A Knauf Insulation új gyártósort helyezett üzembe

Drótfonatos paplanok előállításához

A Knauf Insulation sokat tett, hogy tovább javítsa drótfonatos paplanjainak minőségét a könnyebb és biztonságosabb alkalmazás érdekében. A széles körű ipari felhasználáshoz a Knauf Insulation drótfonatos paplanjait biztosítja a kivitelezők számára. A termékek megfelelnek a legmagasabb követelményeknek és rendelkeznek a legújabb CE jelöléssel is. A javulás érdekében a Knauf Insulation új gyártósort helyezett üzembe a fejlett drótfonatos paplanok előállításához.

Fejlesztéseik:
 • Műanyag hordozópánt a tekercsek körül,
 • Optimalizált tekercshossz,
 • Erősebb, magasabb minőségű tűzés,
 • Új „EU-szabvány” raklapra csomagolás,
 • Könnyebb kicsomagolás,
 • Igény esetén folyamatos alumínium szalag jelölés.

  A drótfonatos paplanok szélessége 500 vagy 1000 mm lehet, vastagsági lépcsőik 30 - 120 mm között, hosszúsági lépcsőik 2000 - 6000 mm között sávosan választhatóak. Az általános termékeken felül kínálnak drótfonatos paplant horganyzott acélhálóval és rozsdamentes huzaltűzéssel, vagy rozsdamentes acélhálóval és rozsdamentes huzaltűzéssel. Igény esetén minden termékük egyoldali alumínium fóliakasírozással is rendelhető.

  Hagyományos munkavégzés esetén a terméket a csomagolásban kell tartani mindaddig, amíg a kívánt felhasználási felülethez nem ér. Ezzel szemben az új pántolásnak köszönhetően a csomagolást már hamarabb el lehet távolítani, így gyorsabb és hatékonyabb munkavégzés érhető el. A kívánt felületnél csak a pántot kell eltávolítani, a fóliacsomagolás már nem akadályozza a munkavégzést.

  A pántolásnak köszönhetően a csomagolás eltávolítása után is a termék tekercsben marad, így szállítható és tárolható is. Ezáltal minimálisra csökkenthető a munkaterületen felhalmozódó csomagoló anyag, ez segít elkerülni az esetleges baleseteket.
  Az új raklap formátum segítségével lehetővé válik a könnyebb és hatékonyabb anyagmozgatás.
  Az új gyártósor segítségével magasabb minőségű tűzés érhető el, így erősebb kapcsolat alakul ki a drótfonatháló és az ásványgyapot termék között.

  A Knauf Insulation drótfonatos paplanjait korszerűsített gyártósorának köszönhetően, alumínium azonosító csíkkal láthatja el. Abban az esetben, ha kivitelező többféle anyaggal is dolgozik egyszerre, ez a csík megkönnyíti a termék azonosítását. Ezzel időt spórolhat meg a minőségi ellenőrzési során. Drótfonatos paplanjaik megfelelnek az AGI Q312 munkalap követelményeinek, minőségellenőrzésük a VDI 2055 szerint történik.
  Ha a drótfonatos paplanokkal kapcsolatban további információt szeretne kérni a Knauf Insulation munkatársától, használja a megfelelő gombot.
  Galéria
 • Kategóriák

  Üveggyapot és habüveg szigetelések
  Üveggyapot és habüveg szigetelések
  Szigetelések
  Szigetelések
  Épületszerkezetek
  Épületszerkezetek

  Épületszerkezetek

  Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

  Épületgépészet

  Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

  Épületvillamosság

  Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

  Berendezések

  Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

  Eszközök

  CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...