proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Daikin Stylish oldalfali klímaberendezés


2018. április 20.

Egyensúlyt teremt a dizájn és a kiváló teljesítmény között

A Daikin Stylish egy vadonatúj dizájnt képviselő és egyedi szolgáltatásokat kínáló új, oldalfali légkondicionáló egység. Napjainkban a legtöbb vásárló olyan légkondicionálót keres, amely a legjobb teljesítményt és a kiváló dizájnt kombinálja. A Stylish ebben tökéletes egyensúlyt teremt. Nevéhez hűen ez az elegáns készülék úgy egészíti ki az épületek belső terét, hogy közben kiváló teljesítményt és hatékonyságot kínál.
Daikin Stylish oldalfali klímaberendezés - feketeakác

Kiváló hatékonyság
A Stylish-t kimagasló teljesítménye különbözteti meg a versenytársaitól: a készülék a dizájn szegmensben a legmagasabb hatékonyságot kínálja, A+++ besorolást kapott a fűtés és hűtés tekintetében egyaránt. Az innovatív oldalfali egység létrehozásához a Daikin saját, speciális technológiát használ, amellyel biztosítja a legjobb teljesítményt és a megbízható működést. Sőt, az R-32 hűtőanyag használata magasabb fokú energiahatékonyságot és kisebb környezetterhelést jelent.

Intelligens és hatékony dizájn
A Stylish megőrzi diszkrét báját: a mindössze 798 x 189 x 295 mm méretű készülék ebben a piaci szegmensben a legvékonyabb és legkisebb beltéri egység. A felhasználó három szín közül választhat: fehér, ezüst és feketeakác. Üzemelés közben a burkolatpanel a készülékházzal párhuzamosan mozog, és tökéletesen illeszkedik a belső helyiségek dizájnjába. Ez a funkció javítja az egység hatékonyságát, s emellett megőrzi annak diszkrét, stílusos megjelenését. A lekerekített sarkok fokozzák a készülék általános esztétikai vonzerejét.

Egy pillantás a Stylish technológiára
A Stylish újonnan tervezett ventilátort használ, hogy alacsonyabb zajszint mellett magasabb szintű energiahatékonyságot biztosítson a légáramlás optimalizálásával.

Stylish technológia
A hangszóródás és a zajcsökkentés az új ventilátor dizájnnak köszönhető


A magasabb energiahatékonyság eléréséhez a Daikin olyan új ventilátorokat tervezett, amelyek hatékonyan működnek a Stylish kompakt méretei ellenére is. A ventilátor és a hőcserélő együttesen kimagasló energiahatékonyságot érnek el, de a készülék csupán olyan zajszinten üzemel, amelyet a lakásban tartózkodók alig hallanak. A Stylish a vonzó dizájnt kiváló funkcionalitással párosítja: kiemelkedő légáramlás-szabályozás, valamint hűtés- és páratartalom-szabályozás garantálja a levegő komfortérzetet biztosító áramlását az egész helyiségben.

Optimalizált légáramlás a tökéletes komfortért
A Stylish különleges kialakítású terelőlapokkal idézi elő a Coanda-hatást, és optimalizálja a légáramlást a komfortérzetet nyújtó klíma érdekében. A különleges kialakítású terelőlapok kialakításával a célzottabb légáramlás jobb hőmérséklet-eloszlást tesz lehetővé az egész helyiségben. Ez a következőképpen működik: a Stylish annak alapján határozza meg a légáramlási mintát, hogy a helyiséget fűteni vagy hűteni kell. Ha a Stylish fűtési üzemmódban működik, akkor két terelőlap a levegőt lefelé irányítja (függőleges légáramlás). Hűtés üzemmódban a terelőlapok a levegőt felfelé terelik (mennyezeti légáramlás). A két különböző légáramlási minta létrehozásával a Stylish kiküszöböli a huzatot, és stabilabb, a helyiségben tartózkodók számára komfortosabb szobahőmérsékletet biztosít.

Optimalizált légáramlás - hűtés Optimalizált légáramlás - fűtés
A Coanda-hatás két különböző légáramlási mintát hoz létre, attól függően, hogy fűtési vagy hűtési üzemmódban használja a Stylish egységet. A felső képen a hűtési üzemmódban (mennyezeti légáramlás) látható, míg az alsó képen a fűtési üzemmódban (függőleges légáramlás) tekinthető meg.


A Grid Eye szenzor gondoskodik a stabil szobahőmérsékletről
A Stylish a nagyobb komfortérzetet nyújtó klíma megteremtése érdekében Grid Eye szenzort használ a helyiség felületi hőmérsékletének érzékelésére.

A pillanatnyi szobahőmérséklet meghatározása után a Grid Eye szenzor a levegőt egyenletesen oszlatja szét a helyiségben, mielőtt olyan légáramlási mintára kapcsolna át, amely a meleg vagy a hideg levegőt a megfelelő helyekre irányítja.

Grid Eye szenzor
A Grid Eye szenzor a helyiségben a felszíni hőmérsékletet úgy méri, hogy a felületet egy 64 négyzetből álló rácsra osztja fel

Teljes kényelem a klíma- és a páratartalom szabályozásnak köszönhetően
A komfortérzet nemcsak a beltéri levegő minőségétől vagy hőmérsékletétől függ, hanem a páratartalomtól is. A Stylish különböző beállítások alapján automatikusan szabályozza ventilátorának és kompresszorának működését, hogy megfelelő egyensúlyt teremtsen a helyiség hőmérséklete és páratartalma között. Inverteres technológián alapuló szabályozás felügyeli a hűtés intenzitását, és szabályozza a hőmérsékletet a legközelebbi 0,5 fokos értékre kerekítve. Így a helyiségben a hőmérséklet és a páratartalom mindig kellemes marad.

Friss, tiszta levegő
A Stylish három különböző légszűrő rendszer használatával a lehető legjobb beltéri levegőminőséget biztosítja. A titán apatit szagtalanító szűrő leköti a levegőben lévő porrészecskéket és káros szerves vegyületeket, valamint eltávolítja többek között a dohány és a házi kedvencek szagát. Az ezüst légtisztító szűrő képes kiszűrni a a pollen és az atkák 99%-át. A Flash Streamer lebontja a vírusokat, a baktériumokat, a rossz szagokat és az allergén anyagokat.
A kimagasló komfortérzet, teljesítmény és hatékonyság biztosítására tervezett Stylish készülék egy elegáns, diszkrét légkondicionálási megoldás, amely egyedi színkínálatával és textúráival könnyen illeszkedik bármilyen belső térbe.

Intelligens klímaszabályozás bárhonnan
Bárhol is jár, a Daikin Online szabályozónak köszönhetően - amely már szokványos tartozéknak számít - a Stylish sorozat minden funkciója okostelefonnal vezérelhető. Mindössze egy WLAN-kapcsolatra és az ingyenes Daikin Online Controller alkalmazásra van szüksége ahhoz, hogy tökéletes klíma várja az otthonában. Az alkalmazás, amelynek fontos szerepe van a Stylish kimagasló hatékonysági értékeinek szempontjából, betekintést nyújt az egység energiafogyasztásába.
Daikin Stylish oldalfali klímaberendezés - ezüst

A Daikin Stylish oldalfali klímaberendezés letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Daikin Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Fehérvári út 84/a. 4. emelet
Telefon: +36 1 464 4500
Fax: +36 1 464 4501
Web: www.daikin.hu
Mikolai Máté
Műszaki ajánlatadó – VRV specialista +36 70 513 2631
   
   
A Daikin kimagasló energiahatékonysággal rendelkező, és széles körben használható, magas színvonalú, beltéri klíma szabályozó berendezéseket és rendszereket gyárt kereskedelmi létesítményekben, lakóépületekben és ipari üzemekben történő alkalmazásra.
Márkanevek: Daikin, Zanotti, AHT
Kulcsszavak:  Daikin  Stylish  oldalfali  klíma  klímaberendezés  hűtés  fűtés  légkondicionáló