Új Gunnebo Elkosta Wedge II áttörésbiztos ékes úttorlasz

Nagykövetségek, diplomáciai képviseletek, katonai és rendőri létesítmények, repülőterek, börtönök, atomerőművek és vegyipari létesítmények védelmére ajánlott

Gunnebo Elkosta Wedge II áttörésbiztos ékes úttorlasz
Gunnebo Elkosta Wedge II áttörésbiztos ékes úttorlasz


A Gunnebo azon vezető cégek egyike, amely eddig is komplex és tesztek által garantált megoldásokat kínált az objektumok biztonságának védelmére. A gépjárművekkel elkövetett terrorista cselekmények egyre növekvő száma és folyamatosan változó jellege szükségessé tette, hogy újabb fejlesztésekkel növeljék az áttörés biztos megoldások műszaki teljesítményét. A fejlesztések eredményeképpen az új Elkosta Wedge II úttorlasz kiváló teszteredményeket produkált a 2014. szeptember 17-én elvégzett áttörés tesztek folyamán.

A brit PAS 68:2013 és a nemzetközi IWA 14-1:2013 szabványoknak megfelelően elvégzett áttörésteszt során egy 80 km/h sebességű és 7.5 tonna össztömegű gépjárművet ütköztettek az antiterrorista berendezéssel. A kiváló eredményeknek köszönhetően megszerezett tesztbizonylatok garantálják, hogy a nagykövetségek, diplomáciai képviseletek, katonai és rendőri létesítmények, repülőterek, börtönök, atomerőművek és vegyipari létesítmények védelmére ajánlott megoldás képes meggátolni a gépjárművel megkísérelt erőszakos betörést és robbanó anyag bejuttatást.

Gunnebo Elkosta Wedge II áttörésbiztos ékes úttorlasz
Gunnebo Elkosta Wedge II áttörésbiztos ékes úttorlasz


A fejlesztők nagy hangsúlyt fektettek a telepítési költségek csökkentésre és a berendezés üzemmódjainak továbbfejlesztésére, bővítésére is. A forradalmian új energiaelvezető megoldásnak is köszönhetően az Elkosta Wedge II rendelkezik jelenleg a világon a legkisebb alapozási mélységgel és erőforrás szükséglettel. A csupán 30 cm mélységgel betonozott ütközőelem telepítési anyagszükségletét (kitermelt föld, vasalat, beton mennyiség, stb.) több mint 50%-al sikerült csökkenteni.

Az Elkosta márkanévvel forgalmazott berendezés a rendkívül kis helyigényének köszönhetően olyan környezetben is alkalmas az áttörésvédelem biztosítására, ahol a felszín alatt vezetékek, csatornák és egyéb műtárgyak találhatóak. A minden tekintetben kedvezőbb műszaki mutatók az eddigieknél lényegesen gyorsabb és olcsóbb előkészítést, telepítést és üzembe helyezést, illetve sokkal hatékonyabb alkalmazást eredményeznek.Ha az új Elkosta Wedge II áttörésbiztos ékes úttorlasszal kapcsolatban bővebb információt szeretne kérni a Gunnebo Magyarország Kft. munkatársától, használja az Információkérés gombot.
Kategóriák
Sorompók, nyitható útakadályok
Sorompók, nyitható útakadályok
Ipari kapuk, garázskapuk, kapuk, kerítések
Ipari kapuk, garázskapuk, kapuk, kerítések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...