proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Cares Premium kombinált üzemű kondenzációs falikazán


2015. október 02.

A kazán belső elrendezése folytán a készülék masszívabb és élettartama is magasabb

Az új Cares Premium további lépést tesz a minőség javítása terén: megújult belső elrendezése - az összetevők optimális helyzete - folytán a készülék masszívabbá vált, s élettartama meghosszabbodott.
Új belső elrendezésének köszönhetően, a szerelők és a felhasználók egyaránt elnyerik, amire leginkább szükségük van: az előbbiek munkája leegyszerűsödött, az utóbbiaknak a jövőben még kevesebb fenntartási költséget kell viselniük.
Ez egyfelől annak köszönhető, hogy az összes alkatrészhez frontálisan, közvetlenül hozzáférhetünk, másfelől az új belső elrendezésből fakad, amely kifejezetten a szerelők igényeit tükrözi.
Minden egyes Ariston kazánnak 155 szigorú minőségi vizsgálaton kell átesnie a legyártása során. A Cares Premiumot ráadásul további 11 000 órán keresztül tesztelték a legnehezebb munkakörülmények között, hogy nagyobb fokú megbízhatóságot és hosszabb élettartamot biztosítson.

Az új Cares Premiumot LCD-kijelzővel szerelték fel, amely könnyű használatot biztosít a vásárlók szokásainak megfelelően, és kellemes használatot biztosít.
A Cares Premiumnak emellett az esztétikája is igen korszerű, elegáns és gondos, tökéletesen illeszkedik minden otthoni környezethez, hogy a vásárlók akár konyhájukba is felszereltethessék.
A Cares Premium igen vonzó és élvezetes formatervezése révén is rámutat, hogyan kíván az Ariston gondoskodni az ügyfeleiről: innovatív, hatékony, könnyen használható és olaszos formatervezésű termékekkel.

Előnyök:
  • Akár 35% -os energia-megtakarítás, egy 10 éves, hagyományos kazánhoz képest.
  • Új hőcserélő a nagyfokú ellenállás és hosszú élettartam érdekében.
  • Egyszerű és könnyen használható, LCD-kijelzős kezelőszerv.
  • Egyszerű és gyors karbantartás.
  • Zajmentes készülék.
  • Kis mérete folytán könnyen elhelyezhető.
  • Egyedi olasz formatervezés.
A Cares Premium kondenzációs falikazánnal kapcsolatban bővebb információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, részletes felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni az Ariston Thermo Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1135 Budapest , Hun u. 2.
Telefon: +36 1 237 1110
Fax: +36 1 237 1111
E-mail:
Web: www.ariston.com/hu/
Web: www.elco.co.hu
Szilágyi Beáta
marketing manager  
   
   
   
   
Az Ariston Thermo Hungária Kft. az Ariston Thermo Csoport magyarországi leányvállalata. Az Ariston Thermo Csoport mintegy 70 év óta áll a világ fűtéstechnikai piaca élvonalában, a fűtő és légkondicionáló, valamint vízmelegítő és forróvíztároló berendezések gyártásában és értékesítésében. A piaci igényekhez alkalmazkodva legújabb fejlesztései a megújuló energiák, napkollektorok és hőszivattyúk területén történtek. Az olasz központhoz 5 gyáregység tartozik, amelyek a hazai és a külföldi piacok számára egyaránt termelnek. 1998-ban a Ariston Thermo Hungária Kft. az EN ISO 9001 szabvány szerint minősíttette saját minőségügyi rendszerét, és elnyerte a kitüntető „Corporate Certificate Europe” címet.
Márkanevek: Ariston, ELCO
További hírek a Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Ariston  Cares  Premium  kombinált  üzemű  kombi  kondenzációs  falikazán  gázkazán  gázüzemű  gáztüzelésű