A Panasonic legújabb fejlesztése: Aquarea "All-In-One" levegő-víz hőszivattyú termékcsalád

Kompakt hidraulikai egységgel rendelkező osztott rendszerű levegő-víz hőszivattyús termékcsalád, nagyhatékonyságú használati melegvíztárolóval

A Panasonic legújabb fejlesztése az "All-In-One" hőszivattyú termékcsalád. A név egy olyan kompakt hidraulikai egységgel rendelkező osztott rendszerű levegő-víz hőszivattyús termékcsaládot takar, amelyben egy nagyhatékonyságú használati melegvíztároló is beépítésre került. Az új hőszivattyú használatával leegyszerűsödik és megrövidül a telepítés is.
Főbb jellemzők:
  • Nagy hatékonyságú kivitel (akár COP 5.0)
  • Egyszerű és gyors telepítés és karbantartás
  • A osztályú Panasonic fejlesztésű inverters vízköri szivattyú
  • Nagyhatékonyságú rozsdamentes acél 200 literes tároló
  • Egyszerű és gyorsan kapcsolható a Panasonic hőszivattyú manager a berendezéshez
  • Egy és háromfázisú kivitelek 3-16 kW tartományban
  • Gyári a készülékbe épített vízköri szűrő
Az új Panasonic Aquarea "All-In-One" osztott rendszerű levegő-víz hőszivattyú hidraulikai egysége rendkívül kompakt kialakításának köszönhetően (1827x600x720 mm) egyszerűen telepíthető. A hidraulikai egység egy nagyhatékonyságú, jól szigetelt kis energia veszteségű, rozsdamenetes acél használati melegvíztárolót is tartalmaz, mely eredményeképpen rengeteg hely és munkaidő takarítható meg. A készülék, a kis helyigénye miatt, a legkisebb társasházi lakásokban is könnyen elhelyezhető. A tárolóban elhelyezett nagyhatékonyságú hőcserélő segítségével gyorsan és költség hatékonyan fűthető fel és tartható a kívánt hőfokon a használati melegvíz, melynek eredménye, hogy a felhasználó komfortérzete javul.
Az új "All-In-One" beltéri használata a szerelők életében is jelentős változásokat hoz. A telepítés ideje az "All-In-One" berendezés használatával drasztikusan csökkenthető, ráadásul a hidraulikus beltéri és a HMV tároló összekötésből adódó vízköri hibák lehetősége megszűnik, hiszen az "All-In-One" egység vízköri szerelése gyári körülmények között történik. A szereléskor további előny, hogy a Panasonic "All-In-One" egységeinek freon, vízköri és elektromos csatlakozásai, egyedülálló módon a piacon kapható hasonló berendezésekhez hasonlítva, a készülék alján egy 15 cm-es szerelő nyílásban helyezkednek el. Ez lehetővé teszi a vezetékek egyszerű csatlakoztatását. A csatlakoztatott vezetékek pedig a szerelőnyílás gyári eltakarásával esztétikusan elrejthetőek az ingatlan tulajdonosának szeme elől. További előny, hogy a berendezéshez rendelhető egy szerelési csomag, mely lehetővé tesz egy olyan előszerelést, amire aztán az egység könnyen és gyorsan csatlakoztatható.
"Az idő pénz mint tudjuk - mondja Bánhalmi Zoltán a Panasonic magyarországi kereskedelmi képviselője. A célunk az volt ezen termék kifejlesztésével, hogy csökkentsük a telepítésre fordított időt, valamint egyszerűsítsük a szerelést amennyire csak lehet. De az új All-In-One termékünk nem csak ezért jó választás. Ennek az új kompakt méretű készüléknek az alkalmazásával nem csak a szerelők, hanem az ingatlanfejlesztők és az ingatlantulajdonok is jól járnak, hiszen kevés helyet foglal el az ingatlan területéből, ami így hasznosítható másra, továbbá a Panasonic hőszivattyú manager alkalmazásával megoldható a komplett fűtési/hűtési rendszer vezérlése vagy a rendszer épületfelügyeleti rendszerbe történő integrálása.
Ha a Panasonic Aquarea "All-In-One" levegő-víz hőszivattyúkról árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Panasonic Marketing Europe GmbH South-East Europe Fióktelep munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Hőszivattyúk
Hőszivattyúk
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...