proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Knauf Insulation új gyártósort helyezett üzembe


2012. június 05.

Drótfonatos paplanok előállításához

A Knauf Insulation sokat tett, hogy tovább javítsa drótfonatos paplanjainak minőségét a könnyebb és biztonságosabb alkalmazás érdekében. A széles körű ipari felhasználáshoz a Knauf Insulation drótfonatos paplanjait biztosítja a kivitelezők számára. A termékek megfelelnek a legmagasabb követelményeknek és rendelkeznek a legújabb CE jelöléssel is. A javulás érdekében a Knauf Insulation új gyártósort helyezett üzembe a fejlett drótfonatos paplanok előállításához.

Fejlesztéseik:
 • Műanyag hordozópánt a tekercsek körül,
 • Optimalizált tekercshossz,
 • Erősebb, magasabb minőségű tűzés,
 • Új „EU-szabvány” raklapra csomagolás,
 • Könnyebb kicsomagolás,
 • Igény esetén folyamatos alumínium szalag jelölés.

  A drótfonatos paplanok szélessége 500 vagy 1000 mm lehet, vastagsági lépcsőik 30 - 120 mm között, hosszúsági lépcsőik 2000 - 6000 mm között sávosan választhatóak. Az általános termékeken felül kínálnak drótfonatos paplant horganyzott acélhálóval és rozsdamentes huzaltűzéssel, vagy rozsdamentes acélhálóval és rozsdamentes huzaltűzéssel. Igény esetén minden termékük egyoldali alumínium fóliakasírozással is rendelhető.

  Hagyományos munkavégzés esetén a terméket a csomagolásban kell tartani mindaddig, amíg a kívánt felhasználási felülethez nem ér. Ezzel szemben az új pántolásnak köszönhetően a csomagolást már hamarabb el lehet távolítani, így gyorsabb és hatékonyabb munkavégzés érhető el. A kívánt felületnél csak a pántot kell eltávolítani, a fóliacsomagolás már nem akadályozza a munkavégzést.

  A pántolásnak köszönhetően a csomagolás eltávolítása után is a termék tekercsben marad, így szállítható és tárolható is. Ezáltal minimálisra csökkenthető a munkaterületen felhalmozódó csomagoló anyag, ez segít elkerülni az esetleges baleseteket.
  Az új raklap formátum segítségével lehetővé válik a könnyebb és hatékonyabb anyagmozgatás.
  Az új gyártósor segítségével magasabb minőségű tűzés érhető el, így erősebb kapcsolat alakul ki a drótfonatháló és az ásványgyapot termék között.

  A Knauf Insulation drótfonatos paplanjait korszerűsített gyártósorának köszönhetően, alumínium azonosító csíkkal láthatja el. Abban az esetben, ha kivitelező többféle anyaggal is dolgozik egyszerre, ez a csík megkönnyíti a termék azonosítását. Ezzel időt spórolhat meg a minőségi ellenőrzési során. Drótfonatos paplanjaik megfelelnek az AGI Q312 munkalap követelményeinek, minőségellenőrzésük a VDI 2055 szerint történik.
 • Ha a drótfonatos paplanokkal kapcsolatban további információt szeretne kérni a Knauf Insulation munkatársától, használja a megfelelő gombot.
   

  Cég
  Székhely: H-2058 Budaörs, Gyár u. 2.
  Telefon: +36 23 889 844
  Fax: +36 23 889 845
  E-mail:
  Web: www.knaufinsulation.hu
  Brassnyó László
  műszaki tanácsadó  
     
     
     
  Mint a Knauf csoport része a Knauf Insulation a világon az egyik leginkább elismert és fejlődő szigetelőanyagot gyártó cég. A vállalat széles választékban gyárt szigetelő anyagokat, lakossági építésekhez és felújításokhoz, kereskedelmi és ipari épületekhez, hogy azok megnövekedett hő- és hangszigetelési igényeit is kielégítse.
  Márkanevek: Heraklith®, ECOSE®
  További hírek az Üveggyapot és habüveg szigetelések termékkategóriában
  További hírek a Szigetelések termékkategóriában
  További hírek az Építés termékkategóriában
  Kulcsszavak:  Knauf  Insulation  gyártósor  drótfonatos  paplan  szigetelés