Új Daikin Stylish oldalfali klímaberendezés

Egyensúlyt teremt a dizájn és a kiváló teljesítmény között

A Daikin Stylish egy vadonatúj dizájnt képviselő és egyedi szolgáltatásokat kínáló új, oldalfali légkondicionáló egység. Napjainkban a legtöbb vásárló olyan légkondicionálót keres, amely a legjobb teljesítményt és a kiváló dizájnt kombinálja. A Stylish ebben tökéletes egyensúlyt teremt. Nevéhez hűen ez az elegáns készülék úgy egészíti ki az épületek belső terét, hogy közben kiváló teljesítményt és hatékonyságot kínál.
Daikin Stylish oldalfali klímaberendezés - feketeakác
Daikin Stylish oldalfali klímaberendezés - feketeakác


Kiváló hatékonyság
A Stylish-t kimagasló teljesítménye különbözteti meg a versenytársaitól: a készülék a dizájn szegmensben a legmagasabb hatékonyságot kínálja, A+++ besorolást kapott a fűtés és hűtés tekintetében egyaránt. Az innovatív oldalfali egység létrehozásához a Daikin saját, speciális technológiát használ, amellyel biztosítja a legjobb teljesítményt és a megbízható működést. Sőt, az R-32 hűtőanyag használata magasabb fokú energiahatékonyságot és kisebb környezetterhelést jelent.

Intelligens és hatékony dizájn
A Stylish megőrzi diszkrét báját: a mindössze 798 x 189 x 295 mm méretű készülék ebben a piaci szegmensben a legvékonyabb és legkisebb beltéri egység. A felhasználó három szín közül választhat: fehér, ezüst és feketeakác. Üzemelés közben a burkolatpanel a készülékházzal párhuzamosan mozog, és tökéletesen illeszkedik a belső helyiségek dizájnjába. Ez a funkció javítja az egység hatékonyságát, s emellett megőrzi annak diszkrét, stílusos megjelenését. A lekerekített sarkok fokozzák a készülék általános esztétikai vonzerejét.

Egy pillantás a Stylish technológiára
A Stylish újonnan tervezett ventilátort használ, hogy alacsonyabb zajszint mellett magasabb szintű energiahatékonyságot biztosítson a légáramlás optimalizálásával.

Stylish technológia
Stylish technológia

A hangszóródás és a zajcsökkentés az új ventilátor dizájnnak köszönhető


A magasabb energiahatékonyság eléréséhez a Daikin olyan új ventilátorokat tervezett, amelyek hatékonyan működnek a Stylish kompakt méretei ellenére is. A ventilátor és a hőcserélő együttesen kimagasló energiahatékonyságot érnek el, de a készülék csupán olyan zajszinten üzemel, amelyet a lakásban tartózkodók alig hallanak. A Stylish a vonzó dizájnt kiváló funkcionalitással párosítja: kiemelkedő légáramlás-szabályozás, valamint hűtés- és páratartalom-szabályozás garantálja a levegő komfortérzetet biztosító áramlását az egész helyiségben.

Optimalizált légáramlás a tökéletes komfortért
A Stylish különleges kialakítású terelőlapokkal idézi elő a Coanda-hatást, és optimalizálja a légáramlást a komfortérzetet nyújtó klíma érdekében. A különleges kialakítású terelőlapok kialakításával a célzottabb légáramlás jobb hőmérséklet-eloszlást tesz lehetővé az egész helyiségben. Ez a következőképpen működik: a Stylish annak alapján határozza meg a légáramlási mintát, hogy a helyiséget fűteni vagy hűteni kell. Ha a Stylish fűtési üzemmódban működik, akkor két terelőlap a levegőt lefelé irányítja (függőleges légáramlás). Hűtés üzemmódban a terelőlapok a levegőt felfelé terelik (mennyezeti légáramlás). A két különböző légáramlási minta létrehozásával a Stylish kiküszöböli a huzatot, és stabilabb, a helyiségben tartózkodók számára komfortosabb szobahőmérsékletet biztosít.

Optimalizált légáramlás - hűtés
Optimalizált légáramlás - hűtés
Optimalizált légáramlás - fűtés
Optimalizált légáramlás - fűtés

A Coanda-hatás két különböző légáramlási mintát hoz létre, attól függően, hogy fűtési vagy hűtési üzemmódban használja a Stylish egységet. A felső képen a hűtési üzemmódban (mennyezeti légáramlás) látható, míg az alsó képen a fűtési üzemmódban (függőleges légáramlás) tekinthető meg.


A Grid Eye szenzor gondoskodik a stabil szobahőmérsékletről
A Stylish a nagyobb komfortérzetet nyújtó klíma megteremtése érdekében Grid Eye szenzort használ a helyiség felületi hőmérsékletének érzékelésére.

A pillanatnyi szobahőmérséklet meghatározása után a Grid Eye szenzor a levegőt egyenletesen oszlatja szét a helyiségben, mielőtt olyan légáramlási mintára kapcsolna át, amely a meleg vagy a hideg levegőt a megfelelő helyekre irányítja.

Grid Eye szenzor
Grid Eye szenzor

Teljes kényelem a klíma- és a páratartalom szabályozásnak köszönhetően
A komfortérzet nemcsak a beltéri levegő minőségétől vagy hőmérsékletétől függ, hanem a páratartalomtól is. A Stylish különböző beállítások alapján automatikusan szabályozza ventilátorának és kompresszorának működését, hogy megfelelő egyensúlyt teremtsen a helyiség hőmérséklete és páratartalma között. Inverteres technológián alapuló szabályozás felügyeli a hűtés intenzitását, és szabályozza a hőmérsékletet a legközelebbi 0,5 fokos értékre kerekítve. Így a helyiségben a hőmérséklet és a páratartalom mindig kellemes marad.

Friss, tiszta levegő
A Stylish három különböző légszűrő rendszer használatával a lehető legjobb beltéri levegőminőséget biztosítja. A titán apatit szagtalanító szűrő leköti a levegőben lévő porrészecskéket és káros szerves vegyületeket, valamint eltávolítja többek között a dohány és a házi kedvencek szagát. Az ezüst légtisztító szűrő képes kiszűrni a a pollen és az atkák 99%-át. A Flash Streamer lebontja a vírusokat, a baktériumokat, a rossz szagokat és az allergén anyagokat.
A kimagasló komfortérzet, teljesítmény és hatékonyság biztosítására tervezett Stylish készülék egy elegáns, diszkrét légkondicionálási megoldás, amely egyedi színkínálatával és textúráival könnyen illeszkedik bármilyen belső térbe.

Intelligens klímaszabályozás bárhonnan
Bárhol is jár, a Daikin Online szabályozónak köszönhetően - amely már szokványos tartozéknak számít - a Stylish sorozat minden funkciója okostelefonnal vezérelhető. Mindössze egy WLAN-kapcsolatra és az ingyenes Daikin Online Controller alkalmazásra van szüksége ahhoz, hogy tökéletes klíma várja az otthonában. Az alkalmazás, amelynek fontos szerepe van a Stylish kimagasló hatékonysági értékeinek szempontjából, betekintést nyújt az egység energiafogyasztásába.
Daikin Stylish oldalfali klímaberendezés - ezüst
Daikin Stylish oldalfali klímaberendezés - ezüst


A Daikin Stylish oldalfali klímaberendezés letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Daikin Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

Daikin Stylish oldalfali berendezés
 
Daikin Stylish oldalfali berendezés

A Stylish a dizájn és az intelligens technológia találkozása, amely bármely belső térhez a legjobb klímamegoldást kínálja. Kis méretének köszönhetően a Stylish a legkompaktabb készülék az oldalfali egységek szegmensében, amely kiváló hatékonyságot, kiemelkedő komfortérzetet, megbízhatóságot és intelligens szabályozást kínál.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Klímaszabályozók, klímavezérlők
Klímaszabályozók, klímavezérlők
Változó tömegáramú split klímák
Változó tömegáramú split klímák
Split klímák
Split klímák
Klíma- és hűtéstechnika
Klíma- és hűtéstechnika
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...