proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Fugázó program a Murexin Kft.-től


2008. március 10.

A fugázó anyagok olyan felületen is használhatók, ahol agresszív víz, zsír vagy vegyszer hatásának vannak kitéve.


Kül vagy beltéri felhasználásra, magánépítőknek, ipari és üzemi felhasználásra egyaránt. Az új Fugaprogram termékei speciális tulajdonságokkal rendelkeznek, alkalmazkodnak a felmerülő igényekhez. Az új flex fugázó anyagok vízlepergető hatásuknak köszönhetően selymes fényűek, gyorsan feldolgozhatóak, könnyen tisztíthatóak, sokféle színben elérhetők.
Új színeik: seidengrau, vanille, evergreen, siena, rubinrot.
Termékválasztékukban a legkeményebb követelményeknek eleget tevő fugázó anyagok is megtalálhatók. Ezek olyan felületen is használhatók, ahol agresszív víz, zsír vagy vegyszer hatásának vannak kitéve.

A Fugaprogram termékei:

FM 60 Fugázó

FMT 15 Trass fugázó

SF 50 Kőfugázó

OF 40 Objekt fugázó


SFX 70 Gyorsflex fugázó

FME 80 Extrém fugázó

FMY 90 Epoxy fugázóPF 30 Díszburkolat fugázóSIL 60 Szaniter szilikon

SIL 80 Aqua szilikon

SIL 50 Természeteskő-szilikon

 

Cég
Székhely: H-1103 Budapest, Noszlopy u. 2.
Telefon: +36 1 262 6000
Fax: +36 1 261 6336
E-mail:
Web: www.murexin.hu
Hajtó-Kiss Márta
   
   
   
   
A Murexin Kft. az osztrák Murexin AG. leányvállalataként 1993. óta forgalmaz Magyarországon hidegburkolat ragasztási rendszereket - az alapozók, csemperagasztók, fugázókon át a tisztítás ápolásig - , melegburkolat ragasztási rendszereket, építési vegyi anyagokat, Durlin márkanév alatt festékeket és lakkokat. Csúcsminőségű termékeikkel, folyamatos fejlesztésekkel, pontos, korrekt tanácsadással törekszenek partnereik minél szélesebb körű igényeinek kiszolgálására. Az építőiparban előforduló speciális feladatok megoldására is rendelkeznek technológiai rendszerekkel és vegyi termékekkel.