proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új generációs Grey line vakolatok a JUB-nál


2016. augusztus 31.

Bármely enyhén érdes építőipari felületen jól megtapadnak

Jubizol Finish Silicone XS/XT vakolat

Az új generációs vakolatot egyszerű felhordhatóság és szebb struktúra jellemzi. A vakolat megvédi a homlokzati rendszert az algásodással és a penészesedéssel szemben.
A vakolat része a Grey line vonalnak és minden ETA követelménynek eleget tesz.
Jubizol Acryl Finish XT vakolat

Az új generációs vakolat különbözik a megszokottól abban, hogy egyszerű felépítésű és szemcsés szerkezetű. A homlokzati vakolat véd az alga és a penész kialakulása ellen, mert megfelelő védelemmel van ellátva e támadókkal szemben.

A termékek világosabb színárnyalatokban színezhetők szervetlen pigmentekkel, a JUB régi és új színskálája alapján egyaránt.

Ha az új generációs Jubizol vakolatokkal kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a JUB Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-9500 Celldömölk, Sági út 218.
Telefon: +36 23 511 240
Fax: +36 23 511 241
E-mail:
Web: www.jub.hu
   
   
   
   
   
A JUB Kft. 1961-től gyárt saját fejlesztés alapján diszperziós festékeket, díszítővakolatokat és más építőipari vegyi termékeket. A korszerű termelési technológia a termékek állandó minőségének biztosítéka.
További hírek a Fedővakolatok termékkategóriában
További hírek a Betonok, habarcsok, vakolatok, kiegyenlítők termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  jub  jubizol  szilikonos  akril  acryl  Grey  line  vakolatok  dekorációs  vakolat  fedővakolat  homlokzat