Új kerámia homlokzatburkoló lapok a szerelt homlokzati megoldásokhoz a SZITA TRADING Kft.-től

A TONALITY változatos felületi megjelenése és akár 600 x 2000 mm elemmérete egyedi homlokzatkialakítást tesz lehetővé

2016. március 16-án a Pesti Vigadó Dísztermében teltházas részvétel mellett tartották meg a 13. Nemzetközi Építészkonferenciát, ahol sikeresen mutatkoztak be a TONALITY finomkerámia homlokzatburkolatok 2016. évi újdonságai.

A klasszikusnak mondott szerelt, átszellőztetett, vastag (26 mm) kerámia homlokzatburkolati megoldások két nagy hiányosságaként a mára már unalmas felületi megjelenést és a kis elemméret választékot szokták megemlíteni.
A 2016. évi új termékpaletta már ezeket a hiányosságokat is orvosolja, mivel a korábban elérhető standard felületek mellett további négy új, különleges felületi megjelenést és a piacon egyedüli megoldásként akár 600 x 2000 mm elemméretet biztosít a tervező kollégáknak.
Az újdonságoknak köszönhetően a termékek jobban megfelelnek a modern kor elvárásainak.
Galéria
A Tonality kerámia homlokzatburkolatok - a Keralis® gyártási technológia során - a termék teljes élettartamára érvényes graffiti elleni védőréteget kapnak, aminek köszönhetően további utólagos felületi védelemre nincs szükség, illetve ennek köszönhetően az utólagosan felhordott védőrétegek során megfigyelhető szín- és árnyalatbeli eltérés jelenséggel sem kell foglalkozni a teljes homlokzaton.

A konferencián a szakmai beszélgetések visszajelzései alapján kiderült, hogy a TONALITY homlokzatok a graffiti elleni védelmükkel, a nem látszó (rejtett) rögzítési rendszerükkel, a komplett, részletekig kidolgozott és szerelőbarát gyári rögzítő megoldásaikkal igen komoly versenytársai lehetnek - akár árban is - a ma oly népszerű HPL, szálcement, fémlemez, stb. szerelt, átszellőztetett homlokzatburkolatai megoldásoknak.
Számos érdeklődő saját kezűleg készített "graffitival" próbálta ki és tapasztalhatta meg azt, hogy milyen hosszú távú előnyt jelent a teljes élettartamra vonatkozó graffiti elleni védelmi megoldás egy szerelt, átszellőztetett homlokzatburkolatnál.

A TONALITY finomkerámia termékek letölthető termékismertetőjéért kattintson a hír alatti termékképre. További műszaki támogatásáért, kiadványokért, tervezői és kivitelezői árajánlatokért vegye fel a kapcsolatot a SZITA TRADING Kft. munkatársával, a megfelelő gomb használatával.

A hírben szereplő termékek

 
TONALITY Natural Facades kerámia homlokzatburkolatok

A 2018. évben TONALITY Natural Facades névre változott a hazai piacon korábban Creaton TONALITY terméknéven ismert kiváló minőségű szerelt, átszellőztetett finomkerámia homlokzatburkoló és árnyékolástechnikai termékek neve. Természetesen a TONALITY GmbH. változatlanul tulajdonosa a CREATON AG. által megszerzett és a termékeire vonatkozó engedélyeknek (ÉME, NMÉ) műszaki vizsgálati jegyzőkönyveknek, dokumentációknak, így a termékek forgalmazásának folyamatossága is biztosított.

Az új TONALITY Natural Facades terméknéven is az Önök által már korábban megszokott „QUALITY MADE IN GERMANY” minőséget kínálunk a szerelt homlokzatburkolati és kerámia árnyékolástechnikai termékek piacán. A TONALITY kerámia homlokzatburkolatok formai kialakításuk miatt magas szilárdsággal rendelkeznek. A hagyományos kerámia termékek közül kiemelkedve, akár 600x2000 mm maximális elemméret is lehetséges. A magas hőmérsékleten történő gyártás eredményeként alacsony vízfelvevő képesség és nagyon finom felületi szerkezet jellemzi a burkoló lapokat. E két tulajdonság megakadályozza a felületi szennyeződések megjelenését, az „elmohásodást” és a termékek „elszennyeződését”, emiatt a termékek öntisztuló képessége kiemelkedő. A TONALITY finomkerámia homlokzatburkoló termékek a hagyományos kerámiákhoz képest akár 10 kg/m²-rel kisebb önsúllyal rendelkeznek. A termékek teljes élettartamáig tartó graffiti elleni védőréteggel készülnek, így a védelem későbbi megújítására nincs szükség. A TONALITY finomkerámia termékek kül- és beltéri dekoratív megoldásként egyaránt használhatóak. A TONALITY Natural Facades finomkerámia homlokzatburkolati rendszerek - a tűzvédelmi megfelelőségi vizsgálat alapján - megfeleltek a 45 perces elvárásnak, homlokzati tűzterjedési határértékük pedig Th > 0,75 h, így alkalmazásuknak magassági, illetve szintszámban megadott korlátja nincs.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Burkolótéglák, kerámia homlokzatburkolatok
Burkolótéglák, kerámia homlokzatburkolatok
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...