Új Cares Premium kombinált üzemű kondenzációs falikazán

A kazán belső elrendezése folytán a készülék masszívabb és élettartama is magasabb

Az új Cares Premium további lépést tesz a minőség javítása terén: megújult belső elrendezése - az összetevők optimális helyzete - folytán a készülék masszívabbá vált, s élettartama meghosszabbodott.
Új belső elrendezésének köszönhetően, a szerelők és a felhasználók egyaránt elnyerik, amire leginkább szükségük van: az előbbiek munkája leegyszerűsödött, az utóbbiaknak a jövőben még kevesebb fenntartási költséget kell viselniük.
Ez egyfelől annak köszönhető, hogy az összes alkatrészhez frontálisan, közvetlenül hozzáférhetünk, másfelől az új belső elrendezésből fakad, amely kifejezetten a szerelők igényeit tükrözi.
Minden egyes Ariston kazánnak 155 szigorú minőségi vizsgálaton kell átesnie a legyártása során. A Cares Premiumot ráadásul további 11 000 órán keresztül tesztelték a legnehezebb munkakörülmények között, hogy nagyobb fokú megbízhatóságot és hosszabb élettartamot biztosítson.

Az új Cares Premiumot LCD-kijelzővel szerelték fel, amely könnyű használatot biztosít a vásárlók szokásainak megfelelően, és kellemes használatot biztosít.
A Cares Premiumnak emellett az esztétikája is igen korszerű, elegáns és gondos, tökéletesen illeszkedik minden otthoni környezethez, hogy a vásárlók akár konyhájukba is felszereltethessék.
A Cares Premium igen vonzó és élvezetes formatervezése révén is rámutat, hogyan kíván az Ariston gondoskodni az ügyfeleiről: innovatív, hatékony, könnyen használható és olaszos formatervezésű termékekkel.

Előnyök:
  • Akár 35% -os energia-megtakarítás, egy 10 éves, hagyományos kazánhoz képest.
  • Új hőcserélő a nagyfokú ellenállás és hosszú élettartam érdekében.
  • Egyszerű és könnyen használható, LCD-kijelzős kezelőszerv.
  • Egyszerű és gyors karbantartás.
  • Zajmentes készülék.
  • Kis mérete folytán könnyen elhelyezhető.
  • Egyedi olasz formatervezés.
A Cares Premium kondenzációs falikazánnal kapcsolatban bővebb információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, részletes felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni az Ariston Thermo Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

Cares Premium kondenzációs fali gázkazán
 
Cares Premium kondenzációs fali gázkazán

Kompakt kondenzációs kazán. Al-Si öntvény hőcserélő. Mini LCD kijelző. Modulációs arány 1:4. Csendes és kompakt kivitel. BusBridgeNet® kommunikációs protokoll.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...