proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új KOMPAN Imaginator játszóelemek


2014. október 01.

A termékcsaládba tartozó tornyokhoz 12 féle kiegészítő kapható

A gyermekek képzelő ereje határtalan, a KOMPAN Imaginator termékcsaládja megteremti a gyermekeknek a helyszínt, ahol fantáziájukat a végtelenségig terjeszthetik. Ha félelmetes kalóz, vagy gyönyörűséges hercegnő, sárkányokkal harcoló lovag, a dzsungel kis Tarzanja, vagy akár űrhajós szeretne lenni, a KOMPAN váraival könnyedén beleélhetik magukat a kalandba.

Ezek a különleges várak mászófalaival, csúszdáival, hálóival és még megannyi kiegészítőt lehetne ide sorolni, megfelelő fizikai kihívást nyújtanak a gyermekek összes korosztálya számára. A KOMPAN Imaginator termékcsaládba tartozó tornyokhoz 12 féle kiegészítő kapható, ilyen például az abakusz, amivel a gyermekek már a játszótéren is megismerkedhetnek, nem csak az iskolában a matek órán.

A tornyok minőségileg, biztonságilag egyaránt megbízhatóak, hiszen a várak kör keresztmetszetű, sötétszürke festékkel porszórt, rozsdamentes acél tartóoszlopait színes fém kupak fedi. Az oszlopokhoz alumínium bilincsekkel rögzítik a porszórt acél csöveket, műanyag paneleket. A podesztek önmagában színezett, csúszásmentes HPL (high pressure laminate - nagy nyomással préselt) műanyag felhasználásával készülnek, alátámasztásuk horganyzott zártszelvény. Az oldalpanelek önmagában színezett, UV stabilizált HDPE (high density polyethylene - nagy sűrűségű polietilén) műanyagból készülnek. Az egybeöntött testű csúszda HDPE műanyagból készül (amely nem melegszik fel kánikulában sem), igény esetén kapható rozsdamentes acél változatban is, illetve HDPE műanyag oldalfalú rozsdamentes csúszdaként is. A kötelek acél drótsodrony erősítésű, TPU (Thermoplastic Polyurethane - magas hőre lágyuló, UV stabilizált poliuretán) bevonatúak. Az összes csavar szerszám nélkül megbonthatatlan.

A termékcsalád segítségével fantasztikus környezetet lehet létrehozni, legyen szó középkorról,esőerdőről, űrről, vagy tengerről.

Ha a KOMPAN Imaginator termékcsaláddal kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a KOMPAN Képviselet munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1113 Budapest, Bartók Béla út 152.
Telefon: +36 1 481 0620
Fax: +36 1 481 0622
E-mail:
Web: www.kompankepviselet.hu
Tóth Kármen
   
   
   
   
A KOMPAN 1970 óta gyárt játszótéri berendezéseket.
A KOMPAN Képviselet 1991 óta van jelen a hazai piacon. Céljuk, hogy az igények és lehetőségek figyelembevételével olyan játszótereket hozzanak létre közterületeken, gyermekintézményekben és magánkertekben egyaránt, melyek a biztonságos használat és a kiemelt eszközminőség mellett maximálisan megfelelnek a gyermekek játékigényének, aktivitásának, fantáziájának és kreativitásának, valamint a környezetvédelmi szempontoknak – hosszútávon is.
Márkanevek: Kompan, Corocord
További hírek a Játszótéri és játszóházi berendezések termékkategóriában
További hírek a Színházak, sportlétesítmények, játszóterek berendezései termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
Kulcsszavak:  KOMPAN  Imaginator  játszóelem  torony  kiegészítő