proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új, nagy hatékonyságú nyomásfokozó rendszer a KSB kínálatában


2019. február 15.

A KSB Delta Solo teljesen automatikus egyszivattyús berendezés két változtatható fordulatszámú kivitelben

A KSB a 2019-es ISH-n, nyomásfokozó rendszerek széles skáláját fogja bemutatni. Az egyik új bevezetés a KSB Delta Solo, a teljesen automatizált csatlakozásra kész, egyszivattyús rendszer.

Minden berendezés többfokozatú Movitec szivattyúval és motorra szerelt frekvenciaváltóval van felszerelve, ami az igények szerint szabályozza a szivattyú működését.

Az SVP változatot a háromfázisú, 400 V-os áramra tervezett nagy teljesítményű KSB SuPremE szinkron-reluktancia (0,55-7,5 kW) motor hajtja, PumpDrive Eco frekvenciaváltóval kombinálva. A gazdaságos MPV verzió (0,55-1,1 kW) háromfázisú IE3 motorral szerelt, amely csatlakoztatható egy fázisú 230 V tápegységhez. Minden sorozattípushoz 50 Hz-es hálózati frekvencia szükséges.

KSB Delta Solo nagy hatékonyságú nyomásfokozó rendszer

A szivattyút a csővezetékben bekövetkező nyomáscsökkentés indítja el. Amikor a membrán típusú akkumulátorban a nyomás újra megemelkedik, a KSB Delta Solo leáll. Ha a hozzáfolyásnál alacsony a vízszint, a frekvenciaváltó automatikusan leállítja a motort, megelőzve a szárazon futás okozta károkat.

Minden rendszer csatlakozásra kész, előszerelt és gyárilag tesztelt, mely megkönnyíti az üzembehelyezést. Az alkatrészek szennyeződésének megakadályozása érdekében a KSB Delta Solo szigorú higiéniai feltételek mellett készül.

Az SVP változatnak van egy rendszerfeltöltő funkciója, mely üzembe helyezéskor gördülékeny indítást tesz lehetővé, illetve hasznos, ha lecsökken a vízszint a csővezetékrendszerben.

Minden közeggel érintkező rész rozsdamentes acélból, sárgarézből vagy porszórt anyagból készül. Mindez korrózióállóságot és hosszú élettartamot eredményez. A rendszer megfelel Európa legszigorúbb ivóvíz szabványainak (ACS, WRAS), a beépített szerelvények pedig a német DVGW ivóvíz szabványnak.

Az áttervezett visszacsapó szelep egyedülálló tulajdonsága, hogy hossza igény szerint állítható, ezáltal a szivattyú karbantartásakor lehetővé teszi a szerelvény könnyű eltávolítását.

A KSB Delta Solo nyomásfokozó rendszer letölthető adatlapjaiért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni a KSB Hungary Kft. munkatársaitól, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Budafoki út 60.
Telefon: +36 1 371 1736
Fax: +36 1 371 1770
E-mail:
Web: www.ksb.hu
Janik László
területi képviselő - Kelet- és Közép-Magyarország  
   
   
   
A KSB Hungary Kft. a világszerte vezető KSB Csoport tagja 1992 óta van jelen a magyar piacon. Szivattyúkat, szerelvényeket és komplett rendszermegoldásokat kínál vízi, szennyvízi, ipari és épületgépészeti felhasználásra gyors rendelésfelvétellel, rövid szállítási határidővel, kiváló ár/érték arányban. Mindent egy kézből: gyártói know-how, műszaki tanácsadás, szerviz szolgáltatások.
Referenciák: Paksi Atomerőmű Zrt., MOL Nyrt., Borsodchem Zrt., Budapesti Erőmű Zrt., AUDI Hungária Motor Kft., GEA Egi Zrt., Fővárosi Vízművek Zrt. Minőségi tanúsítvány: MSZ EN ISO 9001:2015
További hírek a Nyomásfokozó szivattyúk termékkategóriában
További hírek a Szivattyúk, keverők termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  KSB  Delta  Solo  nyomásfokozó  rendszer  szivattyú  SuPremE  PumpDrive  Movitec