Új ipari és lakossági termékek a Lindabnál

Megbízható, tartós, és korszerű termékek

A Lindab Kft. folyamatosan bővíti és fejleszti termékkínálatát törekedve arra, hogy a piac igényeit új termékekkel és széles választékkal elégítse ki, a partnereit pedig versenyképesebb piaci pozícióba jutassa.
LTA hőszigetelt tetőtéri ablak és LTK tetőkibúvó
LTA hőszigetelt tetőtéri ablak és LTK tetőkibúvó
Galéria

A lakossági termékpalettán, a meglévő széles kínálatú tetőfedő anyagok bármelyikéhez (cserepeslemez, korcolt síklemez) kiválóan illeszkedő új tartozékként került bevezetésre az LTK tetőkibúvó és az LTA hőszigetelt tetőtéri ablak. Az új tartozékelemek tökéletesen megfelelnek napjaink műszaki és funkcionális követelményeinek, az esztétikai igényeknek, komplett rendszert kínálva a piacon. A gombamentesített fa anyagú tok- és szárnyszerkezet bevonatos fémlemezzel körbeszegélyezve készül, a tetőhéjazathoz illesztve biztosítja a biztonságos csapadékvíz-elvezetést.
A tetőkibúvót szigeteletlen padlásterekbe ajánlják, lehetővé téve a tetőre való kijutást a szükséges felülvizsgálati és karbantartási munkák elvégzéséhez; míg a tetőtéri ablak a beépített tetőterek esetén alkalmas a természetes bevilágítás és szellőztetés céljára.
Lindab Premium falkazetta-rendszer
Lindab Premium falkazetta-rendszer
Galéria
Az exkluzív, modern megjelenésű lakóházak és középületek külső homlokzati burkolatának igényes kialakítását kínálja a Lindab Premium falkazetta-rendszer. A már jól bevált, színes bevonattal ellátott, tűzihorganyzott acél alapanyag biztosítja a kiváló műszaki tulajdonságokat és az esztétikus megjelenést. A Premium falkazetta kialakítása, speciális részletmegoldásai (bepattintós-klikkes illesztés, szellőzőnyílások, sarokelemek) komoly termékfejlesztési munka eredményeképpen alakult ki, biztosítva a magas műszaki színvonalat és a gyors, könnyű helyszíni szerelést.
A megvalósítás teljes folyamatát - előkészítés, tervezés, gyártás, kivitelezés - támogatja a saját fejlesztésű Lindab CassetteSoft számítógépes program.
LTP85 teherhordó trapézlemez
LTP85 teherhordó trapézlemez
Galéria
Az ipari, mezőgazdasági, kereskedelmi építményeknél közkedvelt termékek táborában is bővítik a kínálatot, erősítik szolgáltatásaikat - kétféle új trapézlemez-profil gyártósor üzembe helyezésével a Lindab Kft. biatorbágyi telepén. A hazai gyártással a Lindabtól megszokott gyors, rugalmas szállítást és versenyképes árakat biztosítják partnereik számára.
A már 2010. februárjától gyártott LTP85 teherhordó trapézlemez alkalmazási területe elsősorban a lágyfedésű lapostetők födémlemeze, illetve közbenső szintosztások esetén teherhordó lemez vagy vasbeton födém bennmaradó zsaluzata. Az új LTP35 tetőprofil és LVP35 fali trapézlemez bármilyen szerkezeti anyagú és rendszerű (pl. acél, vasbeton, fa főtartós) csarnoképület külső burkolataként változatosan felhasználható.
A jelenleg piacon lévő 35 mm bordamagasságú trapézlemezekhez képest számos szempontból eltérő, továbbfejlesztett kialakítású (vízorros illesztésű, járhatósági szempontból kellően merev) termék gyártása várhatóan a II. negyedévben fog indulni.
Hófogó
Hófogó
Galéria
A középületeknél érdemes megemlíteni a Lindab Protectline tetőbiztonsági rendszer termékeit, amelyek egyrészt a télen a tetőről lecsúszó hótömeget akadályozzák meg (csöves hófogók, hórácsok), másrészt a tetőn illetve magas falon való biztonságos közlekedés, munkavégzés lehetőségét biztosítják (tetőjárda, fali- és tetőlétra). A tetőfedés bármilyen fajtájához (trapéz- és cserepeslemez, síklemezfedés, hagyományos agyag vagy beton cserépfedés) illeszthető rögzítő elemek a rendszer részét képezik.
2010-ben a korábbinál egyszerűbb, átláthatóbb és gazdaságosabb rendszer került bevezetésre, amely egyaránt alkalmas lakó- és ipari épületek esetén is.
A termékekről és felhasználási lehetőségeikről bővebb információk megtalálhatók a honlapon, illetve részét képezik a Lindab folyamatosan működő oktatási programjának érdeklődők, tervezők, kivitelezők számára.
Ha a Lindab új ipari és lakossági termékeivel kapcsolatban információt szeretne kérni a Lindab Profil munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.

Kategóriák

Tetőtéri ablakok
Tetőtéri ablakok
Tetőbiztonsági elemek, kiegészítők
Tetőbiztonsági elemek, kiegészítők
Kazettás és sávos fém homlokzatburkolatok
Kazettás és sávos fém homlokzatburkolatok
Fém trapézlemezek, hullámlemezek
Fém trapézlemezek, hullámlemezek
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...