Új univerzális vezeték összekötő az OBO-tól

Új OBO univerzális vezeték összekötő

Egyszerű megoldás nagy előnyökkel

Az OBO Bettermann új univerzális vezeték összekötője könnyebb kezelhetőséget és nagyobb vezeték-keresztmetszet összekötését teszi lehetővé, mindezt pedig kisebb méretben.

Az új rugós vezeték összekötő alkalmazása a legegyszerűbb módja a tömör és sodrott vezetékek be- és kikötésének. A megnövelt befogási tartomány 0,2 - 4,0 mm² közötti és háromféle verzióban érhető el: 2, 3 és 5-pólusú kivitel.

Új univerzális vezeték összekötő, 3-pólusú
Új OBO univerzális vezeték összekötő
Kisebb - egyszerűbb - praktikusabb

Az univerzális vezeték összekötő kisebb méretének köszönhetően helytakarékos, anélkül, hogy ez befolyásolná a kezelhetőségét. A működtető kar rendkívül könnyen és kényelmesen kezelhető: egyszerűen csak nyissuk fel a működtető kart a vezetékek be- és kikötéséhez.
Nagy előnye, hogy a tömör vezetékek a működtető kar használata nélkül is bevezethetőek. A karok a vezetékek bekötési irányával szemben vannak elhelyezve, ezáltal megakadályozva azt, hogy a bevezetés során a szomszédos karok véletlenül kinyíljanak.
Az ellenőrző nyílás elhelyezése is praktikus, fázis ellenőrzővel és fázisceruzával (max. Ø2 mm) kényelmesen hozzáférhető. Az átlátszó háznak köszönhetően egy pillanat alatt ellenőrizhető, hogy a vezetékek megfelelően vannak-e installálva a kapocstesten belül.

A hírben szereplő termékek

 
OBO sorkapcsok

A gyakorlati igényeknek megfelelő sorkapcsokkal problémamentes és gyors a villamos szerelés. A választék az N/PE-kapocssínektől kezdve a Dolü-leágazókapcsokon és a többtagú (csillár)sorkapcsokon keresztül egészen a gyors és biztos összekötések készítésére alkalmas, átlátszó rugós vezetékösszekötőkig terjed. Ezek a termékek 0,5 - 25 mm átmérőjű vezetékek csatlakoztatására alkalmasak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Sorozatkapcsok, kábelezési segédanyagok
Sorozatkapcsok, kábelezési segédanyagok
Szerelvények, kábelezés
Szerelvények, kábelezés
Épületvillamosság
Épületvillamosság

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...