszönhetően (1827x600x720 mm) egyszerűen telepíthető. A hidraulikai egység egy nagyhatékonyságú, jól szigetelt kis energia veszteségű, rozsdamenetes acél használati melegvíztárolót is tartalmaz, mely eredményeképpen rengeteg hely és munkaidő takarítható meg. A készülék, a kis helyigénye miatt, a legkisebb társasházi lakásokban is könnyen elhelyezhető. A tárolóban elhelyezett nagyhatékonyságú hőcserélő segítségével gyorsan és költség hatékonyan fűthető fel és tartható a kívánt hőfokon a használati melegvíz, melynek eredménye, hogy a felhasználó komfortérzete javul.

Az új "All-In-One" beltéri használata a szerelők életében is jelentős változásokat hoz. A telepítés ideje az "All-In-One" berendezés használatával drasztikusan csökkenthető, ráadásul a hidraulikus beltéri és a HMV tároló összekötésből adódó vízköri hibák lehetősége megszűnik, hiszen az "All-In-One" egység vízköri szerelése gyári körülmények között történik. A szereléskor további előny, hogy a Panasonic "All-In-One" egységeinek freon, vízköri és elektromos csatlakozásai, egyedülálló módon a piacon kapható hasonló berendezésekhez hasonlítva, a készülék alján egy 15 cm-es szerelő nyílásban helyezkednek el. Ez lehetővé teszi a vezetékek egyszerű csatlakoztatását. A csatlakoztatott vezetékek pedig a szerelőnyílás gyári eltakarásával esztétikusan elrejthetőek az ingatlan tulajdonosának szeme elől. További előny, hogy a berendezéshez rendelhető egy szerelési csomag, mely lehetővé tesz egy olyan előszerelést, amire aztán az egység könnyen és gyorsan csatlakoztatható.


"Az idő pénz mint tudjuk - mondja Bánhalmi Zoltán a Panasonic magyarországi kereskedelmi képviselője. A célunk az volt ezen termék kifejlesztésével, hogy csökkentsük a telepítésre fordított időt, valamint egyszerűsítsük a szerelést amennyire csak lehet. De az új All-In-One termékünk nem csak ezért jó választás. Ennek az új kompakt méretű készüléknek az alkalmazásával nem csak a szerelők, hanem az ingatlanfejlesztők és az ingatlantulajdonok is jól járnak, hiszen kevés helyet foglal el az ingatlan területéből, ami így hasznosítható másra, továbbá a Panasonic hőszivattyú manager alkalmazásával megoldható a komplett fűtési/hűtési rendszer vezérlése vagy a rendszer épületfelügyeleti rendszerbe történő integrálása.
 

Ha a Panasonic Aquarea "All-In-One" levegő-víz hőszivattyúkról árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Panasonic Marketing Europe GmbH South-East Europe Fióktelep munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Alíz utca 4. – Office Garden III.
Telefon: +36 1 382 6060
Fax: +36 1 382 6071
Telefon: +36 80 201 006
E-mail:
Web: www.aircon.panasonic.hu
Web: www.panasonicaquarea.hu
Sinka András
épületgépész mérnök üzletkötő  
   
   
   
   
   
A 2018-ban fennállásának századik évfordulóját ünneplő Panasonic vezető szerepet tölt be az elektronikai technológiák fejlesztésében. A vállalat sokrétű megoldást kínál ügyfelei számára, legyen szó fogyasztói elektronikáról, háztartási gépekről, autóiparról vagy vállalati megoldásokról. 1918-as alapítása óta a vállalat világcéggé nőtte ki magát, jelenleg világszerte 495 leányvállalattal és 91 társult vállalkozással működik. A legfrissebb üzleti eredmények szerint a konszolidált nettó árbevételük elérte a 61,711 milliárd eurót. A vállalat minden területen folyamatosan új értékek teremtésére törekszik, a technológiai fejlesztéseit arra használja, hogy jobb életet és fenntarthatóbb világot teremtsen a fogyasztói számára.

A Panasonic légkondicionálói 1958 óta elérhetőek a piacon. A cég mára világszerte több mint 120 országba exportál és 200 millió legyártott kompresszorral, a légkondicionáló szektor egyik vezetőjévé vált. A Panasonic négy kategóriában kínál innovatív megoldásokat, a lakások, az irodák, a cégek és az ipari létesítmények fűtésére és hűtésére. A Panasonic különös figyelmet fordít a magas minőségű megoldásokra, amit a jól átgondolt dizájnnal és az egészséges levegő garanciájával biztosít. Mindezt az hatékony energiafelhasználás legszigorúbb szabályai betartása mellett teszi, a környezetre gyakorolt káros hatások és a zajkibocsátás csökkentésével.
Márkanevek: Panasonic
További hírek a Hőszivattyúk termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Panasonic  Aquarea  All-In-One  levegő-víz  hőszivattyú  használati  melegvíztároló  hidraulikai  egység